Pengumuman IntaNBerliaN mega Giveaway 2015

Alhamdulillah untuk segala nikmat yang telah Tuhan berikan... Alhamdulillah jugak sebab saya masih diberi kesempatan untuk menganjurkan giveaway tahunan di blog saya iaitu IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015... Tahun ini giveaway tahunan ni lambat sikit dilancarkan... Biasanya dianjurkan pada bulan 2 tapi tahun ni pada bulan 4... Bukan apa, time bulan 2 tu masa saya terhad sikit... Sekarang ni baru ada kelapangan...


Untuk IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 kali ni, akan ada 25 orang pemenang... Penaja pun hanya ada 2 orang je tahun ni.. Mega Giveaway ni pun akan berlangsung selama 2 minggu je.... Lebih singkat dari tahun2 lepas... Pemenang macam biasa, akan buat cabutan secara manual oleh Alisha & Aqilah.. Cara untuk join IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 ni macam tahun2 lepas jugak... JUST BUAT ENTRY & SUBMIT LINK DI BLOG SAYA... Tak payah nak follow ke like ke buat entry je... Gambar hadiah insyaAllah esok atau lusa baru saya publish yer.. 

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 akan dilancarkan pada 17/04/2015 hingga 30/04/2015... Semoga giveaway ini akan mendapat sambutan seperti tahun2 lepas... InsyaAllah..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 10 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons April 13, 2015
nak join, mana tau ada rezeki kan
Bbwana adienia Bbwana adienia April 13, 2015
Wah..menarik ni..nak join la nanti :)
azizah green line azizah green line April 13, 2015
nak joinla nanti.. inshaaAllah
Sya Nadia Sya Nadia April 13, 2015
Nak join....lalalalla..bestnya..X sabar
Puan Kutu Puan Kutu April 14, 2015
dok tunggu gak,ingatkan Tahun ni dah takdak mega GA..Insyaallah sy join nti
QasehnyaRania QasehnyaRania April 14, 2015
in shaa Allah
akan join