Bila Aqilah menyorokkan diri


Dah lama tak coretkan aktiviti anak2 solehah saya 2 orang ni.. gambar ada je ambik, tapi malas tu yang hebat sangat kuasai diri... Bila rajin nak update mulalah tak tahu nak update yang mana satu...  Idea nak tulis tu banyak je... tapi sekarang ni bila dah ada 3 orang anak, kekangan masa untuk mengadap blog lama2...

Untuk entry ni nak cerita pasal Aqilah... baru2 ni saya tengah buat kerja.. pastu tersedar yang rumah sunyi dari suara Aqilah... Saya ingatkan dia ada dalam bilik tapi takda... Tiba2 terdengar suara Aqilah.. rupa2nya dia menyorokkan diri dalam bekas baju kotor warna kuning tu haaa... Sebelum tu saya memang perasan benda alah tu ada dekat situ... dalam hati terdetik "ni mesti Aqilah punya kerja letak bekas ni dekat situ"... sekali bukan setakat bekas baju kotor tu, siap dengan diri dia sendiri dia letak dekat situ... kikikiii

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 11 comments.. read them below or add one }

Ayoi Kema Ayoi Kema November 03, 2014
haha...smla kiter...sblm mengadap ppc bkn main byk idea...dh mengadap lansun ilang idea...dpt plak bdk2 nie wat hal...
Ayu azmir Ayu azmir November 03, 2014
hikhikhik.. pandai die nak main sorok sorok dengan mama die
Mila Hilas Mila Hilas November 03, 2014
hehe geli hati btl lah aqilah ni..mcm2
zaza zehra zaza zehra November 03, 2014
haha...comel je aqila kt situ.. :D
Joanna Yunus Joanna Yunus November 03, 2014
aqilah2... memang aktif tul dia ni... tapi tak apa ina...dia sedang menggunakan otak kiri dan kanan dengan sempurna cuma perlukan pemantauan kita juga la kan...

salam cium buat ke 3 anak saudara solehah mama tu
Z@i Z@mR33 Z@i Z@mR33 November 03, 2014
mmg x pasan dia ada kt situ
ziezah.com ziezah.com November 03, 2014
hahahha sweet.. nasib dengar suara.. kalau x tak tau kat mane dia myorok.
tifa anvar tifa anvar November 04, 2014
serriusly kalau x baca smpai habis ntri mmng x tahu aqilah mnyorok dlm bakul tu
siti zawiah siti zawiah November 05, 2014
aqilah main cuk cak dengan akak.. hehe
Sya Nadia Sya Nadia November 06, 2014
Haha.. Belum bc dah agak aqilah dalam tu. Cerdik aqilah ni. :)
Fiza Rahman Fiza Rahman November 24, 2014
Ekekeke...memang tak peerasan ada budak dalam tu ☺