Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih

As-salam

Dah lama saya tak join giveaway ke contest ke apa bagai semua tu.. puncanya MALAS...!! tapi tiba2 terpandang pulak ramai yang join "Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih".. saya pantang sikit nampak perkataan LAZADA ni haaa... bukan apa, saya kan kaki shopping dekat LAZADA... mana la nak tahu dengan join  "Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih" ni saya berpeluang untuk menang... boleh shopping dekat LAZADA....!! Kata LAZADA ada buat "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11".. so, mana la nak tahu kot2 ada rezeki saya untuk "membeli belah" dengan LAZADA pada tarikh 11/11 tu... tapi tu pun kalau ada rezeki menang "Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih" kalau tak menang, tak dapatlah nak join "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11"... hehehe    

Tapi tu la, dah kaki shopping dekat LAZADA kan... kalau tak menang pun kene usha jugak pada 11/11 tu nanti... mana tahu kot2 ada yang berkenan & harga dia pulak murah sangattttttttttt.... kenelah rembat..!! Nak kene pergi tanda di kalendar tarikh 11/11.. kang terlepas pulak nak join "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11" (^_^)... dah la ketika "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11" ada berlangsungnya flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Rugi2 kalau terlepas... U all pun kalau ada berkenan apa2 barang di LAZADA, ingatlah tarikh 11/11 ni... supaya kita dapat sama2 serang "JUALAN HEBAT LAZADA MALAYSIA 11/11" hihiii


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .

{ 35 comments.. read them below or add one }

lynndamya lynndamya October 29, 2014
Salam! Hoho semoga menang kak! saya ni sejak2 kena simpan duit lebih sikit, mmg dah jarang betul ushar Lazada...isk3
ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH ArY + ShA = AmZaR FaYyAdH October 30, 2014
Assalam,
Salam singgah
Dari segmen GA yang sama
Jemput singgah & join blog iols juga yer :P
http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/10/giveaay-contest-rm700-jualan-hebat.html
Azhafizah Md Nor Azhafizah Md Nor October 30, 2014
All the best!
Singgah dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat-lazada-malaysia.html
irra yyan irra yyan November 01, 2014
Selamat bersegmen dan semoga berjaya. Mommy irra dari segmen GA Kisah Emas Putih. Jemput singgah ke blog Mommy Irra
Tihara Tihara November 01, 2014
good luck juga untuk ina :)
Muzai Samilan Muzai Samilan November 01, 2014
moga kita sama2 ada luck ye :)
Cik Siti Cik Siti November 01, 2014
salam perkenalan...balas kunjungan...dari segmen yang sama jugak http://www.ciksiti.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
Nadia Johari Nadia Johari November 02, 2014
datang dari segmen yang sama..good luck..jemput singgah blog http://miszrockers.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
Mardiah Diana Mardiah Diana November 02, 2014
Salam singgah sini...terima.kasih sudi singgah,komen dan follow blog Diana...semoga kita berjaya dari segmen yang sama...

http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
Mardiah Diana Mardiah Diana November 02, 2014
Salam singgah sini...terima.kasih sudi singgah,komen dan follow blog Diana...semoga kita berjaya dari segmen yang sama...

http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
Yana Yani Yana Yani November 04, 2014
saya membalas kunjungan dan done follow sini juga, terima kasih
Diari Seorang Mama
Sya Nadia Sya Nadia November 06, 2014
Alamak.. Mcm nak join.. Nanti nak tgk lah syarat2nya..kalau ada masa nak join.. Good luck kak ina
Puan Kutu Puan Kutu November 07, 2014
gud luck ina..klu menang jgn lupa belanja.hehe
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman November 08, 2014
Semoga berjaya ... Saya pun dah join jgk yg nie ...
MIL HASHIM MIL HASHIM November 08, 2014
ASSALAMUALAIKUM.
GOOD LUCK AKAK

http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
Iyqa Gani Iyqa Gani November 09, 2014
singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
sumysya sumysya November 10, 2014
TQ...sudi follow my blog
Norazah Md Sarip Norazah Md Sarip November 10, 2014
Hai, Singgah dari segmen yg sama..
http://shazdeshoppe.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
Nor Azua Nor Azua November 10, 2014
kunjung balas dan terus folo sini 2395

http://norazua10.blogspot.com/2014/11/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
Zaida Hrs Zaida Hrs November 10, 2014
Assalam.. Good luck too! :)

http://thebabysbreath.blogspot.com/2014/11/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html
mie jf mie jf November 16, 2014
mie singgah Spam sini ya .COUNTER ATTACK. dari sponsor yg sama .Tq sudi singgah blog mie... http://mie-cyber.blogspot.com/

mie dah follow blog ni (^_^)
Sya Mimie Sya Mimie November 16, 2014
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/10/giveaway-contest-rm700-jualan-hebat.html

Semoga berjaya :-)