Senarai peserta Mini Giveaway #30

U all semak link u all ada or tak yer... Saya bagi tempoh hingga pukul 7 malam.. Lepas tu saya akan cabut undi..

  1. http://cintayuyue.blogspot.com/
  2. http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com
  3. http://adna2029.blogspot.com/
  4. http://msvelentine.blogspot.com
  5. http://iamaproudmama.blogspot.com/
  6. http://nurul-izwa.blogspot.com
  7. http://syeedasaniey.blogspot.com
  8. http://sweetlittlemom.blogspot.com/
  9. http://sitizawiah95.blogspot.com/
  10. http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/
  11. http://storymoryluahanku.blogspot.com
  12. http://www.ziezah.com
  13. http://aryanazra.blogspot.com
  14. http://www.healthybeauty.my
  15. tifaanvar@gmail.com

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 
Senarai peserta Mini Giveaway #30

{ 11 comments.. read them below or add one }

ziezah.com ziezah.com November 12, 2014
alhamdulillah ada gak nama terselit.. takut xsempat join..hehe moga berjaya
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI November 12, 2014
Alaaa nmpk sgt yui xsmpt
Huhu.
dak-eiza dak-eiza November 12, 2014
salam
dah lama tak sempat join giveaway sini
comel hadiah tu..demam frozen tak abih lagikan walau dah dekat setahun dah cite tu
:)
Mrs Velentine Mrs Velentine November 12, 2014
ada...no.4..join utk wani
shahdiana shahdiana November 12, 2014
X sempat join..lmbat bce entry...huhuhu..ke boleh join lg ina...hihihi