Hamil setelah ikhtiar bersama mudah hamil set zuriat pasaran HKcc

Bermacam2 jenis collagen ada di pasaran sekarang ni... Kadang2 sampai susah untuk kita buat pilihan kan... Setiap produk ada kelebihannya yang tersendiri... Normally, kalau sebut je kolagen, dalam kepala saya mesti pikir pasal kecantikan... Bukan saya je, rasanya ramai lagi orang lain yang berpikiran macam tu.. Untuk kali ni, saya nak memperkenalkan u all satu lagi produk yang berkaitan dengan kolagen jugak iaitu HKCC... Pernah dengar tak??? Kalau tak pernah dengar & tak pernah tahu pasal HKCC, meh sini saya nak bagitahu.. HKCC ni adalah satu kolagen @ kopi minuman harian yang harga dia serendah rm2 je sehari. Murahkan??...Walaupun harga dia murah tapi kesan dia tu luar biasa... kebabooommm!! HKCC ni ada ramuan tersendiri di mana ia menggunakan rempah ratus warisan nenek moyang kita...Kalau dah sebut warisan, dah sah2 la terbaik kan?!



Sayang2... meh sini dekat sikit lagi, saya nak bagitahu rempah ratus apa yang terdapat dalam HKCC ni... HKCC ni boleh dikatakan 11 dalam 1 sebab terdapat 11 kandungan iaitu Biji kopi terpilih, Krimer bukan tenusu, Gula, Collagen, Vitamin C, Ekstrak guarana, Ekstrak kulit kayu manis, Ekstrak kacip Fatimah, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Serapat & Ekstrak mas cotek... So, camna sayang2... berminat nak mencuba ke?.. Kalau berminat boleh PM di HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN... kalau nak lagi mudah, terus je wassap ke nombor 019-616 5258... Eh kejap2... banyak lagi nak story ni... Fungsi segala herba @ rempah ratus dalam HKCC ni tak cerita lagi...

  • COLLAGEN berfungsi untuk kurangkan kedutan & garis2 halus dekat wajah kita selain mencantikkan tisu kulit               
  • VITAMIN C ni dah terlalu familiar, mesti semua dah tahu kan... ianya berfungsi sebagai antibiotik untuk mempertahankan sistem imunisasi
  • GUARANA pulak untuk memperbaiki sistem penghadaman & awet muda... Oh, awet muda itu penting...!! Biar anak segerombolan pun tapi ibu tetap maintain seolah2 adik beradik dengan anak2... muahhahah
  • KAYU MANIS pulak untuk melancarkan pengaliran darah serta mengurangkan glukos dalam darah & kolestrol
  • KACIP FATIMAH dapat meningkatkan aura wajah, melambatkan proses penuaan serta mengembalikan kecerdasan tubuh
  • MANJAKANI melicin & memelihara kulit, mengecut & mengetatkan rahim serta peranakan wanita... Bab ketat ni memang betoi pun... manjakani ni, macam2 part yang dia boleh ketatkan... yang mana longgar, semua akan kembali ketat... (^_^)
  • SERAPAT pulak berfungsi untuk memperbaiki dan menegangkan tisu badan, menegang & mencantikkan kulit serta menguatkan otot & sendi

Cerita bab isi kandungan HKCC dah habis, sekarang meh baca pulak pasal kelebihan HKCC ni... antara kelebihan jika u all ambik HKCC adalah MERAWAT BUASIR, MENGHASILKAN SUSU BADAN, MENGERATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI, dengan kata lain, yang mana longgar tu, akan ketatlah... MEMUDARKAN STRECHMARK, MENGANJALKAN KULIT WAJAH, MENGURANGKAN KENCING MANIS & DARAH TINGGI, MENGHILANGKN PARUT, MENGURANGKAN BERAT BADAN, MENGEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI, MERAWAT MASALAH DALAMAN WANITA SEPERTI KEPUTIHAN, MENGURANGKAN SAKIT SENDI & KEBAS, MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR... Tapi untuk entry ni, saya nak fokus pada kelebihan yang satu ini, iaitu HKCC DAPAT MEMBANTU KITA UNTUK HAMIL @ PREGNANT... Macamana saya boleh kata HKCC ni dapat membantu wanita hamil? Actually HKCC ni jugak berfungsi untuk MENSTABILKAN HORMON & MENINGKATKAN TAHAP KESUBURAN SELAIN DARI MELANCARKAN PERJALANAN HAID... InsyaAllah.... Tapi satu kita kene ingat, ianya hanya sekadar usaha kita... yang menentukan tetap jugak Tuhan...



Saya nak fokus pada yang ni sebab saya tahu ramai lagi rakan2 di luar sana yang masih berusaha untuk ada zuriat... tak kiralah samada untuk anak pertama atau yang keberapa sekali pun... Berkaitan anak ni, setiap orang dah tertulis rezeki masing2... dah tertulis, bila kita akan ada anak... berapa orang anak kita.. samada kita akan ada anak atau tak... semua dah ditentukan, tapi kita sebagai hamba ni, kenelah jugak berusaha... USAHA, DOA & TAWAKAL... Sebab tu saya buat entry ni, nak bagitahu u all antara salah satu produk yang boleh digunakan sebagai ikhtiar untuk mengandung iaitu SET ZURIAT KOPISUSU.. 

Dalam SET ZURIAT KOPISUSU ni ada 3 benda iaitu sekotak HKCC, sekotak SKBP & sekotak CCFM... U all tengok dekat gambar atas tu haa.. yang kotak warna kuning tu susu kambing manakala yang kotak warna purple menegak tu untuk kita yang perempuan ni minum, yang lagi satu kotak warna purple yang melintang tu untuk kegunaan lelaki... Harga untuk SET ZURIAT yang mempunyai 3 kotak minuman yang sangat2 berkhasiat ni cuma rm150...!! Murahkan.... Jika berminat apa lagi, laju2lah PM HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN @ wassap ke nombor 019-616 5258...   

Haaa kalau tak tunjuk testimoni kan tak nak caya, meh sini nak tunjuk testimoni pulak dekat u all.... Alhamdulillah sejak bulan Julai 2012 hingga November 2014, dah ada 380 kehamilan... Semuanya atas keizinan dari Tuhan atas usaha mereka untuk mengandung dengan mengamalkan HKCC...



U all baca satu persatu testimoni dekat atas ni tau... Nampak tak yang paling last tu, 14 TAHUN MENANTI UNTUK HAMIL AKHIRNYA HAMIL JUGAK SELEPAS KEGUGURAN.... Ahamdulillah... syukur sangat2... Tuhan bagi jugak rezeki untuk dia merasai nikmat bergelar seorang ibu... Itu rezeki yang telah tertulis untuk dia setelah ikhtiar dengan HKCC... U all pun yang tengah berusaha untuk dapatkan zuriat, bolehlah cuba ikhtiar dengan HKCC ni jugak... Jika dah tertulis rezeki u all, InsyaAllah Tuhan makbulkan... tapi andaikata tak, jangan salahkan sesuatu produk tapi redha & yakin bahawa ada hikmah tersembunyi yang Tuhan dah rancangkan untuk kita... Sesungguhnya perancangan Tuhan adalah yang terbaik...!!


Selain dari tu, ada 35 pengguna HKCC yang turun berat badan dan selebihnya dapat manfaat lain termasuk kesuburan dan berat badan ideal... TAPI... ada jugak tapinya, HKCC ni tak semua boleh minum. Orang yang ALERGIK KAFEIN & SUMBER MARINE, MASALAH BUAH PINGGANG, TIROID tidak digalakkan untuk ambil HKCC... Kalau u all NAK USAHA DAPATKAN BABY @ ANAK  & U ALL TAKDA MASALAH ALERGIK, SAKIT BUAH PINGGANG, TIROID... go on... u all boleh minum HKCC... LEBIH2 LAGI UNTUK U ALL YANG BERUSAHA UNTUK DAPATKAN ANAK... Cuma satu pesan saya, bila dah minum apa2 je yang berkaitan KOLAGEN, syarat dia kene MINUM BANYAK AIR MASAK...!!!



Kalau u all nak tahu lebih lanjut lagi pasal SET ZURIAT KOPISUSU ni, U all boleh PM ke HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN... or terus je wassap ke nombor 019-616 5258.... (",)


*PERHATIAN : COLLAGEN ADALAH DARI SUMBER MARINE IAITU RUMPAI LAUT BUKAN DARI HAIWAN

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

{ 7 comments.. read them below or add one }

Fiza Rahman Fiza Rahman November 24, 2014
Wah...14 tahun tu. Serasi dengan badan.
najiah shaharain najiah shaharain November 24, 2014
Doakan sy jugak.sy pun br nk mncube.dgn izin Allah sy hamil melalui produk hkcc ni.
Maria Firdz Maria Firdz November 24, 2014
Wah... Menarik.. Kita usaha kan.. ALLAH yng menentu kan..
ziezah.com ziezah.com November 24, 2014
jijah minum HKCC ni sekarang kak! mmg sedappppppp sangat! bukan saja nak rancang hamil.. utk kesihatan tenaga.. tak mudah lapar..
QasehnyaRania QasehnyaRania November 25, 2014
pernah dgr.tp utk usaha dpt zuriat baru tahu.
alhamdulillah.. dgn izin Allah kan..
thanks ina berkongsi info ni..
tifa anvar tifa anvar November 25, 2014
bnyk jugak kelebihan produk ni
Sya Nadia Sya Nadia December 02, 2014
Bagus kan org Yg buat produk ni.. Sambil bisnes, dpt bagi manfaat pada org.. Harga pun murah je.. Lengkap 1 set.. Seronok tengok bisnes org Melayu.. :)