Pengumuman Mini Giveaway #31


Untuk Mini Giveaway #31 ni, saya nak bagi hadiah kotak pensil... Sekarang ni bila keluar shopping, dorang dah start buat ruangan barang2 sekolah... Anak baru nak masuk tadika umur 5 tahun, tapi si ibu ni dah terlebih excited plak... tak beli apa pun lagi, just usha2 je dulu... Budak2 masuk sekolah bulan 1 kan?... Tadika dekat area sini pun kami tak survey lagi... tapi dengar2 orang cerita dalam taman ni ada tadika kemas, tapi tak tahulah dekat mana... nanti baru usha... kalau boleh memang nak tadika yang dalam taman ni je... senang nak ambik nak hantar..


Selain dari kotak pensil, saya jugak nak bagi satu hadiah SECRET LAXING untuk ibu2... Actually SECRET LAXING ni saya dapat ketika saya buat entry berbayar hari tu... Dapat 2 botol, sebotol nak bagi dekat biras saya & sebotol lagi takda orang... so, bagi dekat u all je la... Untuk Mini Giveaway #31 ni akan ada 2 cabutan..

CABUTAN PERTAMA = KOTAK PENSIL ANAK

CABUTAN KEDUA = SECRET LAXING IBU

Mini Giveaway #31 akan dilancarkan pada 25/11/2014 (SELASA) dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam... Semua boleh join yer... tak kira blogger or tak..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 13 comments.. read them below or add one }

IbuNoey IbuNoey November 24, 2014
wah..tak sabar nak join..;)
Fiza Rahman Fiza Rahman November 24, 2014
Cute kotak pensel tu ☺
Mrs Velentine Mrs Velentine November 24, 2014
comel hadiah tue...alisha next year 5 tahun..kalau kak nak htr ke kemas patutnya kak daftar bulan 6 haritu...
Mrs Velentine Mrs Velentine November 24, 2014
comel hadiah tue...alisha next year 5 tahun..kalau kak nak htr ke kemas patutnya kak daftar bulan 6 haritu...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN November 24, 2014
@Mrs Velentine

eh yeke... lps akak baca komen mv ni, dan2 akak tel jiran tanya... katanya dia nak g daftar mggu ni, so, nanti dia ambik no hp cikgu & tlg kak ina ambik borang... lps tu kene g tanya cikgu...

sbb setahu kak ina daftar time cuti sekolah or hari sekolah tu...risau plak mv cakap camtu
ziezah.com ziezah.com November 24, 2014
nak join! mudah2an sempat laa
Diana Rashid Diana Rashid November 24, 2014
kalau kat sini tadika kemas atau tadika perpaduan biasa nya daftar untuk kemasukan pelajar tahun depan dia akan buka dari bulan 5.6 sampi bulan 10 atau sebelas..kena pi cepat2 la..tapi lain tempat lain cara kot..
QasehnyaRania QasehnyaRania November 25, 2014
blom daftar lagi ke?
kalau macam tadika kemas yg su keja hri tu, pendaftaran dibuka awal.

Sya Nadia Sya Nadia December 02, 2014
Terlepas sudah.. Aisey...