Kempen Terbaru & Iklan Grapevine ke 2 di blog IntaNBerliaN

Pagi ni tetiba teringin pulak nak tengok Nuffnang.. Sekali tengok, rupanya ada kempen baru la.. hihii.. Tapi kali ni yang best tu, sebab kempen dekat blog IntaNBerliaN, selama ni iklan asyik menyinggah dekat blog IntaNBerliaN GA & Contest je..


Thanks yer dekat nuffnang sebab masih sudi bagi kempen untuk menyinggah dekat blog IntaNBerliaN ni yer.. muahhaha



Lagi satu pulak pasal Iklan Grapevine ke 2 di blog saya.. hihii Memang sayanglah dekat Nuffnang ni.. suka letak iklan cun2 dekat blog saya.. muahhahah.. So, kawan2 saya ni, kalau teringin nak dapatkan link untuk berkongsi dekat fb or blog or emel u all.. sudi2 kanlah klik iklan grapevine kat sidebar kanan tu yer.. Sama2 kita menjana pendapatan... muahhahhahah ;-)

4 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah July 11, 2011
tahniah kak....bertambah la akaun nuffnang akak tu..hehe
Nisa' Azman Nisa' Azman July 12, 2011
bestnye ina.. sy nie xpenah dpt kempen pun, huhu~.. nuffnang xsuke kot blog sy yg xramai visitors tue.. T_T

nway, dh tlg klik2, hehe..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN July 12, 2011
nisa : alaa jgnlah ckp camtu.. nanti ada la tu.. sabar menanti.. hihii.. thanks tau nisa :-)
aimaniman aimaniman July 13, 2011
x faham2 faham.. napa aa cik nuffnang x perasan ke ada blog nieh.. he hee