Badge dari abang Eqbalzack.com

Firstly, thanks to Abang Eq @ Eqbalzack sebab sudi bagi badge dekat semua peserta yang join GIVEAWAY: eqbalzack's fan page LOGO!.. saya pun dapat jugak hihii.. Walaupun sebenarnya logo yang saya buat tu macam hampehhh.. huhh!! maklumlah tak reti pun bab2 komputer ni + tak kreatif langsung pun.. :-)   

 
Inilah badge yang saya dapat tu.. Actually, masa join tu, tak perasan pun yang semua peserta yang join akan dapat badge.. lepas dah join baru tau.. tu pun sebab abang Eq mintak alamat.. hihii.. Apa2 pun thanks yer Abang Eq

5 comments.. read them below or add one

Puan Kutu Puan Kutu July 14, 2011
pemurahnya abg tu..:)
Nisa' Azman Nisa' Azman July 15, 2011
wah..dpt badge eh.. rugi lak xmsuk.. sy dh ketinggalan byk GA dh, huhu~..
Nurnajwa Nurnajwa July 15, 2011
Mcm2 hdiah dah ni dpt XD Untung2 :]
Cik Azizah Cik Azizah July 16, 2011
wah sukenya kalau dpat! tahniah kak!