Hadiah Tudung & barang Ikea

Alhamdulillah semalam saya dah pun terima 2 hadiah kemenangan saya join GA..



Alisha lah insan yang paling busy bila hadiah dah sampai.. U all nampak tak kotak warna pink tu.. kat dalam tu ada Tudung Lelabah Ekspres.. Alisha berkenan betul dekat kotak pink tu.. tengoklah tu, alisha pegang je sampai saya mintak pun tak bagi.. hahaa.. Bekas sebelah tudung tu, yang macam botol tu.. itulah barangan Ikea tapi tak tau nak panggil apa.. hihii



Haa inilah Tudung Lelabah Ekspress tu.. Hasil kemenangan saya join Contest Shawl Cantik Untuk Dimenangi dari blog Little Mama's Diary Bolehlah saya pakai buat raya nanti.. hihii.. Jimat duit beli tudung.. Untung jugak join GA & Contest ni.. hahha


Ini pulak hadiah barangan Ikea dari Mama Umar Maryam.. Suka dengan bekas ni sebab comel je.. kiut miut.. hihiii.. tak terfikir lagi nak letak apa dekat dalam bekas ni.. sebenarnya sebab saya rasa sayang nak guna.. muahahhahaa

Saya suka semua hadiah ni.. so, thanks sangat2 pada Little Mama's Diary & Mama Umar Maryam      

2 comments.. read them below or add one

Nisa' Azman Nisa' Azman July 29, 2011
hehe.. mmg best kn if dpt tudung hasil mnang GA or contest..btul2 jimat duit, hehe...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN July 29, 2011
haaa tu la.. tp nisa lg byk dah dapat.. hadiah lg best2.. hihi