Dataran Ikan Bakar

Baru ni saya ada cerita dekat u all yang my dear dapat untung rm300++ hasil main saham 2 jam kan.. so, petang semalam, kami pun pergilah ke Restoran Dataran Ikan Bakar.. Nyum nyum.. teringat ikan bakar semalam.. hihii Inilah port kami kalau teringin nak makan ikan bakar..


Inilah yang kami order.. ikan jenahak bakar, sayur kailan ikan masin, seekor sotong tapi kami bahagikan 2.. suruh masak 2 jenis masakan.. sotong goreng kunyit & sotong masak sos


Kasi zoom sikit ikan bakar.. memang sedaplah ikan bakar dia.. tang sos atas ikan tu yang buat sedap tu...


 Ikan & sotong dekat restoran ni semua fresh2 tau.. kemanisan ikan tu pun terasalah.. Harga makanan kami ni semua termasuk air adalah Rm70 hinggit..!! makan 2 orang je padahal.. hihii seekor ikan harga Rm28 tapi seekor sotong Rm30... muahahaaa sotong lagi mahai dari ikan... huhh! tapi sedap & fresh punya pasal, kira berbaloi la... :-)


Inilah hasilnya selepas semuanya di makan.. ikan bakar sedap sangat sampai licin..!! hahahaaa

P/s : Mentang2 dah ada kamera, dah pandai buat entry makanan la pulak saya nih!! muahahaaa ;p

4 comments.. read them below or add one

Cik Azizah Cik Azizah July 29, 2011
ikan bakar tu nmpk meyelerakan kak!! wah ni kalau bulan pose entry makanan..mau terliur ni..hehe
Nisa' Azman Nisa' Azman July 30, 2011
wah2..smpi licin eh mkn.. ^_^ eh, Alisha xikut mkn ke?
KSWSK KSWSK July 30, 2011
ikan tu mmg menguda keimananku..lapoooo
Cik Kamoo Cik Kamoo February 04, 2012
wah sedapnye.....kat mana nie??