Vote for A.L.I.S.H.A.

Vote for alisha?? alisha masuk mengundi apa ni?.. pilihanraya ke? akademi fantasia ke? or mentor?.. heheh tajuk kasi gempar... sebenarnya alisha masuk peraduan "bayi bulan ini" dekat laman web majalah pa & ma..hihii.. Saya la yang gatai tangan pergi daftarkan si alisha ni... bukan pe, biasa nak join kena pos gambar yang saiz 4R tu, *saya sangatlah tidak rajin untuk pergi hantar kedai* tapi ni kebetulan saya terbaca kat facebook so, alang2 gambar alisha dah ada kat komputer terus la join..hihihii.. Alaa hadiah nye bukan la yang mahal beria bagai pun, sekadar 80 hinggit je... tapi nak buat macamana kan, saya tak kisah pasai hadiah tapi saya saja nak seronok2.. hehhe "untung sabut timbul, untung batu tenggelam".. (batu ke sabut ke 2 2 untung ;p)... Ohya, lupa nak cakap undi la alisha yer... klik banyak2 kali kat UNDI pun xpa..hehhe...  Undilah Alisha ;-)


2 comments.. read them below or add one

Jaa Jaa March 08, 2011
kenapa x perasan pun n3 nih sblm nih? huhu.. nk vote jugak tp cari2 x jumpa ler...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN March 08, 2011
Vote la..hihii tp org dah makin ramai join so page alisha bertukar la.. kak ja cari la page ke 3 dari belakang.. cam sskrg ni ada 31 page so alisha paage 29 la... :-) sush peluang nk menang sbb xlarat nak undi.. dia blh undi sendiri..hihii