Perkembangan Alisha Part 4

Satu je perkembangan alisha setakat ni tapi saya dah tak leh sabar nak tulis kat sini, lama2 nanti takut terlupa...*over tau*..hahaaa

Sebelum ni saya ada bagitahu alisha dah boleh merangkak sekali dua kali gerak je kan & dia tetap lagi berusaha sampai sekarang...tersembam2 sampai dahi pun dah ada parut tapi samar2 je la... hihii..

Tapi yang paling penting saya nak bagitahu adalah......jeng jeng.... alisha dah boleh duduk tapi bukan la duduk macam kita duduk, sekadar duduk budak2 baru belajar macamana la sangat kan hihiii... saya suka... tapi sekadar sesaat dua saat je la but it's ok dari takda langsung kan... ;-) Baru hari ni alisha belajar duduk.. banyak kali la jugak dia try, duduk 2 saat pastu tersembam..huhuu takpa la sayang.. selagi tak pandai biasala tu.. "bersakit2 dahulu bersenang2 kemudian".. muahahahaa


Alisha, ni la gambar kamu mula2 belajar duduk, tapi ibu ambil gambar dah tersalah arah daa.. kalau ambil dari depan lagi ok kan..lagi nampak jelas kamu duduk...huhuu *nak ambil lagi sekali, alisha dah tersembam*

video

Video ni alisha tengah menyulur untuk ambil paper abah dia.. ohya, kalau perhati betul2, mula2 video ni alisha ada merangkak selangkah dua langkah je la tapinya... cukup la untuk alisha tengok nanti sebagai kenangan mula2 belajar merangkak.. hehe

Gambar ni saja suka suki letak.. sebab saya suka tengok bulu mata kiri alisha yang jelas nampak lentik..muahahhaha

2 comments.. read them below or add one

Jaa Jaa March 11, 2011
ooh... alisha dh blh angkat badan...idlan jerla dok menyulur lagi....
IntaNBerliaN IntaNBerliaN March 11, 2011
Alaa takpa... awg ckp, biar lambat asal selamat ;-)