"Giveaway - Saya Nak Rasa Coklat Sweet Cottage"


Saya nak join GA ni sebab nanti boleh dapat coklat... hehee.. Saya suka coklat, adik saya pun suka... adik ipar pun suka jugak.. so, kalau saya adalah kakak yang bertuah untuk dapat coklat ni, nanti boleh la saya berkongsi dengan adik2 saya ni.. hihii..

Selain tu, ni adalah 1st GA yang saya join... :-) semuanya pasal saya tengok coklat2 yang sedap dalam blog stormz-iylia & Sweet Cottage

So, siapa2 yang berminat nak join GA ni, boleh klik kat blog stormz-iylia & sweet cottage or klik je sini.. selain tu, saya jugak nak tag :-

1 comment... add one now

Jaa Jaa March 23, 2011
dh mula join yer...hehe..ok..k.ja join jugak...