GA - Senyuman Si Cilik


Alahaii geramnya tengok baby kat atas ni senyum kan... comel... hihii Ni yang buat saya lagi excited nak join ni.. nak letak jugak pic alisha ni tersenyum.. hahah

Gambar Alisha ni di ambil khas untuk join GA ni... *excited maa..* hehehe... So, kira senyuman ni alisha tuju khas untuk ibu khalish ;-)

Nama Ibu : Noorzarina Binti Ahmad Tazari
Nama Anak : Nur Alisha Binti Mohamad Sukri
Tarikh Lahir : 05/09/2010
Umur : 6 bulan 3 Minggu

So, pada siapa2 yang nak join, klik je sini.. Ohya, tarikh tutup 14/04/2011 @ 4:00 petang.. Saya tetap nak tag ibu Idlan :-)

1 comment... add one now

Keyphochee Keyphochee April 04, 2011
salam terjah..gud luck!