Jom Share iklan Grapevine.. Samsung Galaxy S II..!!

Saya jumpa lagi iklan Grapevine.. Kali ni Samsung Galaxy pulak.. Semalam jumpa 2 iklan, hari ni jumpa lagi satu.. Banyak pulak terjumpa kali ni.. hihii



So, kalau u all pun nak share, klik SINI yer.. :-)

5 comments.. read them below or add one

Nisa' Azman Nisa' Azman June 22, 2011
owh.. kne cr eh iklan grapevine nie? then wat entry eh? sbnrnye sy xbrape paham pun ngan grapevine nie...hehe.. XP
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 22, 2011
iklan ni biasa kita jumpa dkt mana2 blog.. blog fames slalu la ada.. alaa2 kene cr la jugak.. hihii

1st kita klik share samada fb or twitter or emel.. lepas tu, kita hantar la emel kita dkt step 2..

tak payah buat entry pun takpa.. saya buat entry sebab nak kongsi dengan blogger2 lain.. :-)

saya dah jumpa 4 iklan grapevine.. smlm 2, hari ni 2.. try la usha dorang kalau nk jugak link.. nanti leh share kt fb.. hihi
Nisa' Azman Nisa' Azman June 22, 2011
owh..camtue eh.. then bile kite sharre, dpt reward ke? nnti2 la sy gi hunting iklan grapevine tue.. now internet tgh slow, huhu~..

bgus la ina share kat blog..leh la sy tau mane nk cr nnti, hehe.. XP
IntaNBerliaN IntaNBerliaN June 22, 2011
dia mcm iklan churp2 yg biasa kita share dkt fb tu la.. ikut brp org klik link kita... 20sen per click.. :-)
Nisa' Azman Nisa' Azman June 22, 2011
owh..mcm churp2 eh.. br paham now nie.. aduahi, internet lembab gile nie.. loading lame btul, huhu~...