Hadiah menang Ms LAdybee 1st Giveaway

Sebelum ni saya pernah bagitahu u all yang saya menang GA Ms Ladybee 1st Giveaway dekat entry NI.. So, pagi tadi hadiah menang Ms Ladybee 1st Giveaway dah pun selamat sampai ke tangan saya.. ;-)


 Inilah sampul pos ekspres yang dihantar oleh encik posmen.. hihii


 Tadaaa.. hadiah dari Ms Ladybee.. Apa lagi kalau bukan ladybug..keychain ladybug.. haha


 Ini gambar ladybug tu dibahagian belakang.. ada tulis GHMB.. Geng Hot Mama Blogger.. hihii.. Walaupun sebenarnya saya bukan GHMB.. yela, tak berapa nak hot.. sama nak invite join GHMB kan.. muahhaha


Inilah ladybug.. kasi jelas sikit u all tengok.. hihii.. cute kan.. Dalam diam Alisha dah ambil ladybug ni.. dah siap masuk mulut dah pun..!! huhh.. nasib ada plastik.. heheh

Kalau u all nak tahu, Ms Ladybee ni sangatlah minat dengan ladybug ni... sampai dalam blog pun ada ladybug..tak caya, terjah lah blog Ms Ladybee.. :-).. Apa2 pun thanks yer  Ms Ladybee  

1 comment... add one now

Noriz Noriz June 08, 2011
wah, asik menang jek... rajinnya ina join contest & GA semua ni kan... akak tak penah join dan tak reti pun..hehehehe