Connection tot..cara Alisha pegang HP

Alisha sekarang ni dah macam orang besar.. dah makin pandai..!! kalau sebelum ni, setiap kali dapat hp mesti masuk mulut.. lepas tu habis lenjun hp tu dengan air liur dia.. tapi sekarang ni, Alisha dah makin advance.. dapat hp habis ditekannya... cara pegang hp pun dah macam orang besar.. hahha


Tengoklah tu.. betapa tekunnya dia mengadap hp.. konon teror sangatlah tu.. hahha... Buat apa tu sayang... hantar mesej ke?.. muahahha


Kadang2 Alisha ni pergi tekan button call.. tapi nasiblah setakat ni dia hanya tekan call opah dia.. *free* kalau orang lain.. jenuhlah nak membayar bil.. hiihii


Hp lama ni saya bagi dia main tapi kadang2 dia nak jugak hp saya yang lagi satu tu.. yang ada kamera.. ada gambar ada warna.. tu yang dia berkenan sangat.. kadang2 dia pergi ambil gambar.. hahhah jumpa pulak dia cari function kamera tu.. muahahha

Kadang2 saya sengaja bagi hp dekat alisha dalam keadaan terbalik, mean, saya pegang dekat bahagian button bagi dekat dia.. si alisha ni pulak akan terima hp tu dalam keadaan skrin hp dekat bawah la kan... tapi dia pandai... pusingkan hp tu.. yela, takkan dia nak tekan skrinkan.. mestilah nak tekan button & mata tengok skrin kan.... hahhah connection tot berlaku lagi..!! muahahah... pandailah kamu ni sayang... hihii

2 comments.. read them below or add one

ummu muhammad ummu muhammad June 20, 2011
ha'ah bijknye alisha..muhammad maseh makang tepong.. ;D