Balik kampung.. Yippieeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thanks to Mr. Google

Seronoknya dalam hati... Tak sabar nak tunggu my dear habis kerja petang ni.. nak balik kampung.. Horaaayyyyyyyyyyyyyyy yabeda beduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...... Wah seronok tak terkata dah ni.. Maklumlah, balik kampung sendiri bukan balik kampung my dear.. hahhahahah ;p

My Mum & My Dad, sabarlah menunggu kepulangan anakanda mu ini yer.. hihii.. Tiba2 pulak feel tu macam nak balik beraya kat kampung.. hahhaha..

Kali ni balik kampung lebih seronok sebab my parent ada buat kenduri sikit.. panggil kawan2, saudara mara & anak2 yatim.. Every year my parent akan buat majlis ni.. My mum cakap "Tuhan murahkan rezeki kita untuk kita berkongsi dengan orang lain"

So, balik kampung kali ni saya akan busy sikitlah tapi apa2 pun, saya harap2 adalah peluang untuk saya jenguk blog... saya dah tak boleh tinggalkan dunia blog, jadi tak senang duduk woooooo... perghh dasyat nih!!.. hahhahha

{ 7 comments.. read them below or add one }

♥♥syahadah♥♥ ♥♥syahadah♥♥ June 23, 2011
memang seronok balik kampung .. rasa nak borak2 sakan jekan dgn sedaramara..
bila balik mula lah rasa sebak.
Mama QS Mama QS June 23, 2011
wa....seronoklah ye.... dalam bersronok tu jangan sampai tertinggal barang pulak ye...salam buat semua ye....
Nisa' Azman Nisa' Azman June 23, 2011
owh, nk blk kg rupenye eh? have a safe journey, my fren.. ^_^

wat majlis ape tue? majlis bacaan yassin ke, majlis doa slamat ke?

yeah, ina dh kemaruk berblog ye, same la kite nie.. >_<
Abszeen Picco Abszeen Picco June 23, 2011
very nice entry..hehe

*visit me back(optional):
http://abszeen.blogspot.com
ieda ieda June 23, 2011
waa seronok tuu syok adik nie cam nak raya dah ekekek :)
selamat pergi dan selamat kembali dik !
Cik Puan Zura Cik Puan Zura June 24, 2011
sonotnya balik kampung...jumpa sanak saudara dan suasana yang aman damai...huuu..ehh ayat mcm skema plak...
Cik Azizah Cik Azizah June 24, 2011
wah2 macam dah raya dah..hehe tu la kak dah addict blog sgt ni..hehhe