Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Kemenangan. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Kemenangan. Papar semua catatan

Teruja dapat hadiah RUANA ALPAKA..

Memang rezeki sayalah nak dapatkan Ruana Alpaka dari Peru ni... Ketika saya join GA ni, memang niat saya nak dapatkan Ruana walaupun hadiah utamanya adalah Carpet... tapi saya bukan peminat karpet, so, taknak yang tu tapi nak Ruana.. hahahha

First time saya baca entry di blog Kak Marya pasal Ruana ni, memang saya dah jatuh hati + dah terdetik dekat hati, "Ruana ni sesuai kalau saya guna time menyusu Aqilah dekat public"... Tapi tu la u all, saya tak mampu nak beli sebabnya harga Ruana ni RM269... Yela, barang baik, haruslah mahal kan... hihii

Tapi bila tengok Kak Marya ada buat GA yang hadiahnya Ruana, terus saya join... tu pun, hari last baru saya submit entry... gagahkan diri jugak walaupun dalam hati tu malas, tapi kerana Ruana, saya buat jugak hahhah... Terukkan saya... (^_^)... Emmm tapi tu la u all, saya sedar diri yang saya tak mampu nak beli, so, jika saya nak jugak, haruslah usaha kan... (^_^)


Dalam kotak ni lah ruana... Jangan pelik pulak kotak tu kemek2... hihii


Tadaaaa inilah ruana alpaka tu... (",)

Eh, mesti u all tak dapat imagine came ruana ni kan... tengok gambar bawah ni pulak....



Sangat cantikkan..!!! Syukur sebab ada jugak rezeki saya nak dapat ruana ni... lepas ni boleh guna jika menyusu alisha dekat Public... (^_^).. Eh, harga Ruana ni samalah dengan harga Learning Table Alisha... Learning Table tu pun hadiah sebab menang GA jugak... (",)

Ohya, jika u all berkenan untuk dapatkan RUANA ALPAKA ni jugak, u all boleh contact Kak Marya tau... (",)... Yela, duit bonus kan dah dapat... muahahaaa.. Apa2 pun terima kasih ye kak marya & tahniah sebab dah mengandung anak kedua... Jika u all pun nak wish tahniah untuk kak marya, terjahlah blog beliau yer... (",)


Update hadiah yang diterima

Hadiah ni dah lama saya dapat tapi baru nak update.. Sorry yer pada pemberi... (",).. Hadiah ni saya dapat pasal saya meneka dengan betoi dekat blog mereka.. Kebetulan ada teka teki.. tak sangka pulak betoi.. hihi



Tudung 3 segi + baju T-shirt saiz Alisha ni saya dapat dari blog Jemari Suri.. Baju tu ngam2 je dengan Alisha.. dah banyak kali guna pun.. hihii.. cantik (",)


Kerongsang & butang yang warna warni ni saya dapat dari Kak Iza.. Si Alisha ni berkenan pulak dekat butang tu.. dapat dekat dia duk buat main.. last2 saya ambik simpan.. hihii


Kerongsang berbentuk bunga yang comel ni pulak, saya dapat dari Mama Qhayra.. Banyak betoi kerongsang yang saya dapat dari member2 blog.. (",).. Apa2 pun, saya ucapkan terima kasih untuk Jemari Suri, Kak Iza & Mama Qhayra.. (",)

Update hadiah dari membe2 blogger... (",)

Firstly saya nak mintak maaf sangat2 pada yang memberi hadiah2 ni... untuk pengetahuan u all, hadiah ni dah lama saya terima tau.. tapi tu la, baru sekarang saya update... bila kemalasan melanda, macam ni lah jadinya... adehhh.. sekali lagi saya mintak maaf...


Set kerongsang ni saya dapat dari Yana.. Yana bukan je bagi kerongsang tapi siap ada "kotak" yang ada cermin lagi.. tak tahu saya nak panggil apa, tapi u all boleh tengok dalam gambar dekat atas tu.. suka lah "kotak" tu.. cantik... (",)


Yang ni pulak hadiah dari IzanMamaMia.. yang bentuk love tu cantik.. suka je bila dapat.. hihi.. tapi tak guna pun lagi.. biasalah, bila dah cantik, mulalah sayang pulak nak guna.. hahhaha... Yang beg warna pink tu, alisha memang berkenan lah kan.. dia duk main bukak tutup bukak tutup zip beg tu.. heheh


Yang ni pulak saya dapat hadiah dari Eca.. bukan untuk saya sorang tapi jugak untuk alisha... U all nampak tak pin Blogger tu.. itulah saya punya.. suka sangat.. sekurang2nya ada gak benda alah yang boleh mengatakan saya blogger... hahhah *poyo ;p... Set perhiasan untuk rambut alisha tu.. alisha dah selamat guna pun.. cantik.. warna pink.. (",) Ohya, pin blogger tu saya dapat sebab saya menang GA yang Eca anjurkan...

Untuk pemberi hadiah yang lain, nanti saya update lagi yer... sorry tau, lambat update.. sekarang ni baru mood ok sikit.. tu yang rajin je blogwalking sekarang.. hehheh... Terima kasih tau bagi hadiah ni semua... (",)


Rezeki Ibu & Anak.. (",)

Alhamdulillah... rezeki kami sentiasa ada... (",) Hari tu ketika blogwalking di blog JS.. sekali terbaca entry suruh teka harga pendrive.. Saya pun dengan semangatnya meneka harga RM15... hihii... Padahal main hentam je.. tak sangka pulak saya adalah orang yang paling pantas & tepat meneka.. hehhehe


Disebabkan tekaan saya yang tepat tu, JS bagi saya hadiah tudung yang dibeli di Kelantan... (",).. Cantik sangat.. saya suka.. ia 2 tone & bila pakai tu, elok je terbentuk dekat muka kita.. (",) TAPI kan u all.. rupa2nya bukan hadiah untuk saya je tau... tanpa disangka2..


Hadiah untuk Alisha pun ada.. hihii... Alhamdulillah.. rezeki Alisha.... (",) Alisha bukan main seronok dapat buku ni... tengah tidur, dapat buku, terus terjaga & belek2.. heheh


Sepanjang saya berblog.. banyak jugak hadiah yang rakan2 blogger bagi dekat alisha... Thanks tau.. Ramai yang sayangkan Alisha... & Alisha pun sayangkan auntie2 semua jugak...(",) Sekali lagi terima kasih sangat2 yer JS.. (",)

Ohya, sekarang ni pun, JS tengah buat teka teki harga tudung tau... u all pergilah teka.. mana tahu ada rezeki u all (",) KLIK SINI

Hadiah Hasil Join Giveaway....

Hari ni saya nak update hadiah hasil dari join Giveaway.. Hadiah2 ni dah lama dapat, cuma saya je yang belum buat entry.. (",) Untuk entry ni, saya letak hadiah untuk 4 GA sekaligus.. Hadiah yang lain2 tu, nanti saya update lagi... (",)




Hadiah bakul ni, saya dapat sebab join KEMBARA CINTA AGUNG 3 HARI GIVEAWAY yang dianjurkan oleh Ummu Muhammad... Actually saya tak menang pun tau.. tapi Ummu Muhammad sangat bermurah hati untuk bagi dekat semua peserta... Ummu Muhammad ni memang baik hati.. sentiasa bagi saguhati dekat semua peserta yang join GA yang dia anjurkan.. (",)

Selain dari bakul, ummu muhammad jugak bagi ole2 makanan sunnah untuk kami semua.. Ohya, jika u all nak baca cerita2 ummu muhammad ketika menunaikan umrah, bolehlah terjah blog Ummu Muhammad (",) Apa2 pun, terima kasih yer ummu muhammad untuk hadiah & ole2 ni... (",)

Keputusan penuh Klik SINI
     

Yang ni pulak FM Melaka... Saya menang hadiah saguhati untuk Giveaway Ummi Iman followers Giveaway.. GA ni dianjurkan oleh Ummi Iman.. Tak sangka pulak... dalam saya duk join 2 3 GA je.. dengan kata lain dah tak aktif ber"Giveaway" tapi ada jugak rezeki untuk menang.. hehehh Rezeki kan... Alhamdulillah.. (",) FM ni dah selamat bertempek dekat peti ais saya.. hihii

Keputusan Penuh Klik SINI


Tak pasal2 dapat tali leher.. hihii.. Ni rezeki my dear.. tapi entah tahun bila dapat guna tak tahulah.. yela, bukannya my dear pergi kerja guna tali leher pun... harap ada function apa2 lah kot baru nak guna.. (",)

Ohya, saya dapat tali leher ni sebab sebagai peserta ke 4 terawal yang join Segmen Klik Like/Share dan menang RM50 X 6 yang dianjurkan oleh Coretan Anuar... U all pun masih boleh join tau.. Tarikh Tutup 30/07/2012.. Jangan lupa join tau.. hadiah lumayan.. hehehh
  

Hadiah yang last ni pulak.. Saya menang Everlynn Collagen Serum hasil dari saya join GA JADI CANTIK KEKAL CANTIK yang dianjurkan oleh Khaiza Story.. (",) Saya menang tempat kedua.. Hadiah ni, saya yang pilih sendiri.. hehheh

Keputusan penuh klik SINI...

Thanks untuk semua penganjur yang sudi bagi hadiah untuk saya ni... (^_^)

Rezeki menang CGL lagi.. (",)

 

 Kali ni rezeki saya menang Contest teka mana satu Papa Mifz & mana satu mama Mifz.. yang dianjurkan oleh Papa Mifz.. Tak sangka pulak betul..hihii.. Siapa yang teka dengan betul dapat FM dari Pulau Pangkor (",)

Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 94
 
Lagi satu, saya menang Luna Shoppe Giveaway yang dianjurkan oleh Luna Shoppe.. Ramai pemenang yang terpilih tau (",)


Hadiah yang saya dapat adalah voucher RM10 untuk shopping dekat Luna Shoppe.. hihii Boleh usha2 apa barang yang ada dekat sana nanti (",)


Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 95
   

Kalau dah REZEKI takkan ke mana..


Petang semalam saya dapat call dari Dumex Mama Club.. Actually akhir tahun lepas, saya ada join contest BEST MUM'S BADGE yang dianjurkan oleh Dumex Mama Club dekat Facebook.. Ohya, Saya berada dalam kategori "CLASSIC MUM".. hihii.. nampak sangat saya ni ibu yang "classic.. tak up to date".. kikikiii

Berbalik pada panggilan dari Dumex Mama Club, dia bagitahu saya salah seorang pemenang..hihii.. Tak sangka pulak menang jugak.. Sebenarnya ketika keputusan diumumkan, nama saya tak tersenarai pun sebagai pemenang walaupun sepatutnya tersenarai sebab nama saya berada dalam top 30 under Classic Mum.. Untuk pengetahuan u all, setiap badge ada 30 pemenang.. thats mean akan ada 120 pemenang la kan sebab 4 badge.. Tapi ramai orang yang ada dalam kategori top 30 tak tersenarai sebagai pemenang disebabkan masalah teknikal..
Tapi tu la, kalau dah tertulis rezeki kita, pasti kita akan dapat jugak kan.. Kalau bukan rezeki, kita menang pun belum tentu hadiah tu sampai dekat tangan kita (macam saya menang GA, banyak lagi hadiah belum dapat).. Dumex Mama Club telefon tanya saya, ada anak tak, nama apa, umur berapa, minum susu apa.. Saya bagitahulah alisha still breastfeeding.. Orang tu macam terkejut & terus cakap TAHNIAH.. BAGUS.. (",) Maybe mereka nak bagi sample susu kot.. No hal la tu...

Hadiah yang bakal saya dapat adalah ESMERIA Organics Ultimate 5-Effect Eye Gel.. Untuk pengetahuan u all, saya bukanlah jenis yang suka sangat join GA or contest dekat FB.. kalau join pun, tahun lepas je.. tu pun boleh dikira dengan jari.. tapi tu la, seperti yang saya cakap.. kalau dah rezeki, kita join sikit pun nama kita boleh tersangkut kan.. (^_^).. Apa2 pun, terima kasih Dumex Mama Club (",)

 

Menang hadiah bear penyu.. (^_^)

Alhamdulillah.. kali ni rezeki saya lagi untuk menang Giveaway.. Actually saya dah kurang aktif dengan GA sekarang ni.. tak kiralah samada blog or facebook.. adehhh bukan apa, saya sekarang ni banyak fokus dekat blog utama ni je... Walaupun macam tu, ada masa, saya tetap join jugak GA dekat blog..hihii
Kali ni rezeki saya untuk menang Giveaway.. Siapa like dapat PENYU yang dianjurkan oleh Alvas.. (",) Selain saya, Nisa, Kak Fieda, Kak Tie & Kak Nida pun menang jugak giveaway ni.. tahniah jugak untuk mereka & pemenang2 yang lain.. Opstt, saya dapat seekor penyu je tau.. 3 ekor penyu lagi tu untuk pemenang yang lain.. (",)
Hadiah yang bakal saya dapat adalah bear penyu.. macam dalam gambar dekat atas ni kot.. tapi bersaiz kecik la... rezeki alisha la nampaknya ni..hihii

 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 92

P/s : Bulan depan saya buat GIVEAWAY, join tau u all... saya seru angin kerajinan join giveaway tu dekat u all.. muahhahahah.. *Risau takut takda yang sudi join (^_^)*

Kemenangan pertama tahun 2012

Alhamdulillah.. nampaknya tahun ni ada lagi rezeki saya untuk menang Giveaway.. Kali ni saya menang Vote pic PU untuk Best Mum's Badge Dumex Mama Club yang dianjurkan oleh PinkUmmi.. Hadiah yang bakal saya dapat adalah shawl bunga.. (",)
Tahniah jugak untuk Kak Fieda sebab menang jugak..hihii & tak lupa jugak sebab sudi inform saya pasal kemenangan ni.. (",)


 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 91

Alhamdulillah.. rezeki kami di akhir tahun 2011 (^_^)


Firstly saya nak ucapkan alhamdulillah sebab saya menang GA The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay.. Untuk pengetahuan u all, peserta yang join GA ni ramai tau.. 778 orang... & jumlah pemenangnya pulak seratus lebih.. Tanpa di sangka2, diantara 100++ orang tu, terselit jugak nama saya & tak lupa jugak adik kesayangan saya.. hihii
 
cats

 Hadiah yang bakal saya dapat adalah tudung Bawal Delima dari Aidijuma... Alhamdulilah.. Syukur sangat2 pada Tuhan.. Untuk pengetahuan u all, semenjak saya aktif join GA ni, telah banyak saya menang tudung, inner, shawl, pasmina, dan lain2...

 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 90

Hadiah kemenangan GA jugak, bukan setakat untuk saya tapi my dear pun merasa jugak hadiah saya tu (topup) termasuk alisha (baju, seluar & mainan).. Alhamdulillah sepanjang 9 bulan aktif join GA, banyaklah jugak hadiah yang dah saya dapat... Rezeki kami.. (",)

Alhamdulillah jugak, di penghujung tahun ni, banyak rezeki kami sekeluarga... selain dari kemenangan GA.. seperti u all jugak, my dear dapat bonus.. tahun depan pulak insyaAllah gaji semakin meningkat.. Alhamdulillah... Tapi rezeki akhir tahun kami yang amat bermakna adalah my dear dah beli tanah.. Baru je tandatangan penukaran hak milik.. tapi kami takda rumah lagi.. emmm takpala, dah ada tanah, nanti2 ada rezeki lebih boleh bina rumah mengikut citarasa sendiri kan.. hihii

My dear beli tanah tersebut di kawasan kampung berhampiran bukit.. Yap, kami memang suka tempat yang jauh dari hiruk pikuk kota.. kami lebih suka kawasan kampung yang boleh dengar kicauan burung sambil menikmati keindahan ciptaan Tuhan... cewahhh hahhhah (",).. Alhamdulillah alhamdulilah alhamdulilah...

Saya berdoa semoga tahun 2012 nanti akan memberi kami lebih lagi rezeki.. tak lupa jugak semoga kami dikurniakan rezeki untuk menimang cahaya mata yang kedua... InsyaAllah... Amin Ya rabbal Alamin... 

P/s : Hari ni hari lahir MY MIL.. Tak sangka pulak my mil terlupa hari ni hari lahir dia.. hihi.. My mil cakap saya orang yang 1st wish dekat dia.. kalah my dear.. muahhahha 

Kemenangan di penghujung tahun

Sebenarnya ini adalah entry tertangguh... hihii.. Tentang kemenangan kedua saya join GA yang dianjurkan dekat Facebook.. Sebenarnya dekat FB lah paling senang nak join GA or Contest.. yela, just like share & tag.. lebih senang berbanding dekat blog.. tapi tu la, tak laratlah nak join banyak2 sebab tak terkejar... hihiii
 Saya menang GA yang dianjurkan oleh OneMobile.com.my.. Actually, last day untuk hantar detail baru saya perasan yang saya menang... hihii..  


Saya diantara 100 orang pemenang yang akan dapat 20% discount vouchers on mobile accessories at One Specialist Mobile @ Sunway Pyramid.. Ramai jugak geng2 blogger yang menang termasuklah biras saya a.k.a. Jaa Jaha@t.. (",)

 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 89

Lagi 2 kemenangan (",)

Minggu lepas saya menang 2 lagi Giveaway yang saya telah join.. Firstly, saya nak ucapkan terima kasih dekat Jaa Jah@at sebab sudi inform saya pasal kemenangan Commemorative coin giveaway yang dianjurkan oleh lunaticg banknote & coin.. Hadiah yang bakal saya dapat adalah...
Malaysia 50 tahun FELDA 1 ringgit Commemorative Coins

Terima kasih kepada lunaticg banknote & coin
 
 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 87
 Kemenangan yang kedua pulak adalah GA SECOND BIRTHDAY ADHA yang dianjurkan oleh Girlperak.. hadiahnya adalah baju untuk Alisha.. Alhamdulillah.. dah banyak jugak pakaian yang Alisha dapat hasil kemenangan saya join CGL selama ni.. (",) Terima kasih banyak2 yer Girlperak

 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 88

Rezeki akhir Nov & awal Dec


 Alhamdulillah saya masih ada rezeki lagi untuk menang... Akhir November baru2 ni saya menang Yasmin Aris 1st Give Awayy !! yang dianjurkan oleh Yasmin Aris.. Saya menang saguhati.. Hadiahnya adalah doodle.. Cantik!! Saya suka sangat... dah selamat digunakan di blog IntaNBerliaN GA & Contest..


Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 85
 




 Rezeki awal Disember ni pulak, saya menang LSO Contest yang dianjurkan oleh LSO @ Narumiaida.. Hadiahnya adalah barang untuk Alisha.. tapi tak pastilah pulak apa kan.. Saya jugak nak ucapkan tahniah dekat Merah @ anak Nurul & Kak Nida
 
 Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 86

P/s : Terima Kasih kepada semua penganjur (",)

Rezeki join CGL.. (",)

Alhamdulillah... Masih ada lagi rezeki saya menang join GA.. & Alhamdulillah jugak sebab saya ada rakan2 yang baik hati inform kemenangan saya ni (",)..

First, saya menang CONTEST TEKA HARGA BURGER yang dianjurkan oleh Cik Tikah's.. Saya teka harga burger tu RM2.70... hihii.. Sebenarnya bukan saya yang teka tapi my dear yang tolong teka... heheh.. Hadiah yang bakal saya dapat adalah :-

2nd hadiah: Voucher Domino's Pizza!!!

Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 82

2nd, saya menang Hati Yang Gembira :- 1st Years Anniversary Contest yang dianjurkan oleh Mashimaro.. Saya menang salah satu antara hadiah dekat bawah ni :-

 


Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 83

Last, saya menang Giveaway My Granny Square yang dianjurkan oleh Herba Tihara.. Hadiah yang bakal saya dapat yang no 1 tu.. Warna pink.. hihii  


Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 84

Rezeki Menang topup lagi (",)

Firstly thanks to Kak Fieda & Kak Nida sebab inform saya pasal kemenangan ni.. Saya menang topup hasil dari saya join Giveaway yang dianjurkan oleh Blog Cekodok Punyer..



Saya tak pasti pulak berapa RM topup yang saya dapat... Tapi apa2 pun, topup tu saya akan bagi dekat my dear.. Thanks yer penganjur (',)

Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 81

P/s : Masih terdapat 12 hadiah hasil kemenangan saya join CGL yang masih belum diterima

Rezeki 1/11/11

Alhamdulillah.. masih ada lagi rezeki saya untuk menang GA.. Kali ni saya menang topup RM5 hasil dari saya join Giveaway Template Cik Nurfarah 


Terima kasih jugak dekat Farah sebab sudi inform kemenangan saya ni.. Sekarang ni saya memang dah lama tak dapat check result CGL.. memang sangat2 menghargai siapa2 yang sudi inform saya pasal result CGL ni (",)
 

AGEN TOPUP, JUAL TOPUP

Ohya topup yang saya dapat ni.. saya suruh penganjur masukkan ke no h/p adik saya.. Upah sebab melayan alisha selama seminggu baru ni.. hihii.. Apa2 pun, saya ucapkan terima kasih kepada Farah     

Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 80 
 
P/s : Dashboard saya telah lama meninggalkan saya untuk selama2nya tanpa meninggalkan waris *ayat cam poyo ;p*

Alhamdulillah... Minggu ni minggu rezeki untuk Alisha nampaknya (",)

Alhamdulillah.. syukur sangat2.. murah lagi rezeki Alisha nampaknya.. kalau semalam saya dapat tahu yang saya menang Learning Table tapi hari ini pulak saya dapat tahu saya menang 3D Campbell Book Story. Ia adalah hasil daripada saya join givEawAy sELAmAt uLAngtAhun kELAhirAn MUHAMMAD AKIF FAIQ yang dianjurkan oleh azleanayusof.




Secara peribadinya, saya sangat2 suka dengan hadiah yang saya bakal dapat ni.. Memang dari dulu lagi saya teringin untuk belikan dekat Alisha tapi saya tak pernah jumpa.. nak beli online, my dear tak berapa nak izinkan..

So, bila saya tahu saya menang hadiah ni.. memang saya rasa seronok sangatlah.. bolehlah Alisha membaca nanti.. lebih2 lagi memang si Alisha ni pun jenis suka membaca.. pantang nampak buku ke surat khabar ke.. mesti dia belek2 sambil pot pet pot pet.. tak kira tempat.. dalam kereta pun layannnnn... hihii..
Terima kasih kepada azleanayusof  sebab menganjurkan GA ni & terima kasih jugak kepada Kak Fieda sebab sudi inform kemenangan saya ni & tahniah jugak kepada pemenang2 yang lain.. (",)

P/s : Sampai sekarang dashboard saya tetap BLANK

Rezeki Berganda (^_^)

Alhamdulillah.. Kalau pagi tadi saya dapat tahu 2 kemenangan tapi petang ni pulak saya tahu 1 lagi kemenangan.. Saya menang Twinscraftlife's 3rd Lucky Draw yang dianjurkan oleh Twincraftlife..


 Inilah hadiah yang bakal saya dapat.. Tak pasti pulak saya apa ni.. Penanda buku kot ek...(",)

Apa2 pun thanks pada penganjur & thanks jugak pada  Iqawangi  sebab inform saya pasal kemenangan ni

Keputusan penuh Klik SINI

Start join CGL : 22/03/2011
Jumlah Kemenangan : 78

P/s : Harap2 u all dapatlah selalu tolong saya inform pasal keputusan CGL dekat saya yer.. sebabnya dashboard saya sekarang ni tengah tenat or maybe akan terus K.O!!! Dari hari selasa dashboard saya BLANK
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...