Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Ruana Alpaka. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Ruana Alpaka. Papar semua catatan

Teruja dapat hadiah RUANA ALPAKA..

Memang rezeki sayalah nak dapatkan Ruana Alpaka dari Peru ni... Ketika saya join GA ni, memang niat saya nak dapatkan Ruana walaupun hadiah utamanya adalah Carpet... tapi saya bukan peminat karpet, so, taknak yang tu tapi nak Ruana.. hahahha

First time saya baca entry di blog Kak Marya pasal Ruana ni, memang saya dah jatuh hati + dah terdetik dekat hati, "Ruana ni sesuai kalau saya guna time menyusu Aqilah dekat public"... Tapi tu la u all, saya tak mampu nak beli sebabnya harga Ruana ni RM269... Yela, barang baik, haruslah mahal kan... hihii

Tapi bila tengok Kak Marya ada buat GA yang hadiahnya Ruana, terus saya join... tu pun, hari last baru saya submit entry... gagahkan diri jugak walaupun dalam hati tu malas, tapi kerana Ruana, saya buat jugak hahhah... Terukkan saya... (^_^)... Emmm tapi tu la u all, saya sedar diri yang saya tak mampu nak beli, so, jika saya nak jugak, haruslah usaha kan... (^_^)


Dalam kotak ni lah ruana... Jangan pelik pulak kotak tu kemek2... hihii


Tadaaaa inilah ruana alpaka tu... (",)

Eh, mesti u all tak dapat imagine came ruana ni kan... tengok gambar bawah ni pulak....



Sangat cantikkan..!!! Syukur sebab ada jugak rezeki saya nak dapat ruana ni... lepas ni boleh guna jika menyusu alisha dekat Public... (^_^).. Eh, harga Ruana ni samalah dengan harga Learning Table Alisha... Learning Table tu pun hadiah sebab menang GA jugak... (",)

Ohya, jika u all berkenan untuk dapatkan RUANA ALPAKA ni jugak, u all boleh contact Kak Marya tau... (",)... Yela, duit bonus kan dah dapat... muahahaaa.. Apa2 pun terima kasih ye kak marya & tahniah sebab dah mengandung anak kedua... Jika u all pun nak wish tahniah untuk kak marya, terjahlah blog beliau yer... (",)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...