Perkembangan guna INNITY selepas dua bulan

Hari tu saya ada buat entry bagitahu iklan INNITY dah diluluskan di blog saya kan... So, hari ni saya nak update pasal perkembangan iklan INNITY di blog saya ni... PV di blog saya ni takdalah beria banyak macam orang lain pun.. sekadar cukup2 makan je untuk syarat kelayakan apply INNITY.. iaitu 40K UV & 200K PV... Walaupun PV saya sekadar cukup2 makan, tapi earning harian yang saya dapat memang jauh dari Mr. N la... Tapi kalau nak bandingkan dengan mereka yang dah lama berjinak dengan INNITY, earning saya memang tersangat secoet la kan... 

Untuk pengetahuan u all, sehari sebelum saya tempek iklan innity di blog, saya dah cashout earning saya dekat Mr. N, so earning jadi zero la kan... tapi masih ada cpuv yang tengah running... Nak tau tak, sehingga ke hari ini, jumlah earning saya di innity berkali2 ganda dari earning di Mr. N dalam tempoh waktu yang sama.. Dah 2 bulan, jumlah earning di Mr. N masih belum cukup untuk minimum cashout @ RM50... tapi dalam tempoh 2 bulan, jumlah earning innity saya, dah lebih dari cukup untuk minimum cashout @ RM100...

Earning harian berhengget2 tapi setakat ni saya sehari baru mampu cecah belas2 hengget... Harap lepas ni mampu dapat sehari puluh2 hengget lepas tu ratus2 hengget... Aamiin.... Tak salahkan tulis camtu? Bukan berlagak tau... Tapi apa yang kita pikir, apa yang kita cakap, apa yang kita segalanyalah adalah satu doa... SO, JUST PIKIR YANG BAIK2 JE... PIKIRAN NAK KENE SELALU POSITIF... JANGAN ASYIK NAMPAK YANG NEGATIF JE PASAL ORANG SEKELILING KITA... BILA KITA SELALU POSITIF, BARULAH KITA RASA HAPPY... TAKDALAH BANYAK SANGAT TITIK HITAM DI HATI KITA... (^_^)

Ohya, saya buat entry ni sebab hari tu ada orang suruh bagitau perkembangan guna innity... Kalau u all memenuhi syarat minimum 40k uv & 200k pv, u all apply la innity... Apply je dulu, dapat tak dapat belakang kira... apply banyak kali pun takpa, sebab innity ni memang payah sikit nak dapat... Innity punya progress memang berbezalah dengan Mr. N sebab innity ni kita bole pilih apa iklan yang kita nak approved... Saya tak berani nak cerita lebih2 or printscreen dari akaun innity saya tu.... sebab kami ada T&C... 


Ini contoh 3 iklan innity di blog saya... 3 iklan ni, kadang2 ada, kadang2 takda... sebab saya HIDE dia... kan biasa blog kalau takda iklan, akan keluar banner warna hijau yang tulis INNITY tu, haaa banner tu la yang saya hide dari blog saya sebab ianya bukan iklan pun.. selain tu, kalau u all terjumpa iklan yang terapung ke, teghebang ke, yang nak kene skip bagai tu, itu pun iklan innity... yang 2 iklan atas header tu, iklan Mr. N dengan iklan Geniee... Ohya, nak bagitahu jugak, bila apply innity status Mr. N akan bertukar tau... tapi walaupun status dah tak gliterrati, cpuv tetap jugak saya dapat... Tapi apa2 pun saya tetap jugak bersyukur sebab Mr. N pun dah bagi saya income 4 angka sepanjang saya berblog... tapi 4 angka tu, angka 1 la kat depan dia.. hahhahah... Cuma tu la, saya inginkan perubahan... Memang saya sukalah dengan INNITY sekarang ni, sebab sehari pun dah mampu dapat belas2 hengget buat masa sekarang, kalau sebulan kira sendiri la... dengan Mr. N, 2 bulan pun tak mampu cashout lagi.. hihi

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 14 comments.. read them below or add one }

mummy_ayu mummy_ayu May 12, 2015
alhamdulillah. Ayu jauh lagi kot nak layan apply Innity ni. still ngan Nuffnang jer dulu. Moga terus maju!!
sumysya sumysya May 12, 2015
syoknya baca entri ni...happy for u...tahniah murah rezeki
Z@i Z@mR33 Z@i Z@mR33 May 12, 2015
Alhamdulillah...tahniah...

x mampu nk apply Innity kot sbb x smpai tahap dia lg
ros_reeza ros_reeza May 12, 2015
tahniah Kak Ina.. rezeki berblog :) tumpang happy :)
adarain adarain May 12, 2015
rezeki masing2x :D
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 12, 2015
alhamdulillah murah rezeki akk.. blog yui suam kuku..xde nak capai uv sebegitu..hihih
syawalsimpsons syawalsimpsons May 12, 2015
alhamdulillah rezeki ina ni....
nur ikaa nur ikaa May 12, 2015
betul2.... saya pasang 12 hari dh income earning RM30... lebih berbaloi dr Nuffnang kan....
bearyblossom bearyblossom May 12, 2015
Syarat min 40kuv tu, 40k uv sehari ke camne akak?
azizah green line azizah green line May 12, 2015
alhamdulillah..excited baca entry ni..tapi xmampu lagi nak apply innity..

tahniah kak..jijah sokong!
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof May 13, 2015
kita pun rasa nak apply innity..tapi rasa mcm tak layak lagi la...
Kita Bantai Kita Bantai September 29, 2015
Dah lulus ...tapi belum pasang lg....hehehe.