Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015



Seperti yang saya dah janjikan dengan u all, hari ni dengan rasminya saya umumkan senarai pemenang untuk IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015... Senarai nama boleh tengok DI SINI yer manakala pembahagian hadiah pulak, boleh KLIK SINI... TAHNIAH saya ucapkan untuk semua pemenang.. Saya bagi tempoh sehingga pukul 12 tengah malam pada 14/05/2015 @ KHAMIS ni untuk lapor diri yer... Jika tak, saya akan cabut undi lagi...

CABUTAN OLEH AQILAH

CABUTAN PERTAMA
125 : http://sheilashahfiekry.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEDUA
100 : http://sitizawiah95.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KETIGA  
39 : http://coretanekahatiqkah.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEEMPAT
68 : http://ohresepiku.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KELIMA
87 : http://tengkubutang.blogspot.com/2015/04/intan-berlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEENAM
61 : http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KETUJUH
118 : http://contestmamanureenaufal.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KELAPAN
4 : http://storymoryluahanku.blogspot.hk/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KESEMBILAN
139 : http://memburucintamu.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html
 
CABUTAN KESEPULUH
141 : http://sirapvanilla.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KESEBELAS
18 : http://kieyrah97.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEDUA BELAS
70 : http://amysigadisweird.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KETIGA BELAS
58 : http://mrsyatie.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html


CABUTAN OLEH ALISHA

CABUTAN KEEMPAT BELAS
126 : http://mizztina.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KELIMA BELAS
104 : http://iffahhazwani.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEENAM BELAS
66 : http://thesoutheastasiangirl.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KETUJUH BELAS
86 : http://www.azneyshamsuddin.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KELAPAN BELAS
26 : http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KESEMBILAN BELAS
28 : http://luvmia97.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEDUA PULUH
36 : http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEDUA PULUH SATU
116 : http://zazanizam.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEDUA PULUH DUA
6 : http://nugrulsakura.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEDUA PULUH TIGA
129 : http://cikjelita899.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KE DUA PULUH EMPAT
98 : http://cutiefany.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEDUA PULUH LIMA
101 : http://iamaproudmama.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

CABUTAN KEDUA PULUH ENAM
33 : http://firzanahazhar1.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html


Semua pemenang diharap dapat hantar NAMA, ALAMAT, NO HP.. NYATAKAN HADIAH DIMENANGI & LINK ENTRY  u all ke FACEBOOK SAYA.. Pada yang menang wang tunai, PM saya no akaun maybank yer.. 

Pada u all yang tak menang, jangan bersedih yer.. InsyaAllah rezeki u all ada di tempat lain.. Saya jugak nak MINTAK MAAF jika sepanjang berlangsungnya IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 ni, saya ada lakukan apa2 kesilapan.. sesungguhnya  saya hanya insan biasa.. Tak lupa jugak saya nak ucapkan TERIMA KASIH dekat u all yang sudi memeriahkan giveaway ini & JUTAAN TERIMA KASIH dekat PENAJA sebab sudi menaja hadiah2 yang best ni... Moga u all & penaja2 akan sentiasa dimurahkan rezeki.. InsyaAllah..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
Pemenang IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015

{ 21 comments.. read them below or add one }

Princes Yuyue Princes Yuyue May 11, 2015
takde rezeki :) ..btw tahniah pada pemenang !! yeahh
tenku butang tenku butang May 11, 2015
Alhamdulillah.. menang cabutan ke 5.. syukur Alhamdulillah.. happy.. tq buat Penganjur dan sponsor.. hehe.. sedang pm penganjur ni.. heee
syawalsimpsons syawalsimpsons May 11, 2015
alhamdulillah rezeki dorang...tahniah buat yang menang
Ayu Zan Ayu Zan May 11, 2015
Xde rzki lagi nk menang Ga kak ina.hehe. tahniah alls..
Bbwana adienia Bbwana adienia May 11, 2015
Tahniah bt kawan2 yang menang..
IbuNoey IbuNoey May 11, 2015
Tahniah pada semua pemenang.bukan rezeki IbuNoey nampaknya..
Nieyl Nieyl May 11, 2015
Tahniah kepada pemenang :)
Z@i Z@mR33 Z@i Z@mR33 May 11, 2015
Alhamdulillah...nama naik jugak
MizzTina MizzTina May 11, 2015
alhamdulillah..tersenarai.. trm ksh byk, moga semkin dilimpahkan rezeki..
MizzTina MizzTina May 11, 2015
lupa nk laporkan, sy cabutan keempat belas..
Puan Kutu Puan Kutu May 11, 2015
tahniah semuanya pemenang
ros_reeza ros_reeza May 11, 2015
tahniah buat semua pemenang :)
CkYnHaShiM CkYnHaShiM May 11, 2015
alhamdulillah..ade rezeki sy kali ni.. #7 tq
Norma NML Norma NML May 11, 2015
Tahniah utk pemenang2 yg bertuah :)
ietams ietams May 11, 2015
tahniah pd pemenang
Mialia Amelia Mialia Amelia May 12, 2015
Wah menang xD Alhamdulillah,dah send message pasal maklumat dekat facebook, tapi dia cakap mesej tu ada dekat 'other' folder sbb belum friend.
h- Zinnirah h- Zinnirah May 12, 2015
hukhuk.. bday dah dekat ni. GA mana nak bg hadiah ni
yangbaik yangbaik May 12, 2015
tahniah kepada yang terpilih...
azizah green line azizah green line May 12, 2015
takde rezeki lg..tahniah pemenang
super d0uble F :) super d0uble F :) May 14, 2015
Alhamdulillah. rezeki menang cabutan ke 18. terima kasih kak :)