Pengumuman Mini Giveaway #36

Wah, tak sangka dah masuk Mini giveaway yang ke 36 yer... Ini bermakna dah 3 tahun saya anjurkan Mini giveaway... Tapi hadiah2 yang saya bagi, nilainya kalau diukur dari segi harga tu, tak la mahal... Tapi saya bagi ikhlas, saja seronok2... walaupun saya tak bekerja, tapi rezeki sedikit sebanyak yang saya dapat tu, happy jugak dapat berkongsi dengan u all & anak2 soleh solehah ni semua... Hari tu saya pergi beli hadiah buku untuk anak solehah Alisha... Bila dah sampai kedai tu gak, bukan setakat buku lah yang dibelinya... kalau boleh semua saya nak beli.. yang Alisha ni seronok sangatlah tengok ibu dia ambik tu ambik ni kan... yela, dah semua barang tu untuk dia & Aqilah... hehhe... Ohya, barang yang diambil tu semuanya bahan2 pembelajaran la yer...


Dalam saya duk pilih2 barang tu, saya terbekenan la pulak dekat PEMADAM yang ada huruf2 ABC ni haaa... Nampak kiut je... Alisha dah mintak suruh saya belikan, tapi saya cakap tak payahlah sebab dah banyak barang yang dibeli... Lagipun saya pikir, nanti sekejap je eraser ni duk kat rumah, lepas tu dah hilang entah ke mana... tapi sebab hati tu duk berkenan sesangat, last2 saya beli lah dua... tapi saya dah bagitahu dekat Alisha yang eraser ni untuk anak kawan ibu... Alisha ok je sebab dia dah biasa dengan beli barang "untuk anak kawan ibu"... 

So, saya nak umumkan dekat sini, MINI GIVEAWAY #36 ni akan dilancarkan pada 26/05/2015 (SELASA) DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM... Saya akan cari TIGA orang pemenang...  Sebab penaja IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 iaitu Jubah Muslimah Moden & Gorgeous Dresses bermurah hati nak bagi sepasang telekung untuk anak solehah berumur 8/9 tahun...

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 9 comments.. read them below or add one }

nor nazliana nor nazliana May 25, 2015
wahh murah rezeki inta ya..nak kn join ni..
mOoN IzzaN mOoN IzzaN May 25, 2015
insyaAllah nak join.. :)
Puan Kutu Puan Kutu May 25, 2015
Alahamdulillah dah tiga Tahun ye Ina,,murah rezeki Ina n anak2,selalu bg hadiah pada anak2 kecil ni happy dia lain macam kan..comel eraser,telekung pun nak jugak,hehe nti sy join Insyaallah
Ms. Kejupenyet Ms. Kejupenyet May 25, 2015
ok noted..
Nanti join (=
ieza ashaari ieza ashaari May 25, 2015
Wah, beruntungnya anak-anak kawan ibu.
Diana Rashid Diana Rashid May 25, 2015
mintak2 la saya tak terlepas..hehe