Pemenang baru Mega Giveaway IntaNBerliaN Part 3

Dah masuk cabutan ketiga dah ni haaa.... Tiap2 tahun saya pasti akan hadapi masalah yang sama... Pemenang TIDAK "serah diri" untuk bagi detail.. Walaupun saya dah bagitahu bila akan diumumkan pemenang... Nasib baiklah Alisha & Aqilah tu seronok cabut undi... ahhahhah... Saya akan umum lagi 7 link pemenang... Senarai nama boleh tengok DI SINI yer manakala pembahagian hadiah pulak, boleh KLIK SINI... TAHNIAH saya ucapkan untuk semua pemenang yang baru.. Saya bagi tempoh sehingga pukul 12 tengah malam pada 21/05/2015 @ KHAMIS ni untuk lapor diri yer... Jika tak, saya akan cabut undi lagi.. Ramai yang nak hadiah ni haa... hehhehe... 


CABUTAN OLEH ALISHA

CABUTAN PERTAMA
16 : http://www.ayuzan.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html


Semua pemenang diharap dapat hantar NAMA, ALAMAT, NO HP.. NYATAKAN HADIAH DIMENANGI & LINK ENTRY  u all ke FACEBOOK SAYA.. Pada yang menang wang tunai, PM saya no akaun maybank yer.. 

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"




Pemenang baru Mega Giveaway IntaNBerliaN Part 3

{ 11 comments.. read them below or add one }

mummy_ayu mummy_ayu May 19, 2015
wah...dah list ketiga dah.....
meh cabut nama Ayu plak..he he.
anyway..congrats to all winner!!!
Mila Hilas Mila Hilas May 19, 2015
arghh..sy no 83....tak kena plak hehe
syawalsimpsons syawalsimpsons May 19, 2015
nasib alisha ngan aqilah seronok mencabut kan
Princes Yuyue Princes Yuyue May 19, 2015
alhamdulillah #10 ..yeahh ..
Puan Kutu Puan Kutu May 19, 2015
betui tu ramai yg nak hadiah.haha
azizah green line azizah green line May 19, 2015
dah pemenang cycle 3 tapi xde gak nama jijah.huu xde rezeki ni
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI May 19, 2015
napelah yg join x allert.. mgkn ada mslh kot..

thniah pemenang bru.
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra May 19, 2015
Tunggu yg ke4 pulak. Kot2 ada rezeki. Hihi
mOoN IzzaN mOoN IzzaN May 19, 2015
haaaa.. belum ada rezeki.. :)
Ayu Zan Ayu Zan May 21, 2015
Arrrr... Nama ku ada.. Hihi...