Post suke suki.. ;p

Entry ni pulak saja je suka suki nak buat... nak bagi si budak kecik ni tengok gelagat dia bila dah besar nanti.. hihii


Finally Alisha berjaya memandu kereta.. hahhahah... Pakailah tali pinggang, Utamakan keselamatan!! ;-) Ohya, u all jangan terkejut yer.. bukannya saya nak membahayakan anak saya... Alisha sekejap je duk dekat abah dia ni.. tu pun dekat dalam kawasan parking Econsave.. Eksen je lebih ni...;-)


 Horrayyy alisha dah dapat duduk dalam kerusi khas untuk dia dalam KFC.. hehee... Ohya alisha, this is 1st time kamu duduk dalam ni yer.. dekat KFC R&R Bukit Merah.. ;-)


 "Ibu, lambat lagi ke nak habis ayam tu... alisha dah bosan la... " hihii Tengokla betapa bosannya anak saya ni.. sampai angkat kaki tak hingat dia tu perempuan... sopan sayang sopan...!! muahahaaa.. tapi muka tetap maintain comel..heheheheee




Tak senonoh betoi la gaya.. nasib la kamu tu baru 7 bulan.. hihii


 Pandai tak pandainya alisha ni makan... sampai ke pipi muka dagu hidung semua dapat merasa makanan dia tu.. hahaaa.. kita nak suap dia nak suap.. Ni lah hasilnya bila dia sendiri suap.. hihii


Haa kang dah terjolok ke dalam sudu tu.... nak sangat suap sendiri.. huhuu
 

 Hahahaaa apa la agaknya yang akan kamu kata bila tengok gambar ni nanti yer alisha... hahahaaaa Dah pandai berblogging nanti jangan delete gambar ni tau sayang... hahahaaa Actually gambar ni masa alisha tengah makan pastu tetiba dia menyembur & saya pulak ter'snap'.. finally jadi la macam ni... dengan mulut yang muncung itu,.. adakah kamu masih comel?... hahahhahha
 

Ni pulak alisha ketika dalam walker dia.. hadiah dari opah dia... :-) Alisha ni dalam walker dia banyak berdiri dari duduk.. tengokla gambar tu.. kerja dia sekarang ni.. pergi mengetuk apa sahaja yang boleh di ketuk tak kira la dinding ke, pintu bilik ke, meja ke, kerusi je... apa2 je la... kira walker tu memudahkan lagi kerja dia tu.. hahahha *ketuk mengetuk ni ok jugak sebab baby kita sedang belajar untuk membezakan bunyi & merasa samada benda tu, kasar ke, lembut ke, haluis ke, licin ke dll*

video

Layan la video alisha ni dalam walker.. sekejap je pun.. tapi cukup la untuk alisha melihat2 aksi dia bila dah besar nanti.. ;-)

P/s : Tak lama lagi saya kene simpan semua alas meja sebab alisha dah pandai tarik..!!!! *sanggup berkorban demi anak tersayang*.. hehee

0 comment... add one now