Kenapa dengan saya ni..?!

Saya tak tahu apa yang berlaku dekat saya sekarang ni... Tengahari semalam, tiba2 je badan saya jadi gatal2.. bengkak2 & merah2.. gatal giler okay.. ingat ke arini akan elok la, rupanya makin teruk.. gatal tak hingat!!

U all bayangla, dekat tangan, kaki, leher, jari. belakang badan.. pendek kata satu badan la.. dia jadi bengkak2 macam kena tahi ulat tu... gatalll!!!!!!! merah2 & bengkak2.. kalau u all tengok pun takut.. huhuu.. rasa macam nak pergi rendam badan ni dalam air panas menggelegak je.. *sigh*

Dah la gatal2 kan.. pagi tadi pulak masa bangun nak susukan alisha, tiba2 pulak rasa loya.. tapi takda apa2 yang berlaku pun.. lepas menyusu terus tidur semula la...

Nak dijadikan cerita, masa bangun nak siapkan minuman my dear, dengan tiba2 pandangan saya jadi kabur macam nak pitam.. telinga jadi berdengung.. & minuman terus terjatuh ke lantai.. automatik saya jadi terhuyung hayang... saya baring sekejap lepas tu bangun balik baru okay...

Saya tak tahu punca semua ni kenapa.. tiba2 je.. yang pasal nak pitam tu, adakah saya nak kene darah tinggi or darah rendah.. huhuuu

Ya Allah.. kuatkanlah semangat saya nak hadapi kegatalan ni... Tolong tolong gatai yang amat ni....!!! adoiiiiiii iskkkk
Kenapa dengan saya ni..?!

4 comments.. read them below or add one

Maya Mayana Maya Mayana April 20, 2011
emm alahan tu kot...g lah check ye
LINDAHERY LINDAHERY April 20, 2011
pergilah klinik segera sblm melarat teruk..
Jaa Jaa April 21, 2011
nk ada baby lagi kot...hehehe
Mrs.Sabri Mrs.Sabri April 21, 2011
kak mimi rasa zarina pregnant lagi..gi la cek..gatal2 tu pun salah satu dari alahan org mngandung..