Pengumuman Mini Giveaway #35

Mini Giveaway #35 ni memang Mini Giveaway untuk bulan 3 ni punya... Nak settle Mini Giveaway dulu, sebab bulan depan saya tak buat Mini Giveaway tapi akan beri laluan untuk Giveaway tahunan saya iaitu IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015..


Untuk Mini Giveaway #35 ni saya nak bagi hadiah CHEWABLE VITA-C PLUS SHAKLEE.... Tapi sebelum tu saya nak bagitahu awal2, CHEWABLE VITA-C PLUS SHAKLEE ni dah guna tau.... tak banyak pun, lebih kurang 5 bijik je rasanya... Anak2 solehah saya ni tak nak makan sebab Vitamin C ni rasa lemon.... saya bagi anak2 saya makan, dorang masuk mulut terus buang semula... adehhh... Rugi je tau... So, saya nak bagilah CHEWABLE VITA-C PLUS SHAKLEE dekat sape2 yang memang betoi2 makan... saya taknak membazir tau.. Kalau u all rasa anak u all makan @ boleh telan perasa lemon, u all join lah Giveaway ni... saya taknak kalau u all join & u all menang tapi anak u all tak nak telan & u all pun tak telan.. Kalau anak2 u all tak makan tapi u all makan, itu boleh tahan... takdalah rugikan... heheh... saya bukan taknak makan, tapi saya ada yang saya punya sendiri cumanya brand lain la kan... ohya, kalau u all rasa anak u all tak makan, u all pun tak makan tapi anak2 sedara u all makan, apa salahnya kan.. boleh je join giveaway ni, janji motif saya tercapai... iaitu CHEWABLE VITA-C PLUS SHAKLEE dimakan... (",)


MINI GIVEAWAY #35 ni akan dilancarkan pada 25/03/2015 (RABU) DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM... Saya akan cari seorang pemenang... 

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"  

6 comments.. read them below or add one

nor nazliana nor nazliana March 24, 2015
anak2 saya suka vitamin ni nak try la kot ada rezeki..
Z@i Z@mR33 Z@i Z@mR33 March 24, 2015
harap esok sy x lupa nk join...fuh
eima eima March 24, 2015
good luck pd siapa yang akan join nanti
QasehnyaRania QasehnyaRania March 27, 2015
kiranya megagiveaway tahunan lewat sikit thun ni.
bila tu ? (",)