Basic Babywearing Workshop

Siapa yang suka ber"babywearing"? Ni ada 1 bengkel yang berkaitan babywearing yang best untuk u all join.. Arghhhh kalau bercakap pasal babywearing memang best.. Lebih2 lagi saya sekarang ni tengah duk kemaruk jatuh cinta dengan babywearing ni haaaa... Sayangnya, saya tak dapat join pulak bengkel ni... puncanya jauh sangat.. saya duk Kedah, bengkel tu pulak berlangsung di Selangor... tapi takpa, walaupun macam tu saya tetap nak promote dekat u all.. Manalah tahu kot2 u all yang berada berdekatan nak pergi ke kan...


BASIC BABYWEARING WORKSHOP ni akan diadakan di Yayasan Restu, Kompleks Taman Seni Islam, Selangor... Ia diadakan pada 21/03/2015 dari pukul 11 pagi hingga pukul 4 petang.. kalau u all berminat untuk join, u all kene bayar yuran... Alaaa tak mahal pun kalau nak dibandingkan dengan ilmu BABYWEARING yang u all bakal dapat nanti... Bayaran untuk member RM35/person or RM60/couple manakala bayaran untuk bukan member RM50/person or RM75/couple... Kalau u all nak tahu maklumat lebih lanjut, boleh hubungi admin Malaysia Babywearers Akyf Barudin 019-310 0654 atau Linna faizal 012-669 0112...


Boleh tengok gambar dekat atas tu yer untuk u all lebih tahu apa yang akan dibincangkan pada bengkel tersebut... Tajuk2 yang sangat best..!!! Alaaa ruginya tak dapat join... U all yang duduk dekat tu pergilah... Siap ada lucky draw lagi.... Lucky draw ni paling best.... wakakak... Mahunya tak, hadiah lucky draw super duper best!! 

Ohya, kalau u all takda baby carrier apa2 pun, jangan duk risau... jangan duk kata u all tak boleh join... boleh je hokay...!! Dekat bengkel tu u all boleh try macam2 carrier.... Memang sesuai sangat untuk u all yang baru nak beli carrier tapi tak tahu yang mana satu sesuai... Lagi satu, bab makan minum, jangan risau, semuanya disediakan... Siap dapat sijil penyertaan lagi tau.... Alamakkkk cakap bab hadiah tadi, lupa nak tunjuk gambar... scrool bawah ni yer... u all akan nampak hadiah yang kebabooommmmmm....!! 


Rugi kalau u all tak join... hadiah bukannya lekeh2... semuanya berkitan babywearing... harga bukannya hengget2... bukannya puluh2... kalau dapat hadiah ni, jawabnya tidur malam berpelukkan hadiah lucky draw la... muahahahaaa


Kalau berminat nak join, boleh isi borang di link ini... Tarikh tutup 15/03/2015... Dah tak lama dah ni u all.... Cepat2 pergi daftar... Pasal anak2, tak payah risau.... bawak anak join sama... ada tempat nak guling2 kalau u all nak...

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

{ 8 comments.. read them below or add one }

nor nazliana nor nazliana March 11, 2015
bestnyer kalau dekat sure join dh
Julia Jamaludin Julia Jamaludin March 11, 2015
i love babywearing too :)
eima eima March 11, 2015
tak de baby lagi .. hehehe
azizah green line azizah green line March 11, 2015
i love babywearing too..cuma zaman hakimi dah lepas..tggu adik2nya pula
Sheila Salim Sheila Salim March 12, 2015
Assalamualaikum...kak intan. best gila. tapi sayangggg, takda masa nak ke sana join. ehhehehe gluppp tengok hadiah2 yang awesome ni...
QasehnyaRania QasehnyaRania March 12, 2015
menarik tertari je hadiah nya..
tak dpt nk pergi kot rasanya..
thanks ina berkongsi
Sya Nadia Sya Nadia March 14, 2015
Aduhai.. kalau lah x sibuk.. nak juga pergi.. menarik ni.. Sya dah start prepare segala macam Benda untuk baby yg akan datang.. insya Allah nak try juga baby wearing ni..
Fiza Rahman Fiza Rahman March 23, 2015
Ramai yg dah buka mata pasal Babywearing. Pilihan BW pon dah banyak & cantik².