Si Alisha ni mentang2 dah pandai jalan.. dukung2 tak suka dah..

Hari Sabtu baru ni, saya & family pergi ke Teluk Batik.. Seronok dapat pergi sana.. Yela, dah lama tak pergi pantai dengan my parent.. Si Alisha pun bukan main seronok lagi dia.. Sampai taknak orang dukung dia lah.. Nak jalan sendiri.. hahahah 


Si Alisha tengah bagitahu ibu dia yang dia nak jalan sendiri supaya ibu dia tak lenguh nak kena dukung dia... *anak yang memahami alisha nih ;p *.. muahhahahhah




Tengoklah tu anak saya.. berlagak macam orang besar.. hihii bagus2.. ciri2 seorang kakak.. pandai BERDIKARI (",)



Pose dari kami bertiga.. hihii
Ni lah satu2nya gambar yang kami 3 orang sama2 tengok kamera.. (^_^)

{ 7 comments.. read them below or add one }

syawalsimpsons syawalsimpsons September 21, 2011
SAMA LA NGAN SYAWAL...SEBOK NAK BERJALAN SENDIRIK..PASTU X MO PEGANG TANGAN ORG BILA JALAN SENDIRIK,...
Puan Kutu Puan Kutu September 21, 2011
dah dpt kaki mmg camtu.nakalnya kemain kan..
mamaNoriz mamaNoriz September 21, 2011
cantikla gmbo..

especially last tu, bukan senang nk dpt smeua mata kat kamera kan apalgi si cute alisha tu kan...
sue a.k.a umi akif sue a.k.a umi akif September 21, 2011
ailsha nk jd kakak dh ke???...br rasa nikmat berjalan tu yg seronk kan alisha ;)
Cik Azizah Cik Azizah September 21, 2011
sweet la kak...biasalah budak dah dapat kaki..memang berjalan sja..hehe
ade2mama ade2mama September 22, 2011
biase la tu bdk2:) tmpt rmai org..org jln dye pown nk jln jgk:)
eheheh

wah2.best kn ari biase keje..ari mnggu 1 fmly kua rhat2:)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 22, 2011
bgus nye la si Alisha nie.. Hannah lak, kalo die dh pnat or ngade2, die akn mintak dukung.. kalo time kecik xpe la, tp now Hannah dh brat, huhu~..