Rupa-rupanya Alisha suka naik buaian.. (",)


Ketika di Teluk Batik baru2 ni.. My dad saje lah letak Alisha dalam buaian. First ayat yang keluar dari mulut saya "Alisha tak suka la abah, nanti mesti dia menangis".. TAPI totally kata2 saya tu SALAH hokay!!.. Alisha suka duduk dalam buaian.. hahhahah


Nampak sangat pendapat ibu tentang anak tak semestinya betul.. kalau anak belum try, kita tak boleh cepat buat andaian.. hihii


Tengoklah gambar dekat atas ni.. mengekek suka.. sampai terkangkang kaki... hahhah


Suka tak sukanya anak saya duduk atas buaian ni.. Last2 sampai nak terlena.. layu je mata.. mentang2lah angin pantai tu sepoi2 bahasa.. hihii.. Saya pun apa lagi, teruslah angkat Alisha sebab kami dah nak balik.. Lambat2 kang terus terlena pulak.. hihii

6 comments.. read them below or add one

cik bihah cik bihah September 23, 2011
comelnye Alisha suka main buaian.. akak kene buat buaian kat rumah lah pahniee.. =)
Nisa Greennnpanda Nisa Greennnpanda September 23, 2011
msti la Alish suke naik buaian.. Hannah pun suke gak, hehe.. ^_^
Puan Kutu Puan Kutu September 23, 2011
best tu klu dpt tido atas buai yg macam tu..:)
Lia Lomi Lia Lomi September 23, 2011
wah, syok betul main kat atas buaian tu..
ade2mama ade2mama September 24, 2011
ade org buaikan spe xska eheheh...