Pregnant

Arini 04/02/11, umo Alisha dh pun 5 bulan.. kejapnye ank ibu dh 5 bulan.. U all tau, evry month sy akn amik gambar alisha, xnk lepaskn pluang melihat prubahan wajah dia stiap bulan.. nanti2 sy akn upload pic dia dr umo shari, smpai 5 blan.. so, nant alisha dh besar blh la gak dia tgk pic dia tiap2 bln.. sy pun xkeje so, dptla sy buat seme ni utk dia.. menilik perkmbangan dia.. perghhh siap guna pkataan *menilik* lg..hahah

 Nw, nk share pasai prgnant lak.. cite dr awai ek, br best..kan awk kan :p.. ms baru2 kawen kan, mean, smggu kawen, dear slalu gurau dgn org gtau sy pun dh prgnant memandangkan time tu pun, biras sy tgh prgnant sbulan..*skali lg ditegaskan, apa yg kua dr mulut kita adlh doa*.. Ingat lg pd 30/12/09, sy rs pening pale n tpikir myb sbb penat kemas umah kot memandgkan ms tu sy br pindah umah kt sg petani, sy gtau dear suh beli koyop tp bila tghari penig dah ilag. Dear ckp la, ntah2 sy dh berisi tp time tu sy cam nafikan la sbb xkan la dh prgnant, br lagi kawen.. 03/01/10, sy dh rs tingin sgt nk mkn pengat labu, so, sy pun wat la pengat labu.. 05/01/10, sy dh rs loya2 plak, suh la dear beli asam boi.. 08/01/10 sy n dear kua g beli prgnant test, 2 pun pasal trkh period sy dah tlewat 9 ari.. test2 positif, sy xpuas ati, terus g klinik lk n test lg skali, doc ckp "Tahniah, awk dh mengandug"...hooorayyyyyyy sy dh prgnant..epy la kan ;-)

Brmula la episod sy & alahan..huhuhuu

P/s : TIME PRGNANT SY AMALKAN MKN KURMA SBIJI SHARI SAMPAI SKRG



Pregnant

3 comments.. read them below or add one

PU3 PU3 November 02, 2011
penah lewat sampai 9 hari tp x juga lekat2..hu3..yg peliknya if sya gtau sape2 yg sy blom dtg bulan pada esok hari msti sya dtg bulan...cmmana 2??mk mn2a pesan diam2 j...
PU3 PU3 November 02, 2011
dok sg petani errrkk..patut la sebut ikan nyok2 td..org belah sana j yg thu.....msti intan bkn org kedah kan ???
9n0L4 9n0L4 July 27, 2012
rezekiiii. untung ina. :)