Alisha meniarap

Alisha ni umo dia 4 bulan 12 ari (17/01/11) br dia pandai meniarap.. tp time 2, kdg2 je meniarap, 2pun dia jus show dkt sy n dear je.. tp skrg ni br dia rajin niarap.. Sy rs sy ni ibu yg sgt bertuah sbb dpt jg alisha n dpt jd 1st prson yg dpt tgk pkmbangan dia.. Alisha ni kalu kita bc buku, dia cbuk la nk tgk jugak.. so, sy blikan dia story book la hard book la, flash card la.. ari2 kne ajar dia.. tp alisha xdala asyik tgk buku je, mainan pun byk.. doc ada gtau sy, pkmbngan otak bby 80% dlm tmpoh 2 thn, n 20% lg spnjg umo kita smpai tua la kiranya.. sy sbgai ibu br, pnh tnya doc, adkh jika bby lmbat niarap mknanya iq bby pun lmbt..hahaa blh plak sy tpikir smpai ke c2..hihii.. doc ckp, i2 seme xda kaitan, yg pntg kita slalu ajar ank kita.. alisha ckup sk dgn lagu abc, tgh2 nangis nyanyi ABC trus tsengih2..hahaa.. so, sm2 la kita pnuhkn pkmbngan otak ank kita ms tmpoh 80% ni.. :)

video

Video Alisha br blajar mniarap
Alisha meniarap

1 comment... add one now

9n0L4 9n0L4 November 19, 2012
sbb tu islam pun galak susukan anak sampai due tahun kan. otak berkembang secara maksimum la kot. :)