1st coretan..

Ni 1st coretan sy.. saje sk2 nk wat blog.. jus nak cite pasal life sy yg best ni..best ke..hihii.. Othr side, dpt ulit kenangan bla dah tua nanti, cewahh ulit kenangan..hahha..n leh la nanti ank cucu cicit sy bc.. :-) Sy ni dah kawen n dah ada anak sorg pun... girl, nama dia Nur alisha.. hsbd plak nama sukri.. kitaorg dah kawen stahun lebih... kawen2 je trus peknen, org tua2 kata buntig plamin..hehhe .. actually i2 yg sy n hsbd nak pun..Tips nk cepat dpt baby, sntiasa la kuarkan kat mulut kita tu yg kita nak "cpt2 dpt baby n kalu leh nk buntig plamin".. yap, i2 yg sy sntiasa ckp kat kwn2 dr sblm kawen lg... yela, stiap apa yg kua dr mulut kita tu kan 1 doa.. :-)

Nak cite sikit pasal sy n hsbd.. emmm sy nak pggl my hsbd, dear la.. manja sikit..hihii.. back 2 ms kitaorg mula2 kenal.. actually kitaorg ni kenal mlalui org tgh.. i still remember 1st msg from my dear pd 10/04/2009 kol 11:53am, u see sy masih ingat time dia..hahaha 26/04/2009 my dear gtau nak jupe pd 01/05/2009, so kitaorg pun jupe la, kira mcm blind date la, jus 30minit je jupe pun...hahha cam nk tsyum simpul lak tingat balik wink wink, after that my dear gtau nk jupe my paren lak 09/05/2009, pas jupe, everythg is ok.. 30/05/2009 family my dear dtg merisik, 19/07/2009 kitaorg bertunang.. i just follw the flow n sgalanya bjalan dgn lancar je...sampaila kitaorg kawen pd 17/12/2009.. 2 la yg dnamakan jodoh, 30minit je jupe n kenal trus mrncang utk kawen..kui kui kui..
1st coretan..

{ 7 comments.. read them below or add one }

PU3 PU3 November 02, 2011
wow..2009 ....serentak...by d way congrats cz dh da buah hati ...
nti leh share2 ngn cik su yer...
fieda fieda November 19, 2011
hai ina..selamat berkenalan..hihi
kita back to the future jap..mlm ni boring tak buat ape saje godek2 entry lama2 ina..masa kita mula2 knl dunia maya..lebih kurang la time kita..
Masya Masya February 28, 2012
baru jumpe entry ina yg pertama.... so sweett.. terus cerita psl jumpe hubby yer...
Mrs Lurve Mrs Lurve June 11, 2012
awal permulaan blog nie, mcm nie kisahnya hihihihi
9n0L4 9n0L4 July 05, 2012
menggodek entry pertama orang. hehe.
♥  Cmª shIemª ♥ ♥ Cmª shIemª ♥ September 12, 2013
Salam K.ina,,
ehehe...saje2 godek entri lame akak..
soooo sweeet.. :)
ros_reeza ros_reeza March 24, 2014
salam Kak Ina. Ros saje baca entry pertama.. alahai, sweet je :) hihihi.. detik perkenalan :)