Hadiah menang Pa & Ma online dah sampai

Awal bulan 4 saya ada cerita dekat u all dalam entry NI yang Alisha menang tempat ke dua dalam peraduan Pa & Ma online kan.. Setelah hampir 2 bulan menunggu hadiah kemenangan keletah Adik @ gelak tawa si manja, akhirnya pagi semalam, hadiah tu telah selamat sampai ke tangan saya.. hihii 


 Tengoklah tu, betapa besarnya perkataan TAHNIAH.. hihii


Saya dapat plate & spoon babyBjorn & Beach Ball (Early Learning Centre)..



Inilah dia bungkusan hadiah tersebut.. :-) Macam biasala, Alisha la orang yang paling buzy bila sampai hadiah.. lebih2 lagi hadiah dia hihii



Lepas sampul dibuka inilah hadiahnya... :-)

 

Haa ini gambar hadiah tu dengan lebih jelas lagi...

Saya suka la plate & spoon babyBjorn ni... bagus tau.. sudu dia pun lain dari yang lain.. Nak bagitahu pun tak tau macamana, bila u all tengok secara real baru u all tahu.. Ohya, kalau u all nak tahu, harga plate & spoon babyBjorn ni melebihi 50 hinggit hokayy!! Ohh tidak.. kalau saya nak beli tak mungkin la.. macam rugi la pulak.. Tapi ni bila dah dapat free syok la jugak.. hihii


Ni antara kelebihan plate & spoon babyBjorn  

Clover-leaf plate helps your child scoop up food
 Plate is difficult to tip over or throw onto floor
Rubber rim keeps plate from sliding   
Spoon designed for easy gripping and scooping
Dishwasher and microwave safe   

Yang ni pulak, beach ball.. penat mengepam bola ni tau.. hihii.. Lepas ni Alisha boleh la suruh abah dia bawak dia pergi pantai.. main bola.. muahahha

Apa2 pun.. terima kasih la dekat Pa&Ma & BabyBjorn... suker3..hihii.. Ohya, kalau u all nak tengok video Alisha yang dipertandingkan tu.. Saya ada selitkan dekat entry Perkembangan Alisha

6 comments.. read them below or add one

Cute MuM Cute MuM May 31, 2011
tahniah alisha..
dapat hadiah best tue..
Cik Azizah Cik Azizah May 31, 2011
wah bestnya! untung la akak dapat..tahniah!
Myra Jay Myra Jay May 31, 2011
Bestnya.. thniah ye :)
vishalkhandelwal vishalkhandelwal June 01, 2011
I love this post, I would like to make my blog escort amsterdam like this !
PU3 PU3 November 02, 2011
bestnya ...byk alisya mnng yer....
teruskan lagi...nti bila itu semua kenangan untuk bb alisya kkn....
ain vanilla ain vanilla June 04, 2012
comel la tmpat isi mknan tuu