Hadiah Cabutan Bertuah Irma Di London (1) dah sampai

Pagi tadi tengok peti surat ada dapat pos ekspres.. Dalam hati dah agak dah.. ni mesti hadiah dari mana2 penganjur CGL.. Bukak2 tengok dari kak Irma.. Alaa hari tu, saya ada bagitahu u all pasal kemenangan Cabutan Bertuah Irma Di London (1) dekat entry NI      

Ohya, macam biasala, setiap surat yang dihantar ke rumah ni, mesti akan singgah dekat check point si alisha terlebih dahulu yer.. hihii



Haa tengoklah tu, betapa telitinya Alisha membaca nama dekat sampul pos ekspres tu.. tengah check la tu, betoi ke nama ibu or nama dia..muahaha.. *membaca la sangat*


Lepas melepasi check point Alisha, akhirnya sampul tu dapat jugak dekat tangan saya..hihii.. So, inilah hadiahnya.. :-).. Thanks ye kak Irma

3 comments.. read them below or add one

Fazlinil Irma Fazlinil Irma May 20, 2011
alhamdulillah. sampai jugak ye. hihii.
Jaa Jaa May 20, 2011
jeles lagi k.ja..hehe...
halila Ibrahim halila Ibrahim May 20, 2011
Join jugak tapi akak tak menang hehehe