Panjang betul akal Alisha nih!!

Semalam baru saya cerita dekat u all pasal Alisha menolak walker dia untuk belajar berjalan dekat entry Alisha & Connection tot.. Tapi hari ni, Alisha dapat akai lagi.. bukan je duduk dalam walker, bukan je menolak walker tapi dah pandai masuk bawah walker tu pulak.. Aduhhh..

Semalam, saya basuh alas tempat duduk walker tu, so, Alisha tak boleh la nak duduk kan... Nak menolak dia dah malas sikit hari ni kot.. so, dengan sepantas kilatnya, Alisha dapat akal nak masuk bawah walker tu pulak... 


 Haaa tengoklah tu, dah masuk bawah walker boleh pulak mengendap ikut lubang walker tu... hahhahaa


 Siap boleh main2 lagi bawah walker tu tau.. Kreatif si Alisha ni.. Tak payah di ajar... dia mampu je berpikir sendiri.. hihii *budak2 tengah nak membesar :-)*


 Cara Alisha nak keluar kembali dari bawah walker tu..

 
Angkat badan punya la tinggi nak keluar punya pasal.. Pandai masuk, pandailah keluar.. hihii

Haa u all jangan ingat itu je aktiviti Alisha dengan walker dia tu.. tapi ada lagi cara baik punya...!!! hahhahhah lawak la pulak rasa.. Tengok je la video dekat bawah ni.. Panjang tak panjangnya akal anak saya ni... hihii


video

Dah tengok ke video tu..? Belum mandi pun lagi tu tapi excited nak main walker cara terbaru... muahahha

2 comments.. read them below or add one

Mak cik leez Mak cik leez May 25, 2011
comeynyeee...budak2 memang macam2 diorang xplore..besar alisya nih rata la dia xplore rumah..hihi
Cik Azizah Cik Azizah May 26, 2011
alololo comeynya alisha...