Memuatkan ...

Jadual dari Beijing.. "Merancang jantina anak"

Wah tajuk.. merancang jantina anak lagi.. hihii.. Yela kan, setiap orang mempunyai keinginan untuk dapat anak lelaki or perempuan kan.. Macam saya ni dah ada si Alisha, so, lepas ni jika ada rezeki nak anak lelaki la kan.. Apa2 pun kita hanya merancang tapi Tuhan dah tetapkan segalanya untuk kita..

Baru ni Ummu Muhammad ada berkongsi dengan saya pasal jadual merancang jantina anak yang diambil oleh ilmuan dari makam kerajaan dekat Beijing, RRC. Naskah asli terkubur selama 700 tahun dan kini disimpan oleh Institut Pengetahuan Beijing.. 


Ketetapan jadual ni dibuktikan pada ribuan orang dan dikatakan 99% adalah tepat.. Ini hanyalah kajian.. kalau ikutkan jadual di atas, saya mengandungkan alisha ketika berumur 26 tahun.. bulan permulaan pregnant adalah bulan Disember.. so... Perempuan

Apa2 pun kepercayaan kita tetap kepada Tuhan kerana DIA lah yang merancang segala2nya untuk kita.. :-)

8 orang suka berlian:

YAYA AZURA berkata...

nice info..mohon untuk share kat blog yaya ...dan yaya akan backlink ke sini ..

IntaNBerliaN berkata...

ok.. ambil je yaya..sy pun mintak izin dr org lain jugak :-)

Cik Azizah berkata...

wah..nnt jijah kawin...nak rancang mcmni lah..suka baby boboy..hehe

Ummi Alesya Sofea berkata...

hihi,liza dah ada bby girl..klu blh lps ni nk boy plk tp klu dpt girl lg pun x kisah lerr.. :)

Myra Jay berkata...

Ye betul tu, xsalah kita merancang, tp kita kena yakin Allah yg tntukan segalanya..:)

fidah adie berkata...

wah!!

Ummu Muhammad berkata...

intan mase sperm dgn ovum berpadulah kot ;) bulan tu kalau ikut kite faham ;)

Ummu Muhammad berkata...

mcm kakak kat sekolah tu die kate ikut umo..mcm intan kire 28 lah baru betul jadual tu..kate si kakak tulah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...