Jadual dari Beijing.. "Merancang jantina anak"

Wah tajuk.. merancang jantina anak lagi.. hihii.. Yela kan, setiap orang mempunyai keinginan untuk dapat anak lelaki or perempuan kan.. Macam saya ni dah ada si Alisha, so, lepas ni jika ada rezeki nak anak lelaki la kan.. Apa2 pun kita hanya merancang tapi Tuhan dah tetapkan segalanya untuk kita..

Baru ni Ummu Muhammad ada berkongsi dengan saya pasal jadual merancang jantina anak yang diambil oleh ilmuan dari makam kerajaan dekat Beijing, RRC. Naskah asli terkubur selama 700 tahun dan kini disimpan oleh Institut Pengetahuan Beijing.. 


Ketetapan jadual ni dibuktikan pada ribuan orang dan dikatakan 99% adalah tepat.. Ini hanyalah kajian.. kalau ikutkan jadual di atas, saya mengandungkan alisha ketika berumur 26 tahun.. bulan permulaan pregnant adalah bulan Disember.. so... Perempuan

Apa2 pun kepercayaan kita tetap kepada Tuhan kerana DIA lah yang merancang segala2nya untuk kita.. :-)

{ 8 comments.. read them below or add one }

YAYA AZURA YAYA AZURA 31 May, 2011
nice info..mohon untuk share kat blog yaya ...dan yaya akan backlink ke sini ..
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 31 May, 2011
ok.. ambil je yaya..sy pun mintak izin dr org lain jugak :-)
Cik Azizah Cik Azizah 31 May, 2011
wah..nnt jijah kawin...nak rancang mcmni lah..suka baby boboy..hehe
Ummi Alesya Sofea Ummi Alesya Sofea 31 May, 2011
hihi,liza dah ada bby girl..klu blh lps ni nk boy plk tp klu dpt girl lg pun x kisah lerr.. :)
Myra Jay Myra Jay 31 May, 2011
Ye betul tu, xsalah kita merancang, tp kita kena yakin Allah yg tntukan segalanya..:)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad 18 July, 2012
intan mase sperm dgn ovum berpadulah kot ;) bulan tu kalau ikut kite faham ;)
Ummu Muhammad Ummu Muhammad 18 July, 2012
mcm kakak kat sekolah tu die kate ikut umo..mcm intan kire 28 lah baru betul jadual tu..kate si kakak tulah..