Alisha & connection tot..

Makin hari makin seronok tengok perkembangan Alisha.. hihii.. Saya perhatikan Alisha dah makin pandai.. Cepat faham & cepat berfikir.. Macam sekarang ni Alisha kan dah mampu berdiri sendiri.. so, step terakhir adalah bertatih untuk berjalan..

Saya & my dear ni, selalu la jugak ajar dia tatih.. tapi si budak kecik ni lagi advance.. Nak berlatih sendiri... Fuyooooo bagusnya anak ibu ni... heheee

Sekarang ni, tiap2 hari dia akan berlatih dengan menolak walker dia tu.. Kalau dulu, nak bergerak akan duduk dalam walker, sekarang ni nak bergerak, dia pulak tolak walker... hahaa... soooo sweettt :-) Pandai..!! Saya pun tak pernah terfikir tentang cara tu tapi si Alisha ni jugak yang advance... hihiii


 Haa Alisha mengintai apa tu...Ibu nampak ni... hihii... Tu aksi Alisha yang nak sepahkan buku dalam bilik tapi terberhenti sekejap sebab tengok iklan kegemaran dekat tv... hahaa... Kelakar lah kamu ni sayang... :-)


Inilah gaya Alisha menolak walker dia tu.. Dia pulak yang bantu walker tu untuk bergerak... Bagus Alisha ni mengenang jasa walker tu tolong dia bergerak selama ni... muahahaaa

video

Tak puas tengok gambar Alisha dengan walker... jom tengok video ni pulak... hihii.. Alisha cukup suka tengok video dia ni... Alisha paling suka pada saat ke 00:10 - 00:15.. bunyi macam suara nak meneran tu...hihiii.. Yang best tu, dia boleh ajuk diri dia balik... hahahaaa... Bijak sungguh la kamu ni Alisha.... :-)... Sayang Kamu..!!!

P/s : Sorry la, hp cap ayam memang kualiti tak bagus.. hihii

1 comment... add one now

Cute MuM Cute MuM May 24, 2011
comeljer..
dania pon dulu suka wat camtue..
sekarang panjat walker tue pulak..
hihi..