Hadiah dari Storiesfor3boys dah sampai...

Semalam dekat entry ni saya ada tunjuk u all 3 hadiah yang saya dah dapat.. Alih2 hari ni dapat hadiah lagi... hehhhe suker3.. ;-)

Kali ni hadiah dari storiesfor3boys.. Nak tau yang mana, baca entry menang storiesfor3boys 1st giveaway


 Haa inilah hadiah yang saya dapat tu.. luggage tag.. gambar gajah... cute.. dapat kat Alisha, masuk mulut la jawabnya.. heheh

      
Ni la gambar belakang gajah tu yer... muahahhah.... Ni yang nak kene gi over the sea ni... hahhaha

Apa2 pun terima kasih storiesfor3boys

1 comment... add one now

adyna adyna May 15, 2011
tahniah ek..menang ga..hubby org ipoh..saya dulu dok tepeng..skrg kt sg besar.. intan berlian org ipoh ke