Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Freebies. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Freebies. Papar semua catatan

Request sample susu dapat hadiah SANDWICH CUTTER

Pada u all yang berkenan jugak tengok SANDWICH CUTTER yang berbentuk dinosour tu.. U all boleh try request sample susu SUSTAGEN.. Mana tau kot2 u all pun dapat jugak.. Kalau masih ada stok, mesti dorang bagi kan (",)


Actually saya request sample susu je.. tapi tak sangka bila dorang hantar, bukan setakat sample susu..


Siap dengan hadiah.. kiranya 2 sampul la dorang pos dekat saya.. pelekat kereta pun dapat, FM pun dapat..


Yang paling saya suka dah semestinya SANDWICH CUTTER.. nampak gayanya, benda alah ni lepas ni bukan setakat saya guna untuk potong roti.. potong agar2 untuk alisha pun boleh guna ni.. tak pun, jika saya rajin menguli ke, untuk alisha, terap guna benda alah ni.. hihii.. Terujanya saya dapat benda2 camni.. Kalau u all tahu ada yang boleh dapat hadiah camni, share link dekat saya yer.. nak mintak jugak.. i suka barang2 free camni.. muahhahha

KLIK SINI UNTUK MINTAK SAMPLE SUSU SUSTAGEN


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 


Cara saya membalas jejak... (",)

Firstly, saya nak bagitahu kepada u all yang baru je mula nak mengenali blog saya ni.. yang setiap komen dari u all akan di publish selepas saya membalas jejak @ terjah kembali blog u all.. (",) Bukan apa, sebab saya perasan ada jugak antara u all yang bagitahu.. "tadi rasanya dah komen tapi takda pulak"... jangan risau ye sayang2... semua komen u all ada je.. cuma nak publish tu ambik masa.. hihii.. bila banyak masa untuk bw, banyaklah komen publish.. jika kurang bw.. kuranglah komen publish... hihihii

Ini cara saya membalas kembali jejak u all.. orang lain saya tak tahu lah.. setiap orang ada cara sendiri.. (",) Macam dekat blog saya ni, komen yang saya dapat bukan hanya untuk entry terbaru yang duduk paling atas je.. tapi kadang2 komen tu datangnya dari entry yang dah berkurun lamanya.. kadang tu entry yang terbaru.. kadang tu jugak dari entry yang last u all baca.. thats y saya perlu buat cara macam ni.. supaya saya tak tertinggal untuk balas jejak u all.. barulah ada berlakunya komunikasi 2 hala.. hihii... Tak naklah nanti dikatakan sombong pulak.. hehheh

Lagi satu, setiap hari, entry yang saya publish adalah 3 or 4 entry... Satu entry saya dapat komen sebanyak.... emmmm u all tengok sendirilah jumlah komen entry2 yang sebelum ni... kikikii... alaa senang cakap, setiap hari jumlah komen 100++... so, jika saya publish sebelum balas jejak.. tak mustahil ada jugak yang saya tak pergi terjah.. (",)

Ohya, nak kongsi tips gak dengan u all... cara nak rapatkan diri kita dengan rakan2 yang lain.. Normally, setiap hari saya akan pergi terjah mereka yang datang komen blog saya tu, melebihi dari sekali... Contohlah.. jika u all datang blog saya, 2 3 kali sehari.. so, saya pun akan pergi blog u all 2 3 kali sehari jugak.. walaupun takda entry baru tapi saya tetap tinggal jejak bagitahu saya singgah (",).. Kalau saya busy, saya tunda la waktu balas jejak tu... & saya akan komen start dari entry yang last saya baca... tapi jika line tenet tenat.. ter skip jugak.. (",)... So, inilah cara saya merapatkan diri dengan blogger2 lain... (",)

P/s : Thanks sebab u all rajin datang blog saya... Salam sayang dari saya & Alisha... (",)


Ibu2 yang suka barang FREE meh baca nih!! (^_^)


Ada sapa2 berkenan tak tengok bunny dekat atas tu??.. Comel kan.. hihii... Actually saya dapat pink bunny ni sebab saya PREGNANT.. muahahha.. Ohya, DUMEX yang bagi dekat saya yer.. (",)

Actually, saya dah bookmark pasal ni dari tahun lepas lagi.. Saya berkenan sangat bunny ni tapi time tu belum merancang nak pregnant lagi.. So, bila dah pregnant ni.. haruslah saya mintakkan.. kihkihkih... Ohya, DUMEX hanya bagi untuk ahli DUMEX MAMA CLUB je tau... Saya memang dah lama jadi ahli dia.. suka baca pasal parenting.. (",)

So, jika u all pun nak... pergilah daftar TAPI hanya jika u all pregnant je dapat tau... Kalau belum pregnant, bookmark dulu... lepas tu baru mintak.. macam saya buat sebelum ni.. hihihiiiii... Ohya KLIK SINI yer kalau tak pun KLIK SINI.. Dekat situ, u all boleh dapatkan maklumat pasal ni... (",).. Tak sampai 2 minggu saya emel dekat dumex, terus dapat pink bunny ni... Service sungguh bagus!! I like it (^_^)

P/s : Boleh bagitahu saya u all minum susu JENAMA APA & PERISA APA ketika mengandung tak??... saya kalau boleh nak try susu yang bukan perasa original.. tekak tak lalu nak telan yang original.. kalau dapat perasa vanilla.. bagus jugak..kikikikii..


Update hadiah & freebies


 Minggu lepas saya telah menerima keychain penyu hasil dari kemenangan Giveaway.. Siapa like dapat PENYU yang dianjurkan oleh Alvas..



Selain tu, saya jugak dah dapat freebies ChocoMarvel.. Produk ni sebenarnya adalah supplemen kelegaan haid yang semulajadi.. Ia membantu kita melancarkan pengaliran darah & mengurangkan kesakitan haid dan lain2.. Saya masih belum try minum lagi.. asyiik terlupa je..hihii.. Jika u all teringin nak jugak sample ni.. Cepat2 KLIK SINI tau (^_^)


Memang tak kedekutlah.. hihi


Bukan sesiapa pun yang tak kedekut tu tapi Libresse ni haa.. Yela, u all bayangkanlah.. dorang siap bagi sample bukan sikit tau.. banyak.. lebih dari 10 keping kot.. Semua jenis pad dia bagi.. hihiii.. memang tak kedekutlah.. ni yang suka ni.. hahhahh.. Mahunya tak suka.. barang free semuanya suker.. muahhahhah

Bila Libresse ni dah baik hati sangat camni.. ni yang buat saya tertambat hati dekat dia ni... hihiii... U all pun mintak lah jugak sample dengan libresse ni tau... teruja saya dapat banyak2 gini.. selalu mintak dengan keluaran lain bagi 2 3 keping je.. ni banyak sangat, mulalah saya rasa nak promote dekat u all.. hihii... Tapi saya belum guna pun lagi.. hihii

U all pun kalau nak rasa keterujaan macam saya ni.. *poyo* cepat2 KLIK SINI.. Libresse akan bagi 1 pack macam gambar dekat atas tu dekat u all nanti (",)

P/s : Barang free memang best.. hahhah.. Saya dapat free so, saya pun ingin berkongsi dengan u all untuk dapat barang free jugak.. hihii
 

Hadiah & Freebies

Hari ni saya nak update pasal freebies & hadiah yang dah saya terima.. Minggu lepas saya dah terima 2 Freebies & 1 hadiah kemenangan GA..


Freebies NESTEA.. Dia bagi 2 paket... Memang sedap hokay..! Tak rugi kalau u all try (",)


Freebies perfume Escada.. tapi bukanlah sebotol perfume tu.. sekadar untuk di oles2 dekat pergelangan tangan kita je... Dia tampal dekat poskad... Poskad dia cantik.. siap my dear suruh simpan.. lagipun poskad dari obersea lah katakan.. hihii


Yang ni pulak, Malaysia 50 tahun FELDA 1 ringgit Commemorative Coins yang saya terima hasil dari kemenangan Commemorative coin giveaway yang dianjurkan oleh lunaticg banknote & coin..

Hadiah & Freebies

Hari ni saya nak update pasal hadiah + freebies yang saya dah terima ..



Hadiah hasil dari kemenangan Giveaway My Granny Square yang dianjurkan oleh Herba Tihara.. Saya tak tahu nak guna untuk apa sebab macam comel sangat.. sayang nak guna.. hehee.. So, saya simpan je lah.. (",)



Hadiah hasil dari kemenangan CONTEST TEKA HARGA BURGER yang dianjurkan oleh Cik Tikah's.. Ohya, ini bukannya dapat free2 macam tu je tau.. tapi kita kena beli 3 LARGE pizza baru dapat free 3 REGULAR pizza.. Memang tak belilah saya jawabnya.. 3 LARGE pizza... Bukannya saya nak buat kenduri pun.. Aduss.. So, voucher ni akan burn macam tu je la.. Lagipun expired date 30/11/2011 + saya dah tertinggal voucher ni di Chemor... 


 Yang ni pulak hadiah hasil kemenangan Hati Yang Gembira :- 1st Years Anniversary Contest yang dianjurkan oleh Mashimaro. Ohya, Mashimaro ada bagitahu saya.. Kalau saya nak buat Contest, bagitahu dia kot2 lah time tu dia teringin nak sponser hadiah.. hihii Ok, Mashi (",).. Psstttt Mmg saya plan nak buat Lucky Draw pun tahun depan TAPI selepas kami balik dari "HONEYMOON" akhir bulan Januari... (Tahun depan baru saya cerita pasal ni yer) hihii


Last.. Freebies dari MamyPoko.. Bab2 freebies ni saya memang suker.. hihii.. Nak beli MamyPoko mahai sangat.. dapat try sample punya pun jadilah.. muahahaa.. Setakat ni kami masih setia beli PetPet untuk Alisha... Kualiti PetPet ni memang sangat2 memuaskan hati kami suami isteri!! (",)

Thanks pada Penganjur & Tak lupa jugak MamyPoko..

Freebies Makeup Remover For Eye & Lip...

Actually saya terima Makeup Remover For Eye & Lip ni dari minngu lepas lagi.. tapi hari ni baru berkesempatan untuk publish entry nih...hihi


Memandangkan saya jarang bermekap, so, saya akan bagi Makeup Remover For Eye & Lip ni dekat adik saya la jawabnya.. (",)


Apa2 pun thaanks yer Biore bagi sample nih..Memang suka bab2 barang free nih.. hihii

P/s : Adik saya akan menetap di rumah saya selama seminggu mulai esok.. so, Alisha adalah kawan.. hihi

Sample LIPICE yang memang best!!

Baru2 ni saya telah menerima sample LIPICE.. Macam biasalah, ianya hasil dari saya yang suka minta sample free ni.. hihii.. U all suka tak barang free ek?.. hahah


Saya suka dengan sample lipice ni.. memang bestlah guna.. rasa strawberry... muahahha tapi takda warna tau.. natural je.. (",)


Sample Lipice bagi ni comel je.. kecik.. panjang dia lebih kurang seruas jari saya kot.. hihii


Lip balm ni ada letak Mentholatum.. kiranya bila u all pakai tu, rasa sejuk je.. alaa lebih kurang macam u all rasa selepas gosok gigi la.. memang bestlah.. terjagalah kiranya bibir saya ni yang kadang2 kekurangan air sampai kering.. So, saya ambik kesempatan guna lipbalm ni setiap masa walaupun dekat rumah.. hihii

P/s : Barang free semua best.. !! hahahaaa

Sample perfume HUGO & BURBERRY

Minggu lepas saya ada terima poskad dari HUGO.. alaa perfume jenama HUGO tu.. hihii Actually sebelum ni saya ada minta sample perfume dia la.. tapi yang untuk lelaki punya sebab yang perempuan dah kehabisan stok.. hentam sajalah.. free punya pasal.. hihii


Saya ingatkan dia akan hantar sample perfume yang dalam botol 2ml tu ke kan.. *demand*..


Tapi rupa2nya dia sekadar bagi poskad yang terlekat "perfume".. mean, u all nampak tak dalam gambar dekat atas ni.. ada gambar perfume kan.. u all selak gambar tu & dapatlah hidu bau perfume tu.. hahhaha.. Apa2 pun thanks yer ;-)


Selain tu, saya juga ada request sample perfume dari BURBERRY.. Perfume tu dia letak dalam kotak


Tadaa ini barulah syiokkkk dapat sample 2ml.. bolehlah saya spray2.. dah guna pun.. soft je bau dia.. kekal.. suke3... barang free mahunya tak suka.. hahhahhaha

Dalam kotak tu terselit juga kad "thank you" sebab join fan FB dia.. Kad dia pun cantik tau :-) Bagus betul Burberry ni.. Thanks ya..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...