Mini Giveaway #46 & #47


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #46 & #47.. akan ada dua orang pemenang untuk setiap mini giveaway.. Ohya, semua yang join akan tersenarai ke dalam 2 mini giveaway ini... Cara cabutan macam biasa... eh, meh saya terang lebih lagi... contoh A & B dah menang untuk mini giveaway #46.. tapi masih tetap akan tersenarai dalam cabutan untuk mini giveaway #47... Kalau mereka menang lagi sekali itu dikira sebagai rezeki mereka yer... sebab setiap peserta yang join automatik tersenarai untuk 2 mini giveaway...

MINI GIVEAWAY #46 : BATANG AISKRIM
MINI GIVEAWAY #47 : BATANG MANCIS
 
Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI (26/04/2016), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (27/04/2016), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (28/04/2016), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI KHAMIS @ 28/04/2016, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ANAK SAYA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN & TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..



"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

{ 23 comments.. read them below or add one }

mOoN IzzaN mOoN IzzaN April 26, 2016
assalamualaikum...

sy join.. :)

http://www.munirahizzan.com

Thanksss :)
yang baik yang baik April 26, 2016
Yb nak join juga :*
http://yangbaik.blogspot.my
Puan Kutu Puan Kutu April 26, 2016
Sy join ina ye

http://puankutu.blogspot.com/

Tq
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI April 26, 2016
yui join ya kak

http://nusha1706.blogspot.com

moga ada rezeki..
Permatabiru Permatabiru April 26, 2016
farah join

http://permatabiru0310.blogspot.com
Mila Hilas Mila Hilas April 26, 2016
Bismillah semoga ada rezeki Muhammad Safiy Arfan

http://cammylia.blogspot.com

tq sis.
mummy_ayu mummy_ayu April 26, 2016
http://mummyayu.blogspot.com
Mama Idlan Irsyad Mama Idlan Irsyad April 26, 2016
join..

http://jaajahat.blogspot.com/
ILA shafila ILA shafila April 26, 2016
Assalamualaikum

join ye

http://cikilamenari.blogspot.my/
Kathy R'bain Kathy R'bain April 26, 2016
Kathy joined.....


kathyrbain.blogspot.com
ayu zan ayu zan April 26, 2016
Joinnnnn..

www.ayuzan.com
zai zamree zai zamree April 26, 2016
nk join jugak....


https://storymoryluahank.blogspot.com
Hani Fadhlina Abdul Rahman Hani Fadhlina Abdul Rahman April 26, 2016
Saya join...

http://jombercontest.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-46-47.html
Diana Rashid Diana Rashid April 26, 2016
nak join jugak..

www.dianarashid.com
Shahida Dzulkafli Shahida Dzulkafli April 26, 2016
Saya joint..
http://kasihkuamani.blogspot.my/
Noor Najwa Noor Najwa April 26, 2016
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-46-47.html
Cik Haziqahh Cik Haziqahh April 26, 2016
Join

http://itsmelyya.blogspot.my/
eita eita April 26, 2016
nak join jugak lah..lama tak join..
http://zitaomar.blogspot.com
Mrs Velentine Mrs Velentine April 26, 2016
Join
Msvelentine.Blogspot. My
Izyan Yan Cinnamon Izyan Yan Cinnamon April 26, 2016
join ^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/
husna zahidi husna zahidi April 27, 2016
dah tak sempat.. goodluck buat yg join..:)
Umie Yana Umie Yana April 27, 2016
tak sempat nak join.. Tak apalah, good Luck ye pada yang join ;)