Selfie bersama anak untuk sertai Mom's Care Selfie contest...!!

 Mom’s Care Baby Product

Mom's Care Malaysia... U all pernah dengar tak pasal Mom's Care Malaysia ni?... Alaa butik yang menjual segala kelengkapan yang berkaitan anak2.. Saya pernah dengar tapi tak pernah jejakkan kaki lagi ke Mom's care Malaysia ni... Belum berkesempatan, maklumlah, saya menetap di Kedah, dekat Kedah ni belum ada lagi butik Mom's Care ni... Takpa, ada peluang ke tempat yang ada butik Mom's Care ni, bolehlah terjah... Kalau ada antara u all yang belum pernah dengar pasal butik Mom's Care ni, meh saya saya cerita dekat u all serba sikit pasal Mom's Care... Mom's Care ni ditubuhkan pada tahun 1995.. kira dah lama la jugak Mom's Care ni menjadi tempat untuk ibu2 beli barang keperluan anak2 kan... Butik Mom's Care yang pertama dibuka di Ampang Point Shopping Centre.. Selepas 5 tahun, Mom's Care telah membuka 2 lagi butik di Mid Valley Megamall dan di One Utama.

 Mom’s Care Baby Product

Sesiapa sahaja yang menceburi bidang perniagaan mesti ada misi masing2 kan.. termasuklah Mom's Care Malaysia.. misinya adalah "Menyediakan keperluan yang terbaik dan menjaga anak anda" or "To provide the best needs and care for your child".. Untuk pengetahuan u all jugak, Mom's care ni bukan sekadar tempat untuk u all shopping barang anak2 tau... tapi jugak tempat kita as a parent ni untuk bertanya or mendapat nasihat berkaitan kehamilan & tips keibubapaan.. Kalau u all mencari barang2 baby yang berjenama antarabangsa, Mom's care lah tempatnya..!! Di Mom's Care ni terdapat lebih dari 20 jenama antarabangsa dengan lebih daripada 10,000 skus.. Ia meliputi product baby yang baru lahir hingga kanak2 usia 3 tahun.. Di Mom's care ni ada bermacam2 product baby tau.. pendek kata, kelengkapan baby tu lengkap lah di Mom's Care ni... tak payah masuk banyak kedai, satu kedai pun dah complete..!! Antara product baby yang ada di Mom's Care adalah pakaian, nursing product, car seat, mainan dan macam2 lagilah... 

Mom’s Care Baby Product

Itu serba sedikit pasal Mom's Care.. Apa yang saya nak bagitahu ni lagi best... MOM'S CARE ADA BUAT KONTEST YANG SUPER DUPER SENANG TAPI HADIAH YANG SUPER DUPER BESTTTTTT..!!!.. Kontest yang saya maksudkan adalah "MOM'S CARE SNAP A SELFIE CONTEST".. Contest ni sangat2 sesuai untuk u all yang suka berselfie dengan anak2... Selalu kalau selfie sekadar suka2 kan, apa kata kali ni u all selfie untuk menang hadiah baby product dari Mom's Care... Mana tahu ada rezeki u all untuk menang kan...yang penting join dulu, tak join camne nak menang... (^_^) Cara nak join "Mom's Care Snap A Selfie Contest" ni tersangatlah senang....

U all hanya perlu selfie dengan anak2 soleh & solehah u all tu dengan tema "Fun Time With Kids & Family".. U all selfie lah dengan aksi yang paling comel paling kreatif sebab contest ni ada kategori gambar kreatif jugak tau... lepas dah ambik gambar tersebut, u all teruslah PM ke FB Mom's Care Malaysia, attach sekali dengan gambar yang u all ambik tadi... SIAP..!! Sangat2 senang kan... Nak tahu apa hadiah dia yang super duper kebabooommm tu?

*pictures with Mom’s Care Outlet is preferable

PUBLIC CONTEST : MOM'S CARE SELFIE CONTEST
KATEGORI GAMBAR TERBAIK OR PALING KREATIF

  Mom’s Care Baby Product

Kalau u all menang "MOM'S CARE SNAP A SELFIE CONTEST" bagi kategori gambar paling kreatif, u all akan dapat hadiah Urban Click Connect Stroller and Baby Car Seat worth RM2,000.. RM2,000 tu u all... kalau nak beli sendiri, 10 kali pikir pun belum tentu nak beli stroller & car seat yang mahai camgini ni haaa...

KATEGORI PALING DIGEMARI DI FB (JUMLAH LIKE PALING BANYAK)

 Mom’s Care Baby Product

Lagi satu pulak kategori JUMLAH LIKE YANG PALING BANYAK DI FB.. Kalau u all ramai kawan di FB, InsyaAllah ada peluang u all untuk menang kategori ni.. tapi kalau u all rasa macam susah, sebab tu u all kene ambik gambar selfie yang paling kreatif... gambar yang paling kreatif di antara yang kreatif tu, dah sah2 la boleh menang... tak yah nak tunggu jumlah LIKE ribu riban kan.... Hadiah yang ditawarkan untuk kategori ni pun, super duper best ni... Pemenang akan dapat Contour Prestige primo worth RM1,800...

Haa bestkan hadiah yang ditawarkan, nak beli sendiri rasa macam tak berapa nak mampu... so, inilah peluangnya untuk kita dapatkan baby product yang mahai lagi berkualiti dari Mom's Care Malaysia... Ohya, itu untuk kategori yang semua orang boleh join... Selain dari tu, Mom's Care ni caring betoi dekat kita as a blogger ni... siap buat kategori khas untuk blogger lagi tau....

BLOGGER CONTEST : MOM'S CARE SEO CONTEST

Mom’s Care Baby Product

Untuk kategori blogger ni, jika u all sebagai blogger berminat untuk join, u all hanya perlu buat ENTRY BERKAITAN MOM'S CARE @ Mom's Care Baby Product... Apa je isi yang u all nak tulis terpulang dekat u all... Contest blogger ni akan guna konsep SEO.. BEST SEO (mom's care baby product).. Untuk contest ni, u all tak perlu submit entry tau... just tulis entry di blog berkaitan mom's care baby product... Nanti pemenang, company akan tengoklah dekat google dengan keyword mom's care baby product yang berada di top page... Hadiah untuk pemenang bagi kategori Mom's care SEO Contest (mom's care baby product) adalah Stroller yang berharga RM999... Ohya, kiranya u all sebagai blogger ni boleh join kedua2 contest la tau... contest untuk public & contest untuk blogger...

UPDATE :-

Blooggers Dot Com bersama-sama Mom’s Care Malaysia akan menganjurkan Mom’s Care Blogger Contest. Antara syarat-syarat mudah peraduan ini : 1. Peraduan Mom’s Care Blogger SEO Contest Terbuka kepada semua Blogger. 2. Tiada minima ENTRY diperlukan, tetapi setiap entry blog, mestilah mempunyai BACK LICK kepada Mom’s Care Facebook Fanpage : http://www.facebook.com/momscaremalaysia
Butir-butir Peraduan 1. Keyword untuk Mom’s Care Blogger SEO Contest ialah ‘Mom’s Care Baby Product’ 2. Contest ini bermula 16 Julai dan akan berakhir pada jam 12.00 tengahari 16 Ogos 2014. 3. Keputusan SEO akan diambil berdasarkan carian di GOOGLE dengan menggunakan Keyword ‘Mom’s Care Baby Product’ 4. Seorang (1) pemenang dari 5 Top Carian akan dipilih oleh Penganjur sebagai pemenang utama Mom’s Care Blogger SEO Contest. 5. Pemenang akan menerima sebuah Stroller yang bernilai RM999 dari Penaja Mom’s Care Malaysia.

Alamakkk lupa pulak nak bagitahu, contest ni bermula pada 16/07/2014 hingga 16/08/2014... So, pada u all yang nak join, cepat2lah join sebelum tarikh tamat yer... Join guna gambar selfie di pagi raya nanti pun sempat ni... hehhe.. Pada u all yang nak tahu lebih lanjut lagi pasal contest ni, bolehlah layari FANPAGE MOM'S CARE MALAYSIA DI FB or layari BLOG MOM's CARE...

{ 14 comments.. read them below or add one }

sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN July 20, 2014
selamat malam..singgah tengok tuan blog update ape :D
eima eima July 21, 2014
nanti klu rajin ai nk try la .... tp skrg ni bz sikit ...
Mimi Azirah Mimi Azirah July 21, 2014
best la hadiah yg disediakan
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI July 21, 2014
wahh

serba serbi lgkpla kdai ni kan..
AnonymousAnonymous July 21, 2014
hadiahnya tu... Hhmmm bestnya kalau dpt.

Tifaanvar
shahdiana shahdiana July 22, 2014
good luck kepada yang lain..yana segan sikit nak bergambar ni..tambah lagi selfie...hikhikhik...
permatabiru permatabiru July 22, 2014
dah join info dr intanberlian juga tq..^_^
azizah :) azizah :) July 22, 2014
menariknyaa.. hadiah pon best2.. akak gudluck tau! akak boleh menang ni kategori blogger
Nora Karim Nora Karim July 23, 2014
Wah.... mmg menarik betul hadiahnya... yg utk blogger tu pun mcm menarik... tapi xde anak kecik hehehe
Puan Kutu Puan Kutu August 06, 2014
hadiah semua best2 cuma tu la tak pandai selfie.hehe