Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Rezeki Berblog. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Rezeki Berblog. Papar semua catatan

Baru nak curang tapi dan2 datang memujuk

Sejak saya berblog, memang saya setia dengan Mr N ni... Alhamdulillah, dengan Mr N sorang ni pun, saya dah cecah 4 angka... Tapi di tahun 2014 ni, saya rasa saya nak "maju"kan lagi blog saya ni.. So, saya teringin nak apply iklan lain yang dibayar dalan USD.. Actually dah apply pun cuma tunggu mereka emelkan kod iklan je lagi... Iklan yang saya apply ni, syarat dia 100k PV sebulan.. tapi time saya apply tu, saya bagi printscreen yang bulan lepas, disaat mood saya ke laut.. so, PV saya memang sah2 la tak capai 100k kan.. Tapi dorang terima jugak maybe syarat dia masih belum ketat... Time tak ketat lagi ni baik saya apply, kang dah jadi macam Innity tu, susah giler nak apply.. punya ketat syarat dia...

Tapi tu la, bila saya dah pasang niat nak curang dekat Mr N ni, dan2 plak dia bagi CPUV @ BE dekat saya.. Dapatlah 2 ketoi.. Dah berbulan2 iklan takda, duk tayang churp2 tu je.. Pandai pulak Mr N datang memujuk kan.. Bukan tu je, baru2 ni orang Mr N telefon invite event berbayar.. memang tak g la saya event2 camni.. bukan pe, dah sah2 la bukan dekat Kedah.. so, tak bolehlah nak g... Tapi apa2 pun, rasanya saya tetap nak curang dengan Mr N.. Bukan apa, saya kene lakukannya untuk melangkah ke depan.. Eh, tapi banner Mr N tempek gak la kat blog cumanya maybe bakal dimadukan... wahhh gitu ayat dia... hihi

Ohya, sedikit ingatan untuk diri sendiri.. supaya sentiasa bersyukur dengan apa yang saya ada... Setiap rezeki saya dalam dunia blog or dunia luar ada terselit rezeki orang lain.. Siapa pun kita di masa akan datang kena sentiasa ingat mereka2 yang susah.. InsyaAllah..
     "Ya Allah... Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau                              kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku.."                       "Ya Allah, sesungguhnya aku namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w..." 

Rezeki dengan EPHYRA & rezeki dalam berblog

Selama ni saya tak pernah terpikir yang saya boleh jual EPHYRA.. malulah katakan.. Tapi tu la u all.. Bila kita tak cuba, kita takkan tahu kan.. Saya start jual EPHYRA pada 23/12/2013, tak sangka dalam tempoh hampir 2 bulan ni, saya dah jual hampir 40 kotak campur trial & premium..!! Walaupun tak banyak macam orang lain, tapi satu pencapaian yang tak disangka oleh diri saya sendiri..

Sebelum ni saya pernah cite dekat u all yang saya malu bab2 bisnes ni.. promote orang punya boleh la.. tapi tu la, dalam malu2 saya tu, boleh pulak jual hampir 40 kotak.. Alahaiiiii... Ohya, sebelum ni saya ada say THANKS dekat pengasas EPHYRA @ Kak Amiza sebab invite saya join EPHYRA ni.. Hari ni saya nak ucap TERIMA KASIH dekat Eriqazz kerana Eriqazz lah orang yang kenalkan saya dengan Kak Amiza... Eriqazz lah orang yang cadangkan nama saya dekat Kak Amiza untuk di sponsored EPHYRA & seterusnya entry berbayar...

Secara peribadinya, saya bukanlah beria sangat promote EPHYRA ni di blog.. Rasanya hanya 1 entry sahaja yang saya gtau saya jual EPHYRA, yang lain berkaitan testimoni @ entry berbayar.. Alhamdulillah entry saya ada di page pertama google.. sebab tu ramai orang contact saya nak beli EPHYRA.. dorang kata nak beli lepas baca di blog.. Itulah pentingnya @ kelebihannya jika entry kita berada di page pertama google...

Alhamdulillah, makin lama rezeki saya makin murah dengan berblog... Alhamdulillah jugak saya banyak terima iklan berbayar di blog saya ni.. Tak sangka dalam saya hanya suka2 dengan blog selama ni, akhirnya boleh bagi hasil.. Kalau ikutkan setakat ni, jumlah yang saya dah dapat dari hasil berblog samada entry berbayar or tempek banner di blog semuanya dah cecah 4 angka.. Alhamdulillah syukur pada Tuhan..

Saya memang nak terlibat secara serius dalam pengiklanan di blog ni.. Maksud saya berkaitan entry berbayarla... Alhamdulillah laluan saya dipermudahkan.. Bila kita dah semakin aktif dengan dunia pengiklanan, bila kita mampu menarik orang, bila blog kita mesra google.. makin senang kita nak dapat advertorial.. Dari tahun lepas saya cuba "dekati" cara mereka yang buat duit dengan blog.. Sedikit sebanyak saya tahu macamana nak letak harga bagi setiap entry berbayar di blog saya.. setakat ni ketika saya dah mula serius dengan dunia pengiklanan, satu entry saya dapat 3 angka.. paling cikai pun hampir kepada 3 angka la.. Lagipun urusan berkaitan sponsored post @ entry berbayar selama ni, antara saya dengan "orang bisnes" bukan dengan orang yang jadikan partime berbisnes maksud saya.. tu yang boleh "main" harga..

Btw, harga untuk setiap entry berbayar tu kan u all, ianya bergantung kepada UV di blog kita la.. seramai mana pengunjung ke blog kita... bolehkah kita tarik perhatian orang.. bolehkah entry kita meggoda google.. semua tu diambil kira sebelum diletak harga.. bukan main letak je.. Dalam pengiklanan @ sponsored post di blog harus ada win win situation.. Sebabnya selagi kita tak padam entry tersebut, selagi tu entry kita ada di google.. selagi tu jugak orang yang kita promote tu dapat promosi & sedikit sebanyak pasti membantu bisnes mereka...

Alhamdulillah saya bersyukur dengan rezeki yang Tuhan bagi dekat saya.. Tak kira apa rezeki pun.. dalam bentuk kesihatan, kebahagiaan, harta benda, anak2 dan segalanya2.. hargailah setiap rezeki yang kita dapat walaupun ianya hanya sekadar pinjaman.. 

P/s : Walaupun surirumah, kita tetap boleh buat duit dari rumah kan.. Ohya, untuk pengetahuan u all, bukan semua entry yang saya dah promote di blog ni berbayar tau.. Jangan salah paham plak.. Kang u all kata saya ni kaya sangat plak sebab dah banyak entry promote.. (",)
     "Ya Allah... Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau                              kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku.."                       "Ya Allah, sesungguhnya aku namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w..." 

Kontrak dengan EXABYTES kali ke 7

Alhamdulillah masih ada lagi rezeki saya dengan EXABYTES untuk kali ke 7... Setiap kontrak ada 3 bulan.. So, kalau dah 7 kontrak, kiranya jumlah total saya bersama EXABYTES bakal 21 bulan la.. Dah hampir 2 tahun la kiranya yer.. dari masa mula2 saya join EXABYTES, dorang bayar payment melalui cek.. sampai la yang kontrak ke 6 yang lepas, dorang dah start bank in terus dalam bank.. Ohya, untuk kali ke 7 ni, bayaran masih sama macam sebelum ni.. RM90..

 JIKA NAK APPLY EXABYTES, KLIK SINI YER... Syarat2 pun ada tulis kat situ.

Apply kali ketujuh : RM90
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Masih ada rezeki dengan Exabytes untuk kontrak ke 6

Alhamdulillah... syukur sangat pada Tuhan.. Blog picisan saya ni masih lagi ada rezeki dengan EXABYTES... Alhamdulillah jugak bayaran pun semakin hari semakin meningkat.. Untuk apply kali ke 6, bayaran yang saya dapat bertambah RM20 dari kontrak yang lepas.. So, untuk kontrak ke 6 ni, saya dapat RM90 untuk 3 bulan... (",) Untuk kontrak ke tujuh nanti... harap2 ada rezeki lagi.. mana tau kot2 boleh dapat 3 angka pulak.. kikikiii

 JIKA NAK APPLY EXABYTES, KLIK SINI YER...

Apply kali keenam : RM90
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Hadiah kelima duit berblog untuk Alisha & Aqilah

Kali ni saya nak gtau pasal pakaian yang saya beli untuk Alisha & Aqilah guna DUIT NUFFNANG.. Actually dah lama beli tapi tu la, baru buat entry... wajib buat entry ni.. bukan pe, senang nanti saya nak buat kira2 dah berapa banyak duit Nuffnang yang saya guna untuk anak2 saya ni (",) 


Tujuan utama sebab nak beli seluar dekat Alisha.. dia dah takda seluar panjang.. dah makin tinggi gayanya.. Normally, kalau shopping baju2 untuk pakai biasa2 ni, saya lebih suka beli dekat TESCO sebabnya murah + senang parking + tempatnya sesuai untuk mereka yang berkeluarga ada anak2 ni haa.. Tapi kalau baju untuk raya, kami beli dekat super market la... sebab kat sana, pakaian yang berjenama tu offer bukan main banyak lagi.. dapatla murah kan... dekat sungai petani ni, kami akan pergi dekat The Store @ CS... Alaaaa itu je pun shopping complex yang besar kat sini.. (",)


Baju dekat Tesco memang murah2 la u all.. Kualiti kain dia pun bagus tau.. Harga murah sangat... tu yang tak leh beli sehelai sebab jadi "geram"... hahha


Saya pun tak ketinggalan beli pakaian yang sedondon antara Alisha & Aqilah... Saya memang berkenan tengok budak2 sedondon.. comel je.. Ni kira pakaian pertama merekala yang sedondon.. 

Ikutkan pakaian raya pun saya nak sedondon tapi tu la, saiz pulak yang takda.. takleh la sedondon.. harap warna je la yang sama.. (",).. Total keseluruhan pakaian dorang ni hanya RM84 sahaja.. murah kan.. (",)

HADIAH PERTAMA GUNA DUIT NUFFNANG : LAPTOP
HADIAH KEDUA GUNA DUIT NUFFNANG : BASIKAL 
HADIAH KETIGA GUNA DUIT NUFFNANG : DVD PLAYER BLU-RAY 
HADIAH KEEMPAT GUNA DUIT NUFFNANG : PENDRIVE 32GB 
HADIAH KELIMA GUNA DUIT NUFFNANG : PAKAIAN DI ENTRY INI

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..

Baru dapat cecah 4 angka


Finally... 2 tahun 5 bulan berblog, baru dapat cecah jumlah total earning 4 angka.. Alhamdulillah.. ni la duit Alisha & Aqilah yang Nuffnang bagi selama ni.. hihi.. Opsttt jangan salah faham yer.. ini total untuk sepanjang saya berblog yer.. bukan sebulan... Kalau sebulan boleh dapat 4 angka kan best.. macam blogger2 yang hebak2 tu... (^_^)


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon..

Sambung kontrak kali ke 5 dengan Exabytes.. Bayaran makin bertambah...

Alhamdulillah.. Alhamdulillah... Alhamdulillah... Rezeki anak2.. Untuk kali ke 5 saya dapat sambung kontrak dengan Exabytes... Yang buat saya makin rasa "dihargai" apabila jumlah bayaran sentiasa meningkat setiap kali apply... (^_^)



Apply kali kelima : RM70

Kalau sebelum ni, kenaikan sebanyak RM5, tapi kali ni, rezeki anak2 saya murah sikit... dapat kenaikan RM10... Walaupun pada permulaan jumlah bayaran yang saya dapat rendah dari blogger2 lain, ia tidak mematahkan semangat saya untuk terus berusaha.. Usahakan tangga kejayaan.. cewahhhh.. hihii (",) JIKA NAK APPLY EXABYTES, KLIK SINI YER...


Lagi satu pasal CPUV, ini pun dah lama saya tak dapat tau... dah lebih dari 2 bulan... tanpa disangka2, semalam saya dah dapat CPUV baru.. hihii.. Takda CPUV pun, saya tetap update banyak entry setiap hari macam biasa jugak... bukan apa, sekarang saya dah berpikiran jika ada CPUV adalah 1 bonus untuk tambah earning... yang saya nak adalah maintain kan UV dengan 4 angka setiap hari... Income dalam berblog, saya dah anggap macam "rezeki"... kalau ada, alhamdulillah... kalau takda pun alhamdulillah jugak...  (^_^)

Ohya, lagi satu, petang semalam, karen ada telefon saya... Eh, ingat lagi ke karen ni sape?.. Alaa lebih kurang macam dia ni "orang tengah" antara blogger & pengiklan... Kalau ada rezeki saya, dapatlah.. tapi tak pasti samada yang jenis event or iklan dekat blog... Kalau jenis yang nak kene attend event, saya kene tolak awai2 la.. tapi kalau jenis buat iklan dekat blog... bolehla saya terima... apa2 pun, nanti karen akan telefon saya semula.. (",)


Ya Allah Ya Tuhanku... Kau ringankanlah dan sembuhkanlah kesakitan yang sedang ditanggung oleh MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.. 

Payment history


Alhamdulillah hari ni saya dah pun cashout Nuffnang untuk kali yang ke 11.. Earning untuk bulan ni RM115.60.. Kalau ikukan, bulan ni earning saya, rm15 lebih je u all.. tak layak nak cashout pun... tapi disebabkan bulan ni Nuffnang dah bayar duit SPONSORED POST RM100.. so, boleh la cashout.. hihii..

Bulan depan, tak dapat nak cashout agaknya.. BE pun takda.. harap duit yang orang klik je pun... (",).. Jumlah Nuffnang yang saya dah cashout selama 2 tahun 3 bulan saya berblog adalah RM954.94... duit Exabytes plak dah dapat RM210... Alhamdulillah la.. sepanjang saya berblog ni, total duit yang saya dah dapat, dah pun cecah 4 angka.... kalau tambah duit yang orang tempek banner + entry berbayar kat blog saya ni, dapatlah jugak 2k lebih.. Inilah antara hasil sepanjang saya berblog untuk blog yang suam2 kuku macam saya ni (",).. Alhamdulillah rezeki anak2...

Rezeki makin bertambah dengan Exabytes

Alhamdulillah syukur pada Tuhan.. Permohonan saya untuk sambung contract dengan Exabytes kali ke 4 telah diterima... Alhamdulillah jugak, kali ni, saya dapat RM60 untuk 3 bulan.. Naik RM5 dari contract yang ke 3 sebelum ni.. (",)

U all tahu tak, masa mula2 saya apply Exabytes kan, saya hanya dapat RM45 je tau... Masa tu, saya ada terdetik dekat hati, kenapa saya dapat RM45, sedangkan orang lain permulaan apply dah dapat RM50.. Time tu saya pikir, RM45 pun jadilah dari takda kan... TAPI tu la, Tuhan nak tengok kita, samada kita pandai bersyukur or tak... dengan takdir Tuhan, setiap kali saya apply, setiap kali tu jugak naik RM5... Dari RM45 jadi RM50 pastu jadi RM55 sekarang jadi RM60 pulak..

Selama ni, saya ingat ke, bila UV kita melebihi 350, mesti kita dapat sambung new contract.. tapi tak semudah tu.. Exabytes tengok jugak prestasi blog kita.. kalau blog kita dapat click yang tinggi seperti yang mereka target.. InsyaAllah dapat sambung... (",) Sekarang, bila saya dapat sambung & jumlah bayaran pun semakin meningkat setiap kali apply, saya tahulah yang blog saya bagi click yang banyak untuk mereka.. (",).. Ohya, untuk pengetahuan u all, jika click kita tidak menepati apa yang mereka target, kita takkan dapat sambung contract dengan mereka...

JIKA U ALL NAK APPLY JUGAK EXABYTES + NAK TENGOK SYARAT2NYA, KLIK SINI TAU (",)

Pendrive 32gb untuk Alisha & Aqilah



Puas hati dah beli pen drive 32 gb.. hihi.. Actually saya beli pendrive ni untuk isi segala video Alisha & Aqilah.. yela, sebab pendrive yang ada saiz kecik, so, bila nak tengok video.. kejap2 tukar pendrive je... bila saiz besar camni, senang, guna satu pendrive je (",)

Saya beli dengan harga RM70... guna duit Nuffnang.. Setakat ni, dah 4 barang kot saya beli guna duit Nuffnang.. Laptop mainan, basikal, DVD player Blu-Ray & pendrive... semuanya untuk anak saya yang comel2 tu la.. (",) Memang saya dah set, duit Nuffnang & Exabytes akan beli untuk barang2 "kehendak" budak berdua tu... manakala duit entry berbayar & duit sewa tapak iklan, guna untuk beli barang2 "keperluan" macam susu... Kewangan harus dirancang sebaik yang mungkin... kikikii (^_^)

Huggies Dry Pants Terbaekkk...!!

STICKY MODE 48 HOURS SPONSORED POST

Dengan status saya sebagai suri rumah sepenuh masa, saya memang perlu buat semua kerja dengan cepat... Yela, pukul 1 tengahari, my dear dah balik lunch dekat rumah.. Bukan setakat masak je nak cepat, tapi pakaikan pampers anak pun harus cepat... hihii... Nasib baiklah saya dah jumpa penyelesaian nak pakaikan pampers anak dengan HANYA AMBIK MASA 30 SAAT!! Wah, so fast... seminit pun tak sampai... (",)

Eh, u all tahu ke pampers apa yang saya maksudkan?? Apa lagi kalau bukan pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ).. Pampers Huggies Dry Pants ni, memang sangat2 senang dipakai... Yela, dah gaya macam kita pakai seluar je... hihii


Huggies Dry Pants ni sangat-sangat sesuai untuk anak-anak yang tengah aktif...!! Macam aqilah ni haa... baru je lepas pakaikan pampers.. terus dia berpusing nak meniarap... nasib guna pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE )... Sarung je macam seluar.. dah siap..!! Kalau pampers biasa yang jenis zreeettttt zreeeettttt tu, mahunya baru sebelah saya lekat, lagi sebelah tak sempat nak lekat, terus si comel aqilah ni meniarap... hehee (^_^)  


Si kakak macam Alisha ni pun boleh guna pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE )... Pampers Huggies Dry Pants ada 3 saiz tau... saiz M, L & XL.. Macam alisha ni, dia guna saiz L or XL... 


Aqilah ni pulak, saiz M memang sangat2 sesuai dengan dia.. tak ketat & tak longgar... Nak pakaikan aqilah pampers pun, sangat-sangat senang... Hanya 3 langkah je... KOYAK, SALIN & LEPAS..

Nak lebih paham, u all tengok gambar atas tu.. U all hanya perlu koyakkan pampers di bahagian tepi @ kanan & kiri HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ).. Bila dah koyak, u all ambik pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ) yang baru, & pakaikan macam u all pakaikan seluar dekat anak u all.. lepas tu, apa lagi.. lepaskanlah anak u all untuk terus meneroka rumah u all tu (",)


Macam Alisha & Aqilah ni, dorang ni sangat suka bermain tau... tengoklah tu, bukan main lagi duk peluk antara satu sama lain.. hihiii.. Time dorang main macam ni.. saya tak perlu risau yang tilam saya akan basah sebab pampers dorang bocor.. malah, saya boleh tersenyum lebar tengok dorang main.. Mana taknya, pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ) dah ada 'sistem pengunci' untuk menghalang kebocoran...!!


Aqilah pun bukan main lagi happy dapat pakai pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ).. yela, Aqilah rasa sangat-sangat selesa menggunakannya... Tambah-tambah lagi, Huggies adalah jenama lampin pakai buang yang pertama di Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat menghalang ruam lampin..!! Tiada ruam, tiada tangisan.. malah anak u all akan sentiasa happy..!! (",)

Jangan cakap aqilah je happy... Saya ni terlebih-lebih lah happy...!! hihii... Sebab dapat jimatkan masa saya untuk pakaikan pampers Aqilah... dengan hanya 30 saat, aqilah dah siap pakai pampers & boleh meneroka satu rumah... hihii... Pampers yang mudah di pakai.. dengan hanya koyak, salin & lepas


Untuk pengetahuan u all jugak, pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ) mempunyai peregang yang lembut di bahagian tepi... so, ia akan bantu anak-anak kita selesa ketika guna pampers... part yang paling best, ia menghalang kesan merah walaupun anak-anak kita aktif bergerak... Macam Aqilah ni la, asyik bersenam angkat kaki je kerjanya... hahahaa


Pada u all yang masih tercari-cari, pampers pakai buang yang dapat menghalang kebocoran & dapat mencegah ruam, pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ) lah jawapannya!!... Confirm anak u all akan tidur lena.. bukan setakat anak, u all pun akan tidur lena sebab tak perlu berjaga untuk salin pampers yang baru... Eh jap, kalau u all nak kene berjaga tukar pampers pun, bukannya lama kan... tak sampai seminit dah siap...!! Hanya dengan 3 langkah.. koyak, salin & lepas.. tapi kalau time anak tidur... "lepaskan" anak ke tempat anak tidurlah yer... (",)


Pada u all yang nak  try guna pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ) ni, boleh mintak sample di Website Huggies.. lepas u all try bagi anak u all guna pampers HUGGIES DRY PANTS : TUKAR UNTUK LEBIH SENANG DIPAKAI (CHANGE FOR BETTER CONVENIENCE ), pasti u all akan tertarik untuk terus menggunakannya... Yela, senang nak bagi anak pakai.. hanya, tukar, salin & lepas (",) Jika u all nak tahu lebih lanjut lagi pasal Huggies, u all boleh terjah Fanpage Huggies... Tak rugi jika u all, LIKED Huggies sebab banyak info yang u all boleh dapat (",)

Roadshow HUGGIES DRY PANTS "Tukarlah untuk lebih senang dipakai"

 Pasti u all dah lama kenal jenama HUGGIES kan?.. Mahunya tak kenal, dekat TV asyik duk tayang je iklan HUGGIES ni.. hihii.. Untuk pengetahuan u all, HUGGIES ni adalah salah satu jenama penjagaan bayi & kanak-kanak yang terkemuka di Malaysia


Kalau bercakap bab lampin pakai buang, tak perlu diperkenalkan lagi.. Yela, lampin pakai buang & lampin seluar jenama HUGGIES ni SANGAT BAGUS sebab HUGGIES dapat membantu kita dalam mengekalkan kulit anak kita tu sentiasa sihat.. takda nak kulit merah-merah ke, ruam ke.. kita pun senang hati sebab anak kita sentiasa happy!! Hehee...
HUGGIES memang sentiasa memahami kita ibu-ibu yang ada anak2 yang aktif ni.. Anak yang aktif, bukan senang nak bagi pakai pampers tau... Time kita nak bagi pakai tu, time tu la mereka ni nak pusing ke kanan la, pusing kiri la... Haihhh.. Tapi sekarang, masalah tu dapat diselesaikan dengan HUGGIES sebabnya HUGGIES TELAH MENGELUARKAN PRODUK HUGGIES DRY PANTS..!! (",)

Meh nak story kat u all, apa itu HUGGIES DRY PANTS... Tagline Huggies Dry Pants adalah "Koyak, Salin & Lepas".. (",) Alaa senang cakap camnilah... Bila u all nak tukar lampin anak u al tu, u all just koyak je lampin tu di bahagian tepi lampin, lepas tu salin lampin yang baru & lepaskan anak u all untuk terus meneroka rumah u all tu... hihii.. Mesti u all berminat nak try bagi anak u all guna kan.. Jangan risau, sebab HUGGIES tengah buat ROADSHOW HUGGIES DRY PANTS sekarang ni tau... Jom baca maklumat dekat bawah ni (",)

ACARA : Roadshow HUGGIES DRY PANTS "Tukarlah untuk lebih senang dipakai"
TEMPAT : Ruang Legar Mydin USJ
MASA : 25 Februari 2013 (Isnin) hingga 03 Mac 2013 (Ahad)
PENGUMUMAN ISTIMEWA : Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 saat Huggies
ACARA PENUTUP : 03 Mac 2013 (Ahad) pada pukul 8 malam hingga pukul 9 malam

AKTIVITI :
  • Hiburan seisi keluarga dengan persembahan, promosi hebat, hadiah percuma, permainan, pertunjukan silap mata dan pebagai lagi aktiviti yang menarik!
  • Singgah di booth Huggies untuk dapatkan sampel percuma Huggies Dry Pants & rebut peluang untuk menang pelbagai hadiah!
  • Sesi cabaran tukar lampin 30 saat Huggies Dry Pants yang diadakan setiap hari pada pukul 10:30 pagi, 2:00 petang & 8:00 malam

U all yang berdekatan, jangan lepaskan peluang untuk ke Roadshow HUGGIES DRY PANTS "Tukarlah untuk lebih senang dipakai".. & menyertai acara yang HUGGIES telah sediakan.. Pasti u all akan rasa seronok bersama keluarga tersayang..!! Datanglah beramai-ramai..!! (",) Untuk maklumat lanjut, u all boleh layari www.huggies.com.my atau www.facebook.com/Huggies.Malaysia. Untuk u all yang tak dapat pergi ke Mydin USJ, u all boleh jugak mintak sampel HUGGIES DRY PANTS di http://www.huggies.com.my/huggies-community/request-a-sample.aspx


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...