Memaparkan catatan dengan label Sponsored Post. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Sponsored Post. Papar semua catatan

Kuruskan badan dengan Assez Slymm



Sekarang ni bermacam2 produk di pasaran, nak kurus ada nak putih ada.... macam2 nak lagi yang ada... Cumanya nak kene sediakan duit je... Eh, kata banyak sangat produk kuruskan badan di pasaran, meh saya nak tolong tambah lagi satu produk untuk u all... Mana tahu lepas u all baca entry ni, u all berkenan nak beli ke kan... Sape yang tak nak cantik kan?... Sape yang taknak kurus kan? Cumanya janganlah sampai kurus kering sangat pulak.... kurus berisi yang sedap2 peluk tu dah la.... ehhehh... Takmau berletiaq panjanglah... meh nak kenalkan u all dengan ASSEZ SLYMM...



ASSEZ SLYMM ni minuman kesihatan untuk membantu kita turunkan berat badan, bakar lemak dengan cepat, menghalang penyerapan karbohidrat yang menjadi lemak, DETOX, menegangkan kulit & menambah tenaga.. Isi kandungan ASSEZ SLYMM ni macam yang u all tengok gambar atas tu... Sebab nak tahu macamana rasa dia, saya ada try minum segelas, rasa dia memang sedap... ada oat... sekali rasa macam nestum pun ada.. macam horlicks pun ada... ntah tak reti nak explain, tapi memang sedapla...! ASSEZ SLYMM ni akan buat kita rasa kenyang.. Ohya, ASSEZ SLYMM ni bukan je boleh menurunkan berat badan tapi jugak dia dapat mengekalkan kesihatan dan tenaga supaya kita sentiasa sihat & bersemangat...


Apa dia?? U all dah kurus?... Alaaa sayang... tak semestinya dah kurus tak boleh beli ASSEZ SLYMM ni kan.... boleh je beli, tapinya beli untuk dihadiahkan dekat insan2 tersayang... kot la kalau u all rasa pasangan u all ke, adik ke abang ke kawan ke berbadan besar, bolehlah beli & hadiahkan dekat mereka... Apa salahnya sekali sekala hiburkan hati mereka ke kan... pasti mereka akan hargainya.. Lebih2 lagi bila tengok pulak perubahan dekat diri mereka yang semakin kurus tu nanti... haaa *hug big* la u all dapat nanti... heheh... Macam saya ni pun, tak semestinya saya kurus tak boleh beli kan... nak gak ajak insan2 tersayang ni sama2 kurus... sama2 cun, sama2 cantik, sama2 ensem, segalanya sama2 lah.. muahhahha

Cakap je lebih, takda testimoni mana syok kan... So, meh tengok testimoni bawah ni




Haa nampak tak perubahan pengguna ASSEZ SLYMM ni?... Bukan saja mampu kuruskan badan, siap dengan pakej kulit cerah pulak tu.... memang terbaiklah kalau macam ni...!! Kalau hati dah mula tergoda, apa lagi u all, bolehlah dapatkan ASSEZ SLYMM ni... Baik beli sekarang, tengah promosi ni haa, harganya cuma RM99, kalau tak promosi RM150.. Cara nak dapatkannya??... U all boleh PM di Kurus Cepat Dengan Assez Slymm.. kalau tak pun, u all boleh wassap ke nombor 013-920 0106... Bukan je wassap, u all boleh call or SMS jugak ke nombor tersebut...

EAT SHOP GO ON 2 WHEELS IN TAIWAN


Eat, shop & go on two wheels in Taiwan!
Before that grab the best travel deals at Taiwan Travel Fair

Whether you are considering a first or subsequent visits to Taiwan, there’s never a better time to tour the island than in 2015! Taiwan Tourism Bureau Kuala Lumpur (TTBKL) is organising its first-ever Taiwan Travel Fair in Malaysia. With the theme of “Time to Enjoy Life”, it will be held at 1 Utama Shopping Centre, where the public can get the best deals for Taiwan travel at this one-stop event from 25 to 29 March 2015.

With the first Taiwan Travel Fair, TTBKL hopes to present great value travel deals to Malaysian families. They have tied up with top Taiwanese and Malaysian travel agencies to offer a variety of exciting packages and the most attractive travel deals for all destinations in Taiwan. This also includes customised packages or tours specially-catered for Muslim visitors. 

For visitors of the fair who purchase any tour package from participating agents, they stand a chance to participate in a lucky draw for every RM500 spent. Prizes include Taipei return flight tickets sponsored by China Airlines and Eva Airways; and East Asia cruise on Star Aquarius, Star Virgo and Aquarius liners sponsored by Star Cruises. So do make a date with us and visit the Taiwan Tourism Fair to bring back these fabulous prizes!


The Taiwan Travel Fair will be held at the Oval concourse in 1 Utama Shopping Centre from 25 to 29 March 2015. Opens 10 am daily. For more information, visit https://www.facebook.com/tbrockl !

Based on a survey conducted by Taiwan Tourism in 2012, the top attractions for inbound tourists are sights and sceneries, food and shopping. As such, the Taiwan Travel Fair will also highlight three major experiences under the theme of “Time to Enjoy Life”:

Time to Eat


When it comes to food, Taiwan has it all. Dine like royalty without paying a king’s ransom for it. From juicy seasonal fruits, sumptuous traditional Chinese dishes, healthy vegetarian dishes, icy desserts to creative tea drinks, Taiwanese cuisine makes full use of local ingredients and age-old techniques to surprise and satisfy your palate. Don’t forget the world-famous night markets, filled with the enticing aromas of delicious street food and snacks!


Time to Shop


Taiwan is a shopaholic’s dream come true, with many large shopping centres and chain department stores in all four corners of the island. Shop for anything you want, from high-quality made-in-Taiwan 3C products, to famous highland tea and handmade weavings. For the fashion lover, all kinds of affordable clothing, leather goods and branded products are at your fingertips. In Taiwan, you are sure to find just about everything you want.


Time to go on Two Wheels


These days, the LOHAS (Lifestyles of Health and Sustainability) trend is gaining popularity as people begin to be more health and eco-conscious. Taiwan is well-known for its LOHAS practices, and there is no better way to experience it than to travel along the breath-taking coastal highways by bicycle! Immerse yourself in the beauty of nature and appreciate the simple yet wonderful things in life with your loved ones. 


INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS terbaikkkk!!!

Produk yang best harus berkongsi dengan u all... Benda2 yang buat saya teruja, kalau tak berkongsi nanti saya pulak yang "terseksa".. terseksa sebab memendam perasaan.. wah gitu kekdahnya... (^_^) Tau tak, sekarang saya dah jumpa satu produk pembersih wanita yang bagi saya dia super kebabooommmmmm...!!! Memang kebaboommmm pun produk pembersih wanita ni... Nak tahu produk apa, tengok gambar dekat bawah ni..


 Serius setiap kali selepas saya guna INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS "aset yang paling berharga" tu terasa sangatttttttttttttttttttt nyaman..!! Rasa sejuk.... Alaa macamana nak cakap yer... Ermmm macam ni, rasa nyaman yang saya maksudkan tu macam selepas kita gosok gigi... dalam mulutkan rasa berangin.. rasa macam bersih je mulut kita tu kan.... Haaa macam tu lah rasa produk INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS ni... Memang lepas cuci, "aset yang paling berharga", rasa berangin or sejuk tu buat saya rasa "aset yang paling berharga" tu tersangat lah bersih...!! Haaa gitu... Eh, u all, lupa nak explain... Miss V @ tuttt kita tu, saya bahasakan sebagai "aset yang paling berharga" la yer.... Tuttt kita tu memang aset yang paling berhargakan... heemmm hemmm paham2 sendiri je la yer... (^_^)


INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS ni diformulasi dari ekstrak daun sireh segar, manjakani, pati sari bunga & antiseptik. Ni first time saya guna pembersih wanita yang ada daun sireh.. biasa guna yang ada manjakani je... Bila sebut daun sireh ni, terus saya teringat dengan sorang rakan opis saya dulu... Dia kata dia guna daun sireh untuk bersihkan "aset yang paling berharga" dia tu... Katanya bila cuci dengan daun sireh tu, "aset yang paling berharga" dia tu bebas dari keputihan... kira macam takdalah benda2 yang tidak diingini macam lendir2 ke atau apa je yang keluar dari "aset yang paling berharga" tu... Tapi dia bukanlah guna produk mana2 tapi guna daun sireh asli yang ada di rumah dia... rumah kawasan kampung memang senanglah nak tanam segala macam pokok kan...

Tu yang bila saya tahu INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS ada daun sireh, jadi excited nak guna... bila dah guna tu, terasa berangin @ sejuk plak... lagilah double excited...!! Bab manjakani tu, tak nak cerita banyaklah... khasiat dia memang baguslah untuk kita ni kan... lebih2 lagi untuk kita yang dah kawen & dah ada anak ni.. Ia bantu merapatkan lagi Miss V kita tu.. alaa mengetatkan la tu maksudnya... Nak tahu lebih banyak lagi pasal manjakani, u all klik je entry saya di bawah label MANJAKANI ni haaa... Macam2 info ada... Dah tau apa info dia, dah berkenan & nak beli, u all boleh PM IDAYU... Nak tahu lebih banyak maklumat pasal INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS ni pun dialu2kan untuk roger beliau...

 Bagi saya ianya memang berbaloi... guna sekadar setitik dua je.. buih memang dah banyak.. bayanglah sekali guna setitik dua, sebotol tu berapa bulan u all akan guna kan.. memang sangat2 jimat & berbaloi2... U all beli & try sendiri, baru u all akan dapat rasai apa yang saya rasa...    

P/s : Kalau u all berminat untuk jadi Dropship or penetrate, u all boleh contact Ar Razi Herbs or wassap ke nombor 011-1652 2455

Hamil setelah ikhtiar bersama mudah hamil set zuriat pasaran HKcc

Bermacam2 jenis collagen ada di pasaran sekarang ni... Kadang2 sampai susah untuk kita buat pilihan kan... Setiap produk ada kelebihannya yang tersendiri... Normally, kalau sebut je kolagen, dalam kepala saya mesti pikir pasal kecantikan... Bukan saya je, rasanya ramai lagi orang lain yang berpikiran macam tu.. Untuk kali ni, saya nak memperkenalkan u all satu lagi produk yang berkaitan dengan kolagen jugak iaitu HKCC... Pernah dengar tak??? Kalau tak pernah dengar & tak pernah tahu pasal HKCC, meh sini saya nak bagitahu.. HKCC ni adalah satu kolagen @ kopi minuman harian yang harga dia serendah rm2 je sehari. Murahkan??...Walaupun harga dia murah tapi kesan dia tu luar biasa... kebabooommm!! HKCC ni ada ramuan tersendiri di mana ia menggunakan rempah ratus warisan nenek moyang kita...Kalau dah sebut warisan, dah sah2 la terbaik kan?!



Sayang2... meh sini dekat sikit lagi, saya nak bagitahu rempah ratus apa yang terdapat dalam HKCC ni... HKCC ni boleh dikatakan 11 dalam 1 sebab terdapat 11 kandungan iaitu Biji kopi terpilih, Krimer bukan tenusu, Gula, Collagen, Vitamin C, Ekstrak guarana, Ekstrak kulit kayu manis, Ekstrak kacip Fatimah, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Serapat & Ekstrak mas cotek... So, camna sayang2... berminat nak mencuba ke?.. Kalau berminat boleh PM di HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN... kalau nak lagi mudah, terus je wassap ke nombor 019-616 5258... Eh kejap2... banyak lagi nak story ni... Fungsi segala herba @ rempah ratus dalam HKCC ni tak cerita lagi...

  • COLLAGEN berfungsi untuk kurangkan kedutan & garis2 halus dekat wajah kita selain mencantikkan tisu kulit               
  • VITAMIN C ni dah terlalu familiar, mesti semua dah tahu kan... ianya berfungsi sebagai antibiotik untuk mempertahankan sistem imunisasi
  • GUARANA pulak untuk memperbaiki sistem penghadaman & awet muda... Oh, awet muda itu penting...!! Biar anak segerombolan pun tapi ibu tetap maintain seolah2 adik beradik dengan anak2... muahhahah
  • KAYU MANIS pulak untuk melancarkan pengaliran darah serta mengurangkan glukos dalam darah & kolestrol
  • KACIP FATIMAH dapat meningkatkan aura wajah, melambatkan proses penuaan serta mengembalikan kecerdasan tubuh
  • MANJAKANI melicin & memelihara kulit, mengecut & mengetatkan rahim serta peranakan wanita... Bab ketat ni memang betoi pun... manjakani ni, macam2 part yang dia boleh ketatkan... yang mana longgar, semua akan kembali ketat... (^_^)
  • SERAPAT pulak berfungsi untuk memperbaiki dan menegangkan tisu badan, menegang & mencantikkan kulit serta menguatkan otot & sendi

Cerita bab isi kandungan HKCC dah habis, sekarang meh baca pulak pasal kelebihan HKCC ni... antara kelebihan jika u all ambik HKCC adalah MERAWAT BUASIR, MENGHASILKAN SUSU BADAN, MENGERATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI, dengan kata lain, yang mana longgar tu, akan ketatlah... MEMUDARKAN STRECHMARK, MENGANJALKAN KULIT WAJAH, MENGURANGKAN KENCING MANIS & DARAH TINGGI, MENGHILANGKN PARUT, MENGURANGKAN BERAT BADAN, MENGEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI, MERAWAT MASALAH DALAMAN WANITA SEPERTI KEPUTIHAN, MENGURANGKAN SAKIT SENDI & KEBAS, MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR... Tapi untuk entry ni, saya nak fokus pada kelebihan yang satu ini, iaitu HKCC DAPAT MEMBANTU KITA UNTUK HAMIL @ PREGNANT... Macamana saya boleh kata HKCC ni dapat membantu wanita hamil? Actually HKCC ni jugak berfungsi untuk MENSTABILKAN HORMON & MENINGKATKAN TAHAP KESUBURAN SELAIN DARI MELANCARKAN PERJALANAN HAID... InsyaAllah.... Tapi satu kita kene ingat, ianya hanya sekadar usaha kita... yang menentukan tetap jugak Tuhan...



Saya nak fokus pada yang ni sebab saya tahu ramai lagi rakan2 di luar sana yang masih berusaha untuk ada zuriat... tak kiralah samada untuk anak pertama atau yang keberapa sekali pun... Berkaitan anak ni, setiap orang dah tertulis rezeki masing2... dah tertulis, bila kita akan ada anak... berapa orang anak kita.. samada kita akan ada anak atau tak... semua dah ditentukan, tapi kita sebagai hamba ni, kenelah jugak berusaha... USAHA, DOA & TAWAKAL... Sebab tu saya buat entry ni, nak bagitahu u all antara salah satu produk yang boleh digunakan sebagai ikhtiar untuk mengandung iaitu SET ZURIAT KOPISUSU.. 

Dalam SET ZURIAT KOPISUSU ni ada 3 benda iaitu sekotak HKCC, sekotak SKBP & sekotak CCFM... U all tengok dekat gambar atas tu haa.. yang kotak warna kuning tu susu kambing manakala yang kotak warna purple menegak tu untuk kita yang perempuan ni minum, yang lagi satu kotak warna purple yang melintang tu untuk kegunaan lelaki... Harga untuk SET ZURIAT yang mempunyai 3 kotak minuman yang sangat2 berkhasiat ni cuma rm150...!! Murahkan.... Jika berminat apa lagi, laju2lah PM HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN @ wassap ke nombor 019-616 5258...   

Haaa kalau tak tunjuk testimoni kan tak nak caya, meh sini nak tunjuk testimoni pulak dekat u all.... Alhamdulillah sejak bulan Julai 2012 hingga November 2014, dah ada 380 kehamilan... Semuanya atas keizinan dari Tuhan atas usaha mereka untuk mengandung dengan mengamalkan HKCC...



U all baca satu persatu testimoni dekat atas ni tau... Nampak tak yang paling last tu, 14 TAHUN MENANTI UNTUK HAMIL AKHIRNYA HAMIL JUGAK SELEPAS KEGUGURAN.... Ahamdulillah... syukur sangat2... Tuhan bagi jugak rezeki untuk dia merasai nikmat bergelar seorang ibu... Itu rezeki yang telah tertulis untuk dia setelah ikhtiar dengan HKCC... U all pun yang tengah berusaha untuk dapatkan zuriat, bolehlah cuba ikhtiar dengan HKCC ni jugak... Jika dah tertulis rezeki u all, InsyaAllah Tuhan makbulkan... tapi andaikata tak, jangan salahkan sesuatu produk tapi redha & yakin bahawa ada hikmah tersembunyi yang Tuhan dah rancangkan untuk kita... Sesungguhnya perancangan Tuhan adalah yang terbaik...!!


Selain dari tu, ada 35 pengguna HKCC yang turun berat badan dan selebihnya dapat manfaat lain termasuk kesuburan dan berat badan ideal... TAPI... ada jugak tapinya, HKCC ni tak semua boleh minum. Orang yang ALERGIK KAFEIN & SUMBER MARINE, MASALAH BUAH PINGGANG, TIROID tidak digalakkan untuk ambil HKCC... Kalau u all NAK USAHA DAPATKAN BABY @ ANAK  & U ALL TAKDA MASALAH ALERGIK, SAKIT BUAH PINGGANG, TIROID... go on... u all boleh minum HKCC... LEBIH2 LAGI UNTUK U ALL YANG BERUSAHA UNTUK DAPATKAN ANAK... Cuma satu pesan saya, bila dah minum apa2 je yang berkaitan KOLAGEN, syarat dia kene MINUM BANYAK AIR MASAK...!!!



Kalau u all nak tahu lebih lanjut lagi pasal SET ZURIAT KOPISUSU ni, U all boleh PM ke HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN... or terus je wassap ke nombor 019-616 5258.... (",)


*PERHATIAN : COLLAGEN ADALAH DARI SUMBER MARINE IAITU RUMPAI LAUT BUKAN DARI HAIWAN

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pilihan Dr HALINA isteri angkasawan negara

U all pernah dengar tak pasal produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN..?? Alaa produk collagen yang duta dia DR HALINA ISTERI KEPADA ANGKASAWAN tu.... SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk keluaran Syarikat Zofea Beauty.. Patutlah Dr Halina ni semakin lama nampak semakin cantik.. Rupa2nya rahsia dia SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN... Lepas ni sape2 antara u all nak jelita macam Dr Halina jugak, bolehla beli SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN di Syiela d'beauty..
Datin Dr. Halina Mohd Yunos - Pengguna Produk
Tapi sebelum tu, meh saya cerita serba sedikit dekat u all berkaitan produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni... Dalam proses pembuatan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN teknologi terbaru dari Japan & France digunakan.. Tujuannya sebab untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, ia juga menggunakan teknologi nano untuk menghasilkan butiran halus molekul nano supaya badan kita dapat serap dengan cepat selain dapat memberikan kesan yang diingini seawal 3 hari.. Wah, hebat tu, 3 hari dah nampak kesan... bagus betoi teknologi Japan & France ni yer..


Sebelum u all tanya apa bahan2 yang ada dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni, baik saya bagitahu dulu... Bahan2 yang terkandung dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni memang banyak & setiap bahan2 tu mempunyai khasiat tersendiri.. Antara bahan2 yang ada dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni adalah 14X STEM CELL (wild blueberry stem cell, blueberry stem cell, raspberry stem cell, green apple stem cell, apple stem cell, snow lotus stem cell, green tea stem cell, tomato stem cell, swiss red grape stem cell, grape stem cell, argan fruit stem cell, roselle stem cell, cranberry stem cell, blackberry stem cell), 36X ANTI-OXIDANT, 20X SUPER FRUITS & PITERA RICH EXTRACT.. kiranya SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni terhasil daripada sumber buah-buahan terpilih yang takda bahan kimia.. Dengan kata lain, ianya sesuai diminum oleh mereka2 yang ada darah tinggi or sakit jantung sebab ia tidak mempunyai sebarang gula tambahan..    


Setiap produk kolagen di pasaran mesti ada kebaikan or kelebihan yang tersendiri, macam tu jugak dengan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni.. Di sini saya bahagikan kebaikan or kelebihan guna f ni kepada 3 bahagian yer...

KULIT

Merangsang kolagen kulit, Menghalang sinar UV matahari, Mengaktifkan penghasilan kolagen, Melambatkan penuaan, Meningkatkan stem cell kulit, Pemutihan kulit lebih pantas, Kulit lebih anjal & muda, Menghilangkan kedutan, Menghilangkan kulit sun-burn, Menghilangkan jerawat, Menghilangkan parut hitam, Mengurangkan jeragat, Mengatasi kulit bersisik, Kulit kering menjadi lembap, Kulit kasar menjadi halus, Mengatasi penyakit kulit, Mengatasi masalah kulit rosak, Mengatasi masalah tumit kaki pecah, Mengatasi masalah kulit merekah, Kulit celah-celah badan yang gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha).

KESIHATAN

Mengatasi sakit sendi tulang, Mengatasi sakit senggugut, Mengatasi masalah mata, Sesuai untuk ibu mengandung, Sesuai untuk ibu menyusu, Mengurangkan stretchmark, Mengurangkan selulit, Menurunkan kolestrol, Mengatasi rambut gugur, Mengatasi bibir mengelupas, Memberi tenaga kepada badan yang letih, Membuang toksin, Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis, Tingkatkan pengeluaran susu ibu, Melangsingkan badan.

PARA IBU

Menambahkan susu badan, Menaikkan HB wanita hamil, Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu, Memberi tenaga kepada ibu hamil & ibu menyusu, Memberi nutrien penting yang diperlukan oleh ibu hamil & menyusu.

Camne, banyak kebaikan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni... Dah banyak testimoni pengguna SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN.. semua pakat duk berpuas hati dengan keberkesanannya... Nak tahu apa kata mereka, baca dekat bawah yer sayang2...



Yang saya tempek dekat sini hanya 2 testimoni.. nak tahu lebih lanjut lagi keberkesanan produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni, u all kene tanya sendiri orang yang jual produk tersebut iaitu owner Syiela d'beauty.. Nanti dia akan terangkan dekat u all dari A sampai Z.. Nak tahu or nak tengok lain2 testimoni pun boleh terjah Syiela d'beauty ni yer u all.. 


Sekarang ni ADA PROMOSI UNTUK SET BERKEMBAR.. Kalau u all berminat untuk mencuba SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni bolehlah beli time tengah promosi ni.. Siap ada free gift lagi... tapi free gift tu bergantung pada stok la..

2 Jar 70 Sachet x 15gram (1 jar ada 35 saket)
Free Gift (bergantung pada pertukaran HQ)
tablet kunyah + Pil Ibu Jerawat

Ohya, kalau u all nak baca pasal komen DR HALINA pasal SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, KLIK SINI & KLIK SINI... Kalau dah baca & berkenan, nak beli sila lah terjah FANPAGE Syiela d'beauty.. Selain tu u all boleh jugak wassap ke nombor 012-400 3624. 

Secret Laxing produk kuruskan badan tanpa diet dan bersenam..!!


U all pernah dengar tak produk kuruskan badan SECRET LAXING keluaran LEGACY SECRET TRADING?? Apa dia?? Tak pernah dengar.. Kalau camtu, nak tanya u all pernah dengar tak HARUM MALAM?? Yang ni confirm pernah kan... Untuk pengetahuan u all, SECRET LAXING & HARUM MALAM ni adik beradik la lebih kurang... Keluaran syarikat yang sama... Di entry ni saya tak nak cerita pasal HARUM MALAM tapi nak cerita pasal SECRET LAXING.. Nak tambah sikit pengetahuan u all pasal SECRET LAXING ni, mana tahu kot2 u all berkenan ke boleh beli kan.. Ohya, untuk pengetahuan u all, SECRET LAXING TIDAK SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG, MENYUSU ANAK SERTA MEMPUNYAI PENYAKIT SEPERTI GASTRIK, TEKANAN DARAH TINGGI & GANGGUAN JANTUNG.

Bahan utama dalam penghasilan SECRET LAXING ni adalah HONEY, PRUNE CONCENTRATE, DELIMA CONCENTRATE, GOJI, SIREH, BEET ROOT, L-CARNITINE, SENNA, GARCINIA CAMBOGIA, GREEN TEA, ACAI BERRY, DANDELION, WHITE KIDNEY BEAN & GRAPE EXTRATE.. SECRET LAXING ni boleh terus diminum, setiap hari u all kena minum 2 x 20ml jangan pulak minum lebih dari yang disyorkan tau.. Macam biasalah, bila u all dah minum apa2 je suppliment mesti KENA MINUM BANYAK AIR MASAK..!! Haa lagi satu, dah minum SECRET LAXING ni, sebolehnya u all hindarkan diri dari minum minuman bersoda & beralkohol... kang nanti bila kurang efek dia, u all salahkan produk yang tak berkesan pulak.. (^_^) SECRET LAXING ni boleh diminum oleh lelaki & perempuan yang berusia 18 hingga 50 tahun... 

Antara KELEBIHAN SECRET LAXING ni adalah ia dapat membakar kalori u all dengan lebih banyak, meningkatkan metabolisme, mengecilkan saiz badan & meningkatkan tenaga dengan membakar lemak dalam badan, membantu mengawal rasa lapar, membaiki sistem pencernaan & lain2... SECRET LAXING NI SEBENARNYA MEMBANTU U ALL BUANG LEMAK2 DALAM BADAN TU DENGAN MUDAH, TANPA DIET & BERSENAM TAPI DENGAN SYARAT U ALL KENA MINUM AIR BANYAK..!! Saya ada baca TESTIMONI PENGGUNA SECRET LAXING ni, ramai jugak yang cakap berjaya turunkan berat badan... Kalau u all nak baca jugak, boleh search TESTIMONI SECRET LAXING di google..


Ini serba sedikit pasal SECRET LAXING... Sekarang ni saya nak cerita pulak dekat u all macamana u all nak kenal SECRET LAXING yang tiruan or original... Maklumlah sekarang ni kan dekat pasaran, banyak sangat produk tiruan... Cara u all nak kenal keaslian produk SECRET LAXING ni senang je... Baca info dekat bawah ni yer..


CARA PERTAMA
PENGESAHAN MELALUI VISUAL

Dekat botol SECRET LAXING tu ada label macam gambar atas ni tau


U all perlu serongkan botol SECRET LAXING tu lebih kurang 15 darjah, lepas tu u all akan nampak kemunculan huruf LS.. Huruf tu duduk di sebelah gambar sekuntum bunga, mesti u all nampak huruf LS tu kan...

CARA KEDUA
PENGESAHAN MELALUI SENTUHAN



Bila u all sentuh label yang ada sekuntum bunga tu, u all akan rasa seperti ianya timbul @ cetakan timbul

CARA KETIGA 
PENGESAHAN MELALUI QR WECHAT


U all boleh imbas KOD QR melalui applikasi WeChat, lepas tu u all akan dapat info... WeChat ID : harummalam

PERINGATAN..!!!

Kod QR hanya boleh diimbas sebanyak 5 kali sahaja, kalau u all imbas lebih dari 5 kali, u all kena telefon LEGACY SECRET untuk dapatkan pengesahan produk... U all kena pastikan u all beli produk yang ORIGINAL tau... Yela, yang tiruan ni risau takut nanti ada kesan sampingan..


Kalau u all nak lebih jelas lagi cara nak tahu original atau tak, u all boleh tengok video dekat atas ni lebih mudah...


Selfie bersama anak untuk sertai Mom's Care Selfie contest...!!

 Mom’s Care Baby Product

Mom's Care Malaysia... U all pernah dengar tak pasal Mom's Care Malaysia ni?... Alaa butik yang menjual segala kelengkapan yang berkaitan anak2.. Saya pernah dengar tapi tak pernah jejakkan kaki lagi ke Mom's care Malaysia ni... Belum berkesempatan, maklumlah, saya menetap di Kedah, dekat Kedah ni belum ada lagi butik Mom's Care ni... Takpa, ada peluang ke tempat yang ada butik Mom's Care ni, bolehlah terjah... Kalau ada antara u all yang belum pernah dengar pasal butik Mom's Care ni, meh saya saya cerita dekat u all serba sikit pasal Mom's Care... Mom's Care ni ditubuhkan pada tahun 1995.. kira dah lama la jugak Mom's Care ni menjadi tempat untuk ibu2 beli barang keperluan anak2 kan... Butik Mom's Care yang pertama dibuka di Ampang Point Shopping Centre.. Selepas 5 tahun, Mom's Care telah membuka 2 lagi butik di Mid Valley Megamall dan di One Utama.

 Mom’s Care Baby Product

Sesiapa sahaja yang menceburi bidang perniagaan mesti ada misi masing2 kan.. termasuklah Mom's Care Malaysia.. misinya adalah "Menyediakan keperluan yang terbaik dan menjaga anak anda" or "To provide the best needs and care for your child".. Untuk pengetahuan u all jugak, Mom's care ni bukan sekadar tempat untuk u all shopping barang anak2 tau... tapi jugak tempat kita as a parent ni untuk bertanya or mendapat nasihat berkaitan kehamilan & tips keibubapaan.. Kalau u all mencari barang2 baby yang berjenama antarabangsa, Mom's care lah tempatnya..!! Di Mom's Care ni terdapat lebih dari 20 jenama antarabangsa dengan lebih daripada 10,000 skus.. Ia meliputi product baby yang baru lahir hingga kanak2 usia 3 tahun.. Di Mom's care ni ada bermacam2 product baby tau.. pendek kata, kelengkapan baby tu lengkap lah di Mom's Care ni... tak payah masuk banyak kedai, satu kedai pun dah complete..!! Antara product baby yang ada di Mom's Care adalah pakaian, nursing product, car seat, mainan dan macam2 lagilah... 

Mom’s Care Baby Product

Itu serba sedikit pasal Mom's Care.. Apa yang saya nak bagitahu ni lagi best... MOM'S CARE ADA BUAT KONTEST YANG SUPER DUPER SENANG TAPI HADIAH YANG SUPER DUPER BESTTTTTT..!!!.. Kontest yang saya maksudkan adalah "MOM'S CARE SNAP A SELFIE CONTEST".. Contest ni sangat2 sesuai untuk u all yang suka berselfie dengan anak2... Selalu kalau selfie sekadar suka2 kan, apa kata kali ni u all selfie untuk menang hadiah baby product dari Mom's Care... Mana tahu ada rezeki u all untuk menang kan...yang penting join dulu, tak join camne nak menang... (^_^) Cara nak join "Mom's Care Snap A Selfie Contest" ni tersangatlah senang....

U all hanya perlu selfie dengan anak2 soleh & solehah u all tu dengan tema "Fun Time With Kids & Family".. U all selfie lah dengan aksi yang paling comel paling kreatif sebab contest ni ada kategori gambar kreatif jugak tau... lepas dah ambik gambar tersebut, u all teruslah PM ke FB Mom's Care Malaysia, attach sekali dengan gambar yang u all ambik tadi... SIAP..!! Sangat2 senang kan... Nak tahu apa hadiah dia yang super duper kebabooommm tu?

*pictures with Mom’s Care Outlet is preferable

PUBLIC CONTEST : MOM'S CARE SELFIE CONTEST
KATEGORI GAMBAR TERBAIK OR PALING KREATIF

  Mom’s Care Baby Product

Kalau u all menang "MOM'S CARE SNAP A SELFIE CONTEST" bagi kategori gambar paling kreatif, u all akan dapat hadiah Urban Click Connect Stroller and Baby Car Seat worth RM2,000.. RM2,000 tu u all... kalau nak beli sendiri, 10 kali pikir pun belum tentu nak beli stroller & car seat yang mahai camgini ni haaa...

KATEGORI PALING DIGEMARI DI FB (JUMLAH LIKE PALING BANYAK)

 Mom’s Care Baby Product

Lagi satu pulak kategori JUMLAH LIKE YANG PALING BANYAK DI FB.. Kalau u all ramai kawan di FB, InsyaAllah ada peluang u all untuk menang kategori ni.. tapi kalau u all rasa macam susah, sebab tu u all kene ambik gambar selfie yang paling kreatif... gambar yang paling kreatif di antara yang kreatif tu, dah sah2 la boleh menang... tak yah nak tunggu jumlah LIKE ribu riban kan.... Hadiah yang ditawarkan untuk kategori ni pun, super duper best ni... Pemenang akan dapat Contour Prestige primo worth RM1,800...

Haa bestkan hadiah yang ditawarkan, nak beli sendiri rasa macam tak berapa nak mampu... so, inilah peluangnya untuk kita dapatkan baby product yang mahai lagi berkualiti dari Mom's Care Malaysia... Ohya, itu untuk kategori yang semua orang boleh join... Selain dari tu, Mom's Care ni caring betoi dekat kita as a blogger ni... siap buat kategori khas untuk blogger lagi tau....

BLOGGER CONTEST : MOM'S CARE SEO CONTEST

Mom’s Care Baby Product

Untuk kategori blogger ni, jika u all sebagai blogger berminat untuk join, u all hanya perlu buat ENTRY BERKAITAN MOM'S CARE @ Mom's Care Baby Product... Apa je isi yang u all nak tulis terpulang dekat u all... Contest blogger ni akan guna konsep SEO.. BEST SEO (mom's care baby product).. Untuk contest ni, u all tak perlu submit entry tau... just tulis entry di blog berkaitan mom's care baby product... Nanti pemenang, company akan tengoklah dekat google dengan keyword mom's care baby product yang berada di top page... Hadiah untuk pemenang bagi kategori Mom's care SEO Contest (mom's care baby product) adalah Stroller yang berharga RM999... Ohya, kiranya u all sebagai blogger ni boleh join kedua2 contest la tau... contest untuk public & contest untuk blogger...

UPDATE :-

Blooggers Dot Com bersama-sama Mom’s Care Malaysia akan menganjurkan Mom’s Care Blogger Contest. Antara syarat-syarat mudah peraduan ini : 1. Peraduan Mom’s Care Blogger SEO Contest Terbuka kepada semua Blogger. 2. Tiada minima ENTRY diperlukan, tetapi setiap entry blog, mestilah mempunyai BACK LICK kepada Mom’s Care Facebook Fanpage : http://www.facebook.com/momscaremalaysia
Butir-butir Peraduan 1. Keyword untuk Mom’s Care Blogger SEO Contest ialah ‘Mom’s Care Baby Product’ 2. Contest ini bermula 16 Julai dan akan berakhir pada jam 12.00 tengahari 16 Ogos 2014. 3. Keputusan SEO akan diambil berdasarkan carian di GOOGLE dengan menggunakan Keyword ‘Mom’s Care Baby Product’ 4. Seorang (1) pemenang dari 5 Top Carian akan dipilih oleh Penganjur sebagai pemenang utama Mom’s Care Blogger SEO Contest. 5. Pemenang akan menerima sebuah Stroller yang bernilai RM999 dari Penaja Mom’s Care Malaysia.

Alamakkk lupa pulak nak bagitahu, contest ni bermula pada 16/07/2014 hingga 16/08/2014... So, pada u all yang nak join, cepat2lah join sebelum tarikh tamat yer... Join guna gambar selfie di pagi raya nanti pun sempat ni... hehhe.. Pada u all yang nak tahu lebih lanjut lagi pasal contest ni, bolehlah layari FANPAGE MOM'S CARE MALAYSIA DI FB or layari BLOG MOM's CARE...

Cepat rebut peluang untuk menangi RM100,000..!!!

Sayang2 saya ni dah join ke belum "80 Days Drink to Cash Contest" yang saya duk bercerita dekat u all sebelum ni? Kalau u all tak join lagi, moh le kita cepat2 join.. Tinggal lagi 6 hari sebelum contest ni tutup tau u all.. Tepat pukul 6:30 petang pada 31/05/2014 dengan rasminya akan tamatlah "80 Days Drink to Cash Contest".. U all tahu tak dalam tempoh 6 hari ni, u all masih lagi berpeluang untuk menang wang tunai harian sebanyak RM3000..!! Itu baru harian, mana nak tahu pulak tup tup jadi rezeki u all bukan setakat menang harian, dapat pulak GRAND PRIZE tunai RM100, 000... wah, bukan ke best tu... menang besar la u all jawabnya... (",)

Kalau u all dah pernah join tapi tak pernah menang, sabar je sayang2... jangan mudah mengalah... mungkin bukan rezeki u all dekat wang tunai RM3000 tapi dekat wang tunai RM100, 000... haaa sape tau kan... tuah ayam nampak di kaki... tuah u all sape yang tau kan... (^_^).... So, teruskan menghantar ye sayang2... ada baki lagi 6 hari je ni haaa... Lepas tarikh tu, sama2lah kita melayan debaran di hati menunggu keputusan siapa yang bakal menang RM100, 000... (",)        

Yeos RM100KKalau jadi rezeki u all menang RM100, 000 tu, mesti u all ada macam2 agenda untuk gunakan duit tu kan... Saya pun nak kene berangan jugak ni kalau menang RM100, 000 tu nak buat apa... mana aci u all je yang berangan & terbayang2 RM100, 000 dalam genggaman.. hehheh.... Kalau saya menang RM100, 000 pertama sekali yang saya akan buat adalah DERMA KEPADA HOSPITAL BAHAGIA TANJUNG RAMBUTAN.. berapa jumlah itu saya tak pikir la lagi kan... Tapi ini yang saya akan lakukan sebelum yang lain... Bukan apa u all, ketika saya kecik2 dulu, time tu kami duduk di Terengganu.. so, bila balik Chemor, time kami jalan2 kami ada jugak lalu dekat Hospital Bahagia Tanjung Rambutan tu... Time tu hati saya terdetik "Kalau satu hari saya jadi orang kaya, pasti saya derma duit dekat Hospital Bahagia"... Entah... saya sendiri tak pasti kenapa di saat saya masih budak2 tu, saya terdetik derma untuk hospital bahagia, bukan di tempat lain....

Itu perkara pertama yang akan saya lakukan... yang lain2 tu macam biasalah... kongsi dengan family @ yang lain2 lagi yang lebih memerlukan... Tak lupa jugak untuk keperluan kami sendiri seperti beli kereta ke... Alaaa.. kereta ALZA je pun u all... cukuplah kereta tu yang menjadi impian... (^_^) Eh, tapi kalau setakat impian, kalau setakat berangan takda maknanya kalau saya atau u all tak sertai "80 Days Drink to Cash Contest" yang dianjurkan oleh Yeo's Malaysia ni.. So, apa lagi sayang2 saya ni... jom kita meriahkan contest yang sememangnya meriah dengan hadiah wang tunai yang super duper meletup nih..!!          


Ini antara air minuman Yeo's yang kami minum... satu karton Yeo's Soya... Semangat duk telan air yeo's.. hahah.. Dah minum kenelah hantar penyertaan kan.. Rugi kalau minum tapi tak hantar.. Ada lagi 6 hari je nih..!! moh le kita join sebelum terlambat... Mana nak tau RM100, 000 tu akan jadi milik u all yang sedang baca entry saya nih.. (",) Apa dia??? Cara nak join?? Saya dah tulis di entry CARA MUDAH UNTUK DAPATKAN RM3000 SETIAP HARI..


Nak lagi mudah, u all tengok video dekat atas ni... dari awal sampai akhir dia tunjuk cara macamana nak join "80 Days Drink to Cash Contest" yang akan membuka peluang dekat u all untuk menang RM100, 000..!! Ataupun u all boleh terus ke website Yeo's.. http://www.yeos.com.my/contest/index.php.. Semoga ada rezeki u all untuk menang...!! Good Luck (",)


FB Yeo's Malaysia 

Instagram : @YeosMalaysia

WeChat ID : @YeosMalaysia

Cara mudah untuk dapatkan RM3000 setiap hari..!!

U all tahu tahu tak pasal "80 Days Drink to Cash Contest" yang dianjurkan oleh Yeo's?? Haa?? Tak tahu?? satu kerugian untuk u all... kerugian jugak untuk saya sebab setelah hanya berbaki 19 hari sebelum contest ni tamat, baru terbukak pintu hati nak join... huwaaaa.... Bayangkan selama 61 hari yang berlalu selama ni, saya hanya buat2 tak nampak je contest 80 Days Drink to Cash Contest yang sangat super kebaboommm ni....!! Sangat2 senang untuk menyertainya... Setiap hari akan ada pemenang tau... Bukan sikit pulak tu jumlah cash yang akan kita menang.. RM3000 x 1 & RM100 x 9...!! Mana nak tau kalau hari2 kita join contest ni, dengan takdir Tuhan terselit rezeki kita kan...??

http://www.yeos.com.my/contest/index.php

Saya memang tengah membuak2 untuk join 80 Days Drink to Cash Contest ni u all.. Yela, mana nak tahu, kot2 ada rezeki anak2 saya.. rezeki untuk "baby muhammad" ke??.. Sape tahu kan... (^_^) Grand Prize dia plak RM100,000 ... wah wah wah... kalau ada rezeki grand prize... Alhamdulillah memudahkan laluan saya untuk dapatkan kereta yang lebih luas untuk anak2 yang makin ramai ni... kikikiii (^_^)... Uiksss.. tak salahkan berangan... dari angan2 tu lah kita akan usaha untuk mengecapinya... so, apa lagi u all, jom kita sama2 join contest ni, kang tak syok plak saya menang u all tak menang... biar saya menang, u all pun menang... baru syok... Tapi nak menang, kene lah join contest ni... Alaaa tak susah pun caranya... baca langkah2 di bawah ni haaa....

LANGKAH PERTAMA

U all beli mana2 minuman Yeo's, Justea atau SoyRich seperti TETRAPAK 250ML, TETRAPAK 1L, PET BOTTLE 350ML, PET BOTTLE 500ML & PET BOTTLE 1.5ML... lepas tu u all tengok kod peraduan dekat atas pek minuman ataupun u all boleh guna nombor resit rasmi yang bercetak jika dekat pek minuman takda kod peraduan..


LANGKAH KEDUA

U all follow Akaun Rasmi WeChat Yeo's.. search je ID : YeosMalaysia pastu ikut segala arahan dekat situ... Kalau u all takda WeChat, u all install la yer...

LANGKAH KETIGA

(CARA PERTAMA)

Hantar kod peraduan & lampirkan sekali dengan gambar kepada akaun rasmi WeChat Yeo's Malaysia sebagai bukti pembelian... Ohya, gambar tu bukan main hentam je ambik tau.. ada cara2 dia..

20140502-220314.jpg
Gambar yang diambil mestilah jelas

1 ) TETRAPAK 250ML : Penyedut minuman dimasukkan ke dalam kotak atau pun kotak tu u all lipat

2 ) TETRAPAK 1L : U all tarik penutup kotak tu bagi terbuka ataupun u all lipat je kotak tu

3) BOTOL PET : Penutup botol dibuka & diletak sebelah botol tersebut

Harap u all paham pasal teknik2 ambik gambar ni.. Saya dah tulis cara siap dengan tempek gambar lagi tu haa... Sayang2 saya ni kan bijak pandai semuanya... Confirm faham kan (",)

20140502-220308.jpg

(CARA KEDUA)

Selain itu, u all boleh guna nombor resit rasmi sebagai kod peraduan jika MINUMAN YEO'S U ALL TU TAKDA KOD PERADUAN..

LANGKAH KEEMPAT

Bila dah berjaya hantar penyertaan, pihak WeChat Yeo's akan maklumkan u all dengan memberi hyperlink untuk melihat iklan komersial Yeo's dekat You Tube..

LANGKAH KELIMA

U all dikehendaki jawab soalan mudah berkaitan Yeo's.. SIAP.. !!


Untuk buat u all lebih paham, u all boleh  tengok video dekat atas tu tau... Dia tunjuk cara dari awal sampai akhir... Confirm u all paham punyala... Tengok video tu tau.. bukan lama pun, tak sampai 4 minit.. mana tau, dari 4 minit u all tengok video tu, u all akan dapat RM100K??.. Wah gitu kekdahnya... muahhaha....

20140502-205319.jpg

Langkah yang mudah untuk join tapi hadiah sangat lumayan..!!

HADIAH UTAMA

1  x RM100,000
9 x RM1,000

HADIAH HARIAN

1 x RM3,000 x 80 hari
9 x RM100 x 80 hari

HADIAH ISTIMEWA

1 x RM10,000 x 8 tempoh cabutan
9 x iPads x 8 tempoh cabutan

Haaa tak ke hadiahnya tersangat lumayan untuk cara penyertaan yang sangat mudah?? Tunggu apa lagi, jom kita pakat2 join "80 Days Drink to Cash Contest". Ohya, u all boleh LIKE fanpage Yeo's Malaysia.. mana nak tau kot2 dari status2 pengumuman pemenang yang diumumkan dekat fanpage Yeo's Malaysia, ia boleh membangkitkan semangat or boleh bagi motivasi untuk u all terus bersemangat join contest ni hingga ke hari penamat... Gituuuu citenya... (^_^)

Eh, sayang2.. lupa nak cakap, u all boleh join contest ni hari2 tau.. Hari2 telan air minuman Yeo's pun no hal punya... tak rugi sebab boleh join contest..!! Untuk pengetahuan u all jugak, kalau u all join contest ni & u all menang, u all tetap boleh join lagi tau.. Bayangkan kalau hari2 u all menang RM3,000... Wahhhhh... tak muat poket u all nak sumbat duit tu... hihii... Tapi tu la, setakat membayangkan tanpa tindakan, takda maknanya jugak... Lepas ni pergi beli air minuman Yeo's & join contest ni... Sama2 kita join.. Sama2 kita menang.. InsyaAllah... 

Memuatkan ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...