Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Sponsored Post. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Sponsored Post. Papar semua catatan

Bengkung Moden khas untuk yang bersalin secara pembedahan & normal

BACA SAMPAI HABIS UNTUK TAHU HARGA PROMOSI...

Setiap kali bersalin, bengkung adalah benda pertama yang terlintas di fikiran saya... Alhamdulllah, setakat ni 3 kali beranak, 3 kali saya bersalin normal... saya memang jenis yang mementingkan pemakaian bengkung ketika berpantang.. pakai 24 jam pun tak kisah asalkan perut saya kembali kempis... hahhah... Saya tak nak perut saya buncit gelebeh2 tu haaa... Masa anak pertama, family saya dah pesan, tak nak perut gelebeh, pakai bengkung.... abah saya cukup bising saya tak pakai bengkung... Actually bengkung ni bukan setakat untuk kempiskan perut tapi ia jugak untuk MELINDUNGI ORGAN DALAMAN & MEMBOLEHKANNYA LEBIH CEPAT KECUT UNTUK KEMBALI KEPADA SAIZ ASAL... tau tak, sebenarnya amalan memakai bengkung tu jugak, DAPAT MEMBANTU MEMUDAHKAN KITA MENYUSU ANAK SELAIN DAPAT MENGUATKAN ABDOMEN KITA YANG LEMAH KETIKA MENGANDUNG...

Jika kita tak pakai bengkung ketika berpantang, selepas beberapa bulan, tau apa hasil yang kita dapat??... PERUT SEMAKIN BUNCIT, PINGGUL KITA TU SEMAKIN MENGEMBANG, BENTUK BADAN KITA SEMAKIN MENGGELEBER... Ada je yang tak kisah pasal ni.. lagipun suami kita pun takda kata apa2 pun kan... Iyer sayang, suami kita memang tak kata apa2.. maybe sebab dia nak jaga hati kita... tapi kita sebagai isteri ni, apa salahnya ambik inisiatif sendiri untuk jaga badan... Yap, saya tahu, badan kita membesar pun sebab lahirkan anak untuk dia kan... itu dikira pengorbanan, sepatutnya suami harus hargainya... tapi apa salahnya jika kita pun hargai diri kita dengan menjaga bentuk badan... Ketika dalam pantang, rajin2kan diri memakai bengkung...


Bersalin secara pembedahan, bukan lagi alasan untuk mengelakkan diri kita dari tidak memakai bengkung.. Zaman semakin maju, sekarang ni dah ada BENGKUNG MODEN yang dicipta khas untuk ibu2 yang bersalin secara pembedahan.. 6 jam selepas bersalin, u all dah boleh pakai bengkung... Jangan risau, jangan takut, BENGKUNG MODEN INI MEMANG DICIPTA KHAS UNTUK U ALL YANG BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN... IA DAH MELALUI PROSES R&D SEBELUM DIJUAL DEKAT PASARAN.. Untuk pengetahuan u all, bengkung moden ni diperbuat dari bahan bebas getah dan ianya bersifat elastik...


Saya pun guna bengkung moden ni jugak tau u all... tapi bukanlah dalam pantang, pakai untuk kempiskan perut je... Meh, saya bagitahu testimoni diri saya sendiri pulak.. yang paling saya teruja sebab ia tak buat kulit saya jadi gatal... Kalau ikutkan ketika saya berpantang dulu, saya guna bengkung biasa tu, dekat perut saya memang terlebih gatalla, bila dah gatal, mulalah nak menggaru, bila dah menggaru, mulalah bengkung pun jadi senget benget, dah tak duduk dekat tempat asal... tapi tidak dengan bengkung moden ni, ia melekat elok je dekat tempat asal tu tak bergerak2.. teruja sungguh u all oiii..!! Walaupun saya guna seharian, bukak time nak mandi je, ia tetap buat saya rasa selesa, TAK PANAS, SERAP PELUH, TERASA LEMBUT JE DI KULIT & IA TIDAK TERLALU TEBAL.. Tau tak, walaupun saya guna bengkung, tapi saya tetap rasa selesa ketika nak menyusukan Afrina.. Dia punya tahap selesa tu, bila dah pakai, tak terasa pun yang saya tengah guna bengkung ni tau, rasa macam taknak bukak pun ada... hahah... Yang paling best, tau tak, PERUT IBU 3 ORANG ANAK NI, DAH KURANG LAGI 1 INCI... DALAM TEMPOH SEMINGGU JE SAYA GUNA.. TU PUN BUKANNYA 24JAM... KALAU SEBELUM GUNA, SAIZ PINGGANG SAYA 29 INCI, SEKARANG DAH JADI 28 INCI... LAGI 1 INCI DAPAT BALIK SAIZ PINGGANG SAYA KETIKA ANAK DARA...!!! Bengkung moden ni memang dapat bantu u all kempiskan perut yang buncit... saya dah alaminya... mahunya tak teruja, walaupun dah 3 orang anak keluar dari perut ni haaa... walaupun umur dah 32 tahun, tapi saiz pinggang masih maintain macam zaman anak dara... (^_^) Nak kempiskan perut jugak? mohla beli BENGKUNG MODEN dengan Puan Sara Newshop.. 


Untuk u all yang bersalin secara pembedahan, bengkung moden ni memang TERBAIK untuk u all... Sebab bengkung moden ni dapat melindungi bahagian yang dibedah, lebih2 lagi ketika u all nak menyusukan anak di posisi duduk.. Kiranya macam bengkung ni bertindak sebagai pelapik & pelindung la... Selain tu, bengkung moden ni jugak direka untuk menggalakkan pengaliran darah, mengecutkan peranakan, mengempiskan perut dan mempercepatkan proses penyembuhan luka... Mesti u all sukakan walaupun u all bersalin secara pembedahan tapi peru u all maintain je kempis, mesti orang tertanya2, apa yang u all guna.. bukan setakat kempiskan perut, saiz bengkung dia yang lebar @ 4 panel ni jugak, boleh mengecilkan bahagian pinggul kita yang dah mengembang ketika mengandung tu haa.. lepas dah habis pantang, u all masih boleh guna bengkung ni sebagai KORSET... Cara nak basuh pun sangat senang, guna mesin basuh or cuci tangan.. U all yang nak bersalin, memang patut dapatkan bengkung ni, lebih2 lagi untuk u all yang memang dah tahu akan bersalin secara pembedahan... Bila dah kene bedah ni, kadang2 kita nak bersin pun takut, batuk pun takut... takut berasa sakit... tapi kalau u all guna bengkung moden ni, InsyaAllah ia dapat mengelakkan u all dari berasa sakit ketika batuk or bersin...


Bengkung moden ni bentuk V tau, dekat bawah dia tu lebih lebar dari atas... kiranya kalau u all pakai bengkung ni, memang bengkung ni kejapla dekat badan u all, takda nak menggelunsur ke bergulung ke, berlipat ke, bergerak ke tapi elok je terletak... Bentuk V tu jugak sebenarnya untuk membantu tulang belakang kita ibu2 yang baru lepas bersalin ni.. Kiranya macam nak hilangkan sakit belakang yang kita duk alami ketika proses kelahiran tu.. Haa lupa nak cakap, yang "velcro strap" @ "pelekat" bengkung moden ni, tersangat2 kuat tau u all... tak longgar pun... ia boleh dilekatkan di mana2 bahagian luar bengkung moden tu... 


Nampak tak gambar yang saya print screen dekat atas tu?... Ini antara komen blogger jijah dekat post FB saya... Jijah pun guna bengkung moden ni jugak & yap, jijah bersalin hari tu secara pembedahan... Baca komen jijah tu, pasti buat u all yang bersalin secara pembedahan rasa teruja nak guna bengkung moden ni kan??
Harga bengkung moden ni, bergantung kepada saiz & pakej.. U all boleh tengok gambar atas tu... Harga dia sepadan dengan kualiti dia... Kualiti seperti yang saya dah cerita dekat atas, memang TERBAIK..!! sangat2 digalakkan untuk u all yang bersalin secara pembedahan...
Ada berita baik untuk u all, SEMPENA RAMADHAN NI, BENGKUNG MODEN CEASEREAN ADA BUAT PROMOSI BERMULA 15/06/2015 HINGGA 15/07/2015... HARGA BENGKUNG MODEN 4 PANEL, BERMULA PADA HARGA RM199.90 MANAKALA 3 PANEL BERMULA PADA RM179.90... KALAU U ALL BERMINAT, KENE BELI CEPAT2..!! SEBABNYA HANYA 50 PCS SAHAJA DITAWARKAN UNTUK HARGA YANG TERLAJAK MURAH INI... BILA CUKUP JE 50 PCS, OFFER AKAN DIHENTIKAN SERTA MERTA... OHYA, HARGA BELUM TERMASUK KOS POS RM9 YER... LAGI SATU, KALAU U ALL BELI SEKARNG, U ALL BUKAN SETAKAT DAPAT HARGA MURAH, TAPI U ALL JUGAK AKAN DAPAT FREE GIFT E-BOOK PENJAGAAN SELEPAS C-SECT YANG BERNILAI RM29.90 & MASKER SHIESEDO... NAK BERITA BAIK LAGI?? JIKA U ALL TAK CUKUP DUIT UNTUK BELI SEKARANG, U ALL BOLEH BOOKED DENGAN DEPOSIT SERENDAH RM30, BAKI DIA U ALL BOLE BAYAR PADA BULAN SETERUSNYA...

Kalau u all nak beli bengkung moden ni secara ansuran pun boleh je... Bayaran secara ansuran ni memang dapat membantu u all yang teringin nak beli tapi sayang nak keluarkan duit sekaligus or kurang berkemampuan... Nanti sebelum bersalin, barang dah ada dalam genggaman.. Nak tahu lebih lanjut pasal bengkung moden or pasal cara pembayaran ni, u all boleh PM di  FANPAGE BENGKUNG MODEN CEASERAN.. Kalau nak jenguk IG pun boleh.. IG BENGKUNG MODEN CEASERAN.. Nak lagi mudah? Terus je whatsapp ke nombor 014-837 1485 @ Puan Sara..


Testimoni Babeskin Double Serum Premium

Kecantikkan dan wanita, tak dapat dipisahkan... Betul tak?? Anak2 solehah saya dekat rumah ni pun pandai nak kelihatan cantik2... Pantang nampak barang ibu dia ni haa... U all tahu tak, saya baru beli lip gloss dekat budak2 ni, tak dan berapa lama dah patah...hahhahha.. Mana taknya, Dua beradik pakat berebut nak cantik... Itu budak2 punya stail... Tapi ibu yang semakin kertu ni, lainla pulak gayanya... Umur saya dah 32 tahun yer... Tahun depan dah 33.. dah hampir 3 tahun masuk 3 series.. Huwaaa dah kertu...!! Eh, kertu setakat umur kan... Zaman sekarang ni, tengok wajah seseorang belum tentu orang dapat teka umur kita dengan betul... Mana taknya, semua pakat berebut nak kelihatan lebih muda dari usia... Yang tukang tulis ni pun termasuk sekali lah tu...

Secara peribadinya, untuk jadi awet muda, saya impikan dari zaman anak dara... dari zaman anak dara tu jugak saya dah start dengan segala petua2 awet muda... Tapi, mengikuti peredaran zaman, dah tentulah saya pun ada menggunakan produk2 yang berlambak2 di pasaran kan... salah satu produk yang femes sekarang ni adalah SERUM... Kata nak cun macam orang lain jugakkan, so, haruslah saya pun mempunyai serum jugak dalam koleksi... BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni antara serum yang terbaik yang pernah saya guna...!! Serius memang terbaik..!! Saya bukan jenis manusia yang rajin sangat nak sapu macam2 dekat muka ketika di rumah tau... tapi BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni buat saya tersangat teruja & buat saya terlebih rajin nak sapu ke muka.. Puncanya?? sebab tak sabar nak tengok kesan dia lepas habis guna BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni...


U all bayanglah, saya baru guna seminggu, tapi kesan dia super duper kebabooommmm...!! Buat saya teruja gilerssss... sampai sanggup bercerita dengan biras pasal produk BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni... Tak sabar punya pasal kan??... Nak cerita dekat u all, malas nak karang entry lagi... ahhahhah... Ce u all tengok gambar dekat atas tu... Actually tu gambar saya suka2 ambik je sebenarnya.. tak terpikir nak tempek di blog... tu yang ambik gambar pun guna handphone cap ayam.. tapi bila godek2 balik hp, nampak pulak perubahan dia, itu yang saya tempek jugak gambar ni di blog sebab nak tunjuk bukti dekat u all... Fokus dekat pipi bagi u all tengok lebih jelas.. Biar u all pun teruja sama macam saya... Tapi sebelum tu, saya nak cakap, gambar yang selepas 3 hari tu, saya ambik di petang hari ketika tengah baring2 main handphone, time ni lampu rumah tak pasang tau... manakala gambar yang selepas 6 hari tu, gambar tu diambil ketika lampu rumah terpasang.. dari gambar di atas ni, u all pun dah boleh nampak perubahan dia kan... BINTIK2 HALUS YANG MACAM JERAWAT PASIR TU DAH SEMAKIN BERKURANGAN... KULIT SAYA PUN NAMPAK LEBIH FRESH... LEBIH GLOWING.. SELAIN NAMPAK LEBIH TEGANG... Wah, hebatkan... lebih tegang gitu... nanti umur 40, orang duk ingat saya umur 30 tahun lagi... dukung anak, orang kata dukung adik... muahahhahhah.. KULIT MUKA SAYA NI MOIST JE TAU... TAKDALAH NAMPAK KERING SANGAT MACAM PADANG PASIR TU HAAA... BILA KULIT KERING TU YANG MEMBUATKAN KITA LEBIH CEPAT NAMPAK KERTU...

Ohya, untuk pengetahuan u all, memang saya ada amalkan pemakanan vitamin2 tau... tapi ketika saya guna BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM, saya stop guna vitamin tu tujuannya nak tengok keberkesanan BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni... Sebab tu saya sangat2 teruja dengan BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni, yela, saya makan vitamin tu pun kesan dia tak sehebat ini lagi, maybe sebab vitamin tu dalaman punya kan.... yang BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni secara luaran, terus menuju ke sasaran... itu yang kesan dia lebih cepat saya nampak...


Alamakkkk nampak tak??? punya teruja sampai produk pun belum kenalkan lagi dekat u all, tau2 je terus cerita pasal kesan dia kan... So sekarang saya nak cerita dekat u all pasal BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM... Produk serum yang buat saya jatuh cintaaaaaaaaa..!! Tengok gambar atas tu haa... botol dia pun cantikkan... BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ada 2 botol... Untuk kesan yang kebabooommmmm u all kena guna 2 botol ni la... Tapi memang dalam kotak tu dah tersedia 2 botol ni pun... Setiap botol tu fungsi dia berlainan... Yang botol warna biru tu @ SERUM 1, repairing booster... fungsi dia untuk mengurangkan kulit berminyak, mengurangkan jerawat, mengurangkan jeragat & mengembalikan tona kulit yang tak sekata... Manakala yang botol warna merah tu pulak @ SERUM 2, ultimate mega lift, fungsi dia mengurangkan kedutan, meningkatkan keanjalan kulit, membantu melembabkan kulit & meningkatkan ketahanan kulit.. Dengan menggunakan 2 serum ni sahaja, ia mampu menghilangkan jerawat, wajah berminyak, kulit kusam & menyegarkan..!! 



Cara nak guna dia tersangat mudah... Firstly, u all ambik SERUM 1 @ REPAIRING BOOSTER lepas tu u all titik lebih kurang 2 titik atas tapak tangan & ratakan ianya di telapak tangan u all lepas tu u all terus sapu rata2 ke muka.. Siap untuk serum 1... U all ulang langkah yang sama jugak untuk SERUM 2 @ ULTIMATE MEGA-LIFT... Nak bagitahu jugak, biasanya saya kalau nak sapu apa2 je ke muka, mesti saya sapu dari bawah ke atas... kiranya macam saya menolak kulit muka ke atas la... tak tolak ke bawah... sebabnya pada pemikiran saya, kalau tolak ke bawah nanti kulit tak tegang, sebab saya macam mengendurkan lagi kulit tu... hahhahha... U all paham ke apa saya cakap ni?... itu just pendapat yang tak berapa nak ceredik dari saya, yang sebetoinya saya tak tahu ianya betoi or tak.. (^_^)


Ini gambar terkini saya selepas sepuluh hari guna BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM... yang penting pipi saya tu dah nampaklah sedikit flawless berbanding sebelum ni... Gambar2 yang u all tengok ni semua gambar ori yer... takda nak edit2 yer... Lagipun hp cap ayam saya tu takda function nak beauty face bagai yer... kalau dah muka tu berjerawat, jerawat tang tu la jugak.. Lagipun saya kurang suka dengan function beauty face sebab bagi saya ianya "menipu" saya... Yela, saya pernah guna hp sedara ambik gambar guna function beauty face tu, bukan main flawless bukan main licin lagi muka saya ni ha... tapi hakikat??? nan adoooo..... sebab tu sekarang susah nak percaya produk2 ni sebab orang suka ambik gambar dengan function beauty face... tapi untuk BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni, saya dah guna sendiri & memang saya percaya... tak payah guna function beauty face pun, cukup guna kamera fujifilm saya yang murah tu je, dah boleh buat muka saya nampak flawless.. puncanya?? BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni lah yang membantu saya... 

Nak cantik? Nak flawless di pagi raya? Moh try BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM... harga untuk 2 botol ni cuma RM119.. Diluluskan oleh KKM... eh, jap2... lupa plak nak cakap dekat u all, gambar terkini saya ni, saya ada sapu bedak jugak tau + secoet krim safi... Bedak tu pun, bedak pureen budak2 kat rumah ni haaa... Kalau u all pun berminat untuk try BABESKIN DOUBLE SERUM PREMIUM ni, u all boleh ke website http://www.babeskin365.com atau ig : babeskin365official, kalau tak pun, facebook babeskin365official.. Nak lagi mudah?? Terus je wassap ke nombor 012-2444 014 (Nurul), 012-2444 041 (Jane), 018-2444 988 (Fiqa) or 011-1888 9948 (Shila)

Cara untuk kembali ketat seperti malam pertama

AMARAN : ENTRY INI UNTUK BACAAN PEREMPUAN SAHAJA


Tu dia tajuk, tak beragak, siap guna keyword malam pertama..hhahhah Mahunya tak, nak tunjuk betapa hebatnya jamu yang saya guna ni sehingga mampu kembalikan kegemilangan malam pertama.... Wah...!! Ayattttttt... perghhhhhh.... Sebenarnya saya nak share pasal jamu yang saya guna ni dekat u all... benda baik, harus dikongsi bersama, biar kita sama2 mendapat pujian dari suami, biar kita sama2 mengaum... wakakkak.... dah2, sekarang jom baca apa yang saya nak cerita pasal JAMU SHINING WOMAN


Sepanjang saya hidup hampir 32 tahun ni, rasanya JAMU KAMPUNG @ JAMU SHINING WOMAN ni adalah jamu pertama yang saya guna... Puncanya??? saja gedik2 nak guna.... orang makan jamu, ai nak makan jugak... hahhaha Saja nak tahu apa yang bestnya jamu ni... Bila dah guna tu baru saya tahu betapa hebatnya jamu ni rupanya... Jamu yang saya makan ni, berasaskan manjakani, kacip fatimah & akar2 kayu lain... kalau dah sebut manjakani, kacip fatimah... dalam kepala mesti dah pikir pasal ketat kan?? Nak tahu ketat tak ketat, try guna sendiri, tapi sebelum tu, baca dulu cerita saya ni sampai habis... (",)

Saya guna jamu kampung @ shining woman ni dengan cara makan 2 bijik sehari & insert... Actually dia boleh makan maksimum 6 bijik sehari... Nak cerita dekat u all, ketika saya baru guna 5 bijik @ sebijik insert & 4 bijik telan, sesuatu yang buat saya teruja telah berlaku... Serius saya tak pernah tahu yang ini pun salah satu kesan dia.... ingat ke boleh ketat je... tau apa yang berlaku?? Rupanya dalaman "tutt" kita pun jamu ni boleh cuci jugak tau.... Hari ketiga saya guna, keluar warna2 hitam or brown yang seperti kita mula2 nak period tu haa... hari keempat semakin banyak, hari ke 5 terus keluar seketul warna putih..... Makkk aiiiii meremang sekejap bulu roma tengok benda alah putih tu, tak terasa pun dia keluar, tau2 je dah ada... nasib baiklah saya ni dah ada ilmu serba sedikit pasal ni.... Actually yang ketulan putih tu adalah sisa2 keputihan yang terperangkap dekat dalam tu haa... 

Eh, u all pernah tak nampak di FB, dulu2 orang pernah share gambar yang bagi saya agak menjijikkan yang pasal keputihan ni...? yang gambar keputihan di tangan orang tu... eee geli pulak nak cerita dekat u all, tapi kalau u all tak geli & nak tengok, boleh cari di google dengan keyword "KEPUTIHAN"... Nak senang lagi KLIK SINI, saya dah tolong search dekat u all... tapi gambar yang mana satu, u all guna sendiri nanti baru tau... (^_^)... Katanya benda alah ni lah yang buatkan tutttt seseorang yang ada masalah keputihan ni berbau... keputihan jangan main2 tau, tahap teruk sampai orang duduk sebelah pun boleh bau... iyarkkkk!! Bab mencuci ni saya memang tak sangka & dalam masa yang sama teruja... Tak sangka sebab rupanya dalaman tuttt kita ni kotor rupanya yer... Selama ni duk sibuk nak bersih nak cantik yang luaran je... Rupanya di dalam mak aiiiii....


Bangun pagi selepas hari pertama saya guna tu @ insert sebijik & makan 2 bijik, saya rasa macam pedih2 sikit dekat tuttt tu tau, tiba2 saya jadi panik sekejap, dan2 teringat saya dah keluarkan ke belum yang saya insert tu... tapi baru je nak pegang... Eh eh, mana lubang ni... tak jumpa jalan..... hahhahhahhahhahhah... U all paham maksud saya kan????... So maknanya apa???... jamu ni sangat2 berfungsi & thorbaikkkk bab2 ketat mengetat ni tau... ;p... Bila dah tak jumpa jalan tu, baru saya teringat yang sebenarnya jamu ni melarut... Bila diingat2 balik, saya memang dah keluarkan pun yang saya insert tu... tapi disebabkan rasa pedih2 manja tu yang buat saya tiba2 jadi kalut... wakkakak... Padahal bukannya saya tak pernah rasa macam tu... macamlah saya tak biasa dengan manjakani ni kan.... Tapi tu la, yang jadi kalut sebab yang ni insert... yang sebelum2 ni just sapu je time berpantang...

Ohya, sebut pasal insert, saya tak percaya yang saya mampu insert jamu ni... hahah.. Mana taknya, saya ni jenis manusia yang seriau bab2 ni ok... Tapi tu la, sejak saya dah pernah buat urutan perineum ketika pregnant hari tu, dah takda rasa seriau tu.. cara nak insert pun senang je, dalam keadaan mencangkung, u all ambik sebijik & masukkan dalam laluan tutttt kita tu haa... tak payah tolak dalam2 or jauh2 pun, janji masuk sudah.... Contohla kalau u all nak bersama malam nanti, so, petang tu u all insert la... Ini untuk kesan yang lebih cepat... Malam sebelum bersama, u all keluarkanlah balik jamu tu... Cara nak keluarkan, u all duduk mencangkung pastu u all teran sikit & u all kuis2 je la jamu tu... Alaaa tak sakit pun u all... Langsung tak rasa apa2... tak rasa pun macam dekat tuttt u all tu ada jamu... Haaa kalau u all duduk mencangkung jamu tu tak keluar, u all korek2 pun tak jumpa.... jangan duk kalut yer... hahhahah... Actually jamu tu dah melarut sampai habis la tu... so, dah tak perlu pikir pasal nak kene keluarkan...

Kalau tak nak insert, makan je pun boleh je.... makan malam sebelum tidur... Eh jap2, nak bagitahu u all, ibu menyusu badan pun boleh guna tau.. Sebab saya pun menyusu badan... Jamu ni tak panas... Saya kata tak panas sebabnya Afrina ok je... takda pulak nampak dia cirit birit ke apa ke... Dia macam biasa je... Saya sendiri pun takda rasa panas... Bagi saya jamu ni memang best...!! Kalau u all rasa u all ada masalah ketika bersama sebelum2 ni, contohlah hanya hubby u all je duk mengaum tapi u all tak mengaum pun, makanlah jamu ni, pasti hubby u all akan suka sebab u all pun mengaum jugak... pakat2 duk mengaum la 2 orang yer... ahhahhahha :p.. Kalau ada masalah keputihan ke, longgar ke... U all gunalah jamu ni, CONFIRM akan rasa seperti malam pertama... Tapi jangan jerit kuat2 tau, nanti anak dengar.... ahhahhahahhah :p

Kalau u all berminat nak beli JAMU SHIMNING WOMAN @ JAMU KAMPUNG ni, U all boleh terjah blog BEAUTY A LIVES... Nak tengok produk lain lagi pun ada je... yang penting jenguk dulu blog tu... U all boleh contact DAYANA 014-523 4115... Eh, u all kenal tak blogger NADIAFARAHIDA?... Nadia pun guna jamu ni tau... nak baca kisah nadia guna jamu ni, u all boleh klik link kembali ketat dan anjal seperti anak dara... Si ibu bunga ni lah, pengasas kepada jamu ni sebenarnya... hahhahhah... Blog BEAUTY A LIVES tu blog bisnes nadia... U all jenguklah blog bisnes nadia tu jugak, mana tahu kot2 u all terjatuh cinta dengan produk lain lagi....


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Kuruskan badan dengan Assez Slymm



Sekarang ni bermacam2 produk di pasaran, nak kurus ada nak putih ada.... macam2 nak lagi yang ada... Cumanya nak kene sediakan duit je... Eh, kata banyak sangat produk kuruskan badan di pasaran, meh saya nak tolong tambah lagi satu produk untuk u all... Mana tahu lepas u all baca entry ni, u all berkenan nak beli ke kan... Sape yang tak nak cantik kan?... Sape yang taknak kurus kan? Cumanya janganlah sampai kurus kering sangat pulak.... kurus berisi yang sedap2 peluk tu dah la.... ehhehh... Takmau berletiaq panjanglah... meh nak kenalkan u all dengan ASSEZ SLYMM...



ASSEZ SLYMM ni minuman kesihatan untuk membantu kita turunkan berat badan, bakar lemak dengan cepat, menghalang penyerapan karbohidrat yang menjadi lemak, DETOX, menegangkan kulit & menambah tenaga.. Isi kandungan ASSEZ SLYMM ni macam yang u all tengok gambar atas tu... Sebab nak tahu macamana rasa dia, saya ada try minum segelas, rasa dia memang sedap... ada oat... sekali rasa macam nestum pun ada.. macam horlicks pun ada... ntah tak reti nak explain, tapi memang sedapla...! ASSEZ SLYMM ni akan buat kita rasa kenyang.. Ohya, ASSEZ SLYMM ni bukan je boleh menurunkan berat badan tapi jugak dia dapat mengekalkan kesihatan dan tenaga supaya kita sentiasa sihat & bersemangat...


Apa dia?? U all dah kurus?... Alaaa sayang... tak semestinya dah kurus tak boleh beli ASSEZ SLYMM ni kan.... boleh je beli, tapinya beli untuk dihadiahkan dekat insan2 tersayang... kot la kalau u all rasa pasangan u all ke, adik ke abang ke kawan ke berbadan besar, bolehlah beli & hadiahkan dekat mereka... Apa salahnya sekali sekala hiburkan hati mereka ke kan... pasti mereka akan hargainya.. Lebih2 lagi bila tengok pulak perubahan dekat diri mereka yang semakin kurus tu nanti... haaa *hug big* la u all dapat nanti... heheh... Macam saya ni pun, tak semestinya saya kurus tak boleh beli kan... nak gak ajak insan2 tersayang ni sama2 kurus... sama2 cun, sama2 cantik, sama2 ensem, segalanya sama2 lah.. muahhahha

Cakap je lebih, takda testimoni mana syok kan... So, meh tengok testimoni bawah ni




Haa nampak tak perubahan pengguna ASSEZ SLYMM ni?... Bukan saja mampu kuruskan badan, siap dengan pakej kulit cerah pulak tu.... memang terbaiklah kalau macam ni...!! Kalau hati dah mula tergoda, apa lagi u all, bolehlah dapatkan ASSEZ SLYMM ni... Baik beli sekarang, tengah promosi ni haa, harganya cuma RM99, kalau tak promosi RM150.. Cara nak dapatkannya??... U all boleh PM di Kurus Cepat Dengan Assez Slymm.. kalau tak pun, u all boleh wassap ke nombor 013-920 0106... Bukan je wassap, u all boleh call or SMS jugak ke nombor tersebut...

EAT SHOP GO ON 2 WHEELS IN TAIWAN


Eat, shop & go on two wheels in Taiwan!
Before that grab the best travel deals at Taiwan Travel Fair

Whether you are considering a first or subsequent visits to Taiwan, there’s never a better time to tour the island than in 2015! Taiwan Tourism Bureau Kuala Lumpur (TTBKL) is organising its first-ever Taiwan Travel Fair in Malaysia. With the theme of “Time to Enjoy Life”, it will be held at 1 Utama Shopping Centre, where the public can get the best deals for Taiwan travel at this one-stop event from 25 to 29 March 2015.

With the first Taiwan Travel Fair, TTBKL hopes to present great value travel deals to Malaysian families. They have tied up with top Taiwanese and Malaysian travel agencies to offer a variety of exciting packages and the most attractive travel deals for all destinations in Taiwan. This also includes customised packages or tours specially-catered for Muslim visitors. 

For visitors of the fair who purchase any tour package from participating agents, they stand a chance to participate in a lucky draw for every RM500 spent. Prizes include Taipei return flight tickets sponsored by China Airlines and Eva Airways; and East Asia cruise on Star Aquarius, Star Virgo and Aquarius liners sponsored by Star Cruises. So do make a date with us and visit the Taiwan Tourism Fair to bring back these fabulous prizes!


The Taiwan Travel Fair will be held at the Oval concourse in 1 Utama Shopping Centre from 25 to 29 March 2015. Opens 10 am daily. For more information, visit https://www.facebook.com/tbrockl !

Based on a survey conducted by Taiwan Tourism in 2012, the top attractions for inbound tourists are sights and sceneries, food and shopping. As such, the Taiwan Travel Fair will also highlight three major experiences under the theme of “Time to Enjoy Life”:

Time to Eat


When it comes to food, Taiwan has it all. Dine like royalty without paying a king’s ransom for it. From juicy seasonal fruits, sumptuous traditional Chinese dishes, healthy vegetarian dishes, icy desserts to creative tea drinks, Taiwanese cuisine makes full use of local ingredients and age-old techniques to surprise and satisfy your palate. Don’t forget the world-famous night markets, filled with the enticing aromas of delicious street food and snacks!


Time to Shop


Taiwan is a shopaholic’s dream come true, with many large shopping centres and chain department stores in all four corners of the island. Shop for anything you want, from high-quality made-in-Taiwan 3C products, to famous highland tea and handmade weavings. For the fashion lover, all kinds of affordable clothing, leather goods and branded products are at your fingertips. In Taiwan, you are sure to find just about everything you want.


Time to go on Two Wheels


These days, the LOHAS (Lifestyles of Health and Sustainability) trend is gaining popularity as people begin to be more health and eco-conscious. Taiwan is well-known for its LOHAS practices, and there is no better way to experience it than to travel along the breath-taking coastal highways by bicycle! Immerse yourself in the beauty of nature and appreciate the simple yet wonderful things in life with your loved ones. 


INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS terbaikkkk!!!

Produk yang best harus berkongsi dengan u all... Benda2 yang buat saya teruja, kalau tak berkongsi nanti saya pulak yang "terseksa".. terseksa sebab memendam perasaan.. wah gitu kekdahnya... (^_^) Tau tak, sekarang saya dah jumpa satu produk pembersih wanita yang bagi saya dia super kebabooommmmmm...!!! Memang kebaboommmm pun produk pembersih wanita ni... Nak tahu produk apa, tengok gambar dekat bawah ni..


 Serius setiap kali selepas saya guna INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS "aset yang paling berharga" tu terasa sangatttttttttttttttttttt nyaman..!! Rasa sejuk.... Alaa macamana nak cakap yer... Ermmm macam ni, rasa nyaman yang saya maksudkan tu macam selepas kita gosok gigi... dalam mulutkan rasa berangin.. rasa macam bersih je mulut kita tu kan.... Haaa macam tu lah rasa produk INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS ni... Memang lepas cuci, "aset yang paling berharga", rasa berangin or sejuk tu buat saya rasa "aset yang paling berharga" tu tersangat lah bersih...!! Haaa gitu... Eh, u all, lupa nak explain... Miss V @ tuttt kita tu, saya bahasakan sebagai "aset yang paling berharga" la yer.... Tuttt kita tu memang aset yang paling berhargakan... heemmm hemmm paham2 sendiri je la yer... (^_^)


INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS ni diformulasi dari ekstrak daun sireh segar, manjakani, pati sari bunga & antiseptik. Ni first time saya guna pembersih wanita yang ada daun sireh.. biasa guna yang ada manjakani je... Bila sebut daun sireh ni, terus saya teringat dengan sorang rakan opis saya dulu... Dia kata dia guna daun sireh untuk bersihkan "aset yang paling berharga" dia tu... Katanya bila cuci dengan daun sireh tu, "aset yang paling berharga" dia tu bebas dari keputihan... kira macam takdalah benda2 yang tidak diingini macam lendir2 ke atau apa je yang keluar dari "aset yang paling berharga" tu... Tapi dia bukanlah guna produk mana2 tapi guna daun sireh asli yang ada di rumah dia... rumah kawasan kampung memang senanglah nak tanam segala macam pokok kan...

Tu yang bila saya tahu INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS ada daun sireh, jadi excited nak guna... bila dah guna tu, terasa berangin @ sejuk plak... lagilah double excited...!! Bab manjakani tu, tak nak cerita banyaklah... khasiat dia memang baguslah untuk kita ni kan... lebih2 lagi untuk kita yang dah kawen & dah ada anak ni.. Ia bantu merapatkan lagi Miss V kita tu.. alaa mengetatkan la tu maksudnya... Nak tahu lebih banyak lagi pasal manjakani, u all klik je entry saya di bawah label MANJAKANI ni haaa... Macam2 info ada... Dah tau apa info dia, dah berkenan & nak beli, u all boleh PM IDAYU... Nak tahu lebih banyak maklumat pasal INTIMATE WASH @ PEMBERSIH WANITA AR-RAZI HERBS ni pun dialu2kan untuk roger beliau...

 Bagi saya ianya memang berbaloi... guna sekadar setitik dua je.. buih memang dah banyak.. bayanglah sekali guna setitik dua, sebotol tu berapa bulan u all akan guna kan.. memang sangat2 jimat & berbaloi2... U all beli & try sendiri, baru u all akan dapat rasai apa yang saya rasa...    

P/s : Kalau u all berminat untuk jadi Dropship or penetrate, u all boleh contact Ar Razi Herbs or wassap ke nombor 011-1652 2455

Hamil setelah ikhtiar bersama mudah hamil set zuriat pasaran HKcc

Bermacam2 jenis collagen ada di pasaran sekarang ni... Kadang2 sampai susah untuk kita buat pilihan kan... Setiap produk ada kelebihannya yang tersendiri... Normally, kalau sebut je kolagen, dalam kepala saya mesti pikir pasal kecantikan... Bukan saya je, rasanya ramai lagi orang lain yang berpikiran macam tu.. Untuk kali ni, saya nak memperkenalkan u all satu lagi produk yang berkaitan dengan kolagen jugak iaitu HKCC... Pernah dengar tak??? Kalau tak pernah dengar & tak pernah tahu pasal HKCC, meh sini saya nak bagitahu.. HKCC ni adalah satu kolagen @ kopi minuman harian yang harga dia serendah rm2 je sehari. Murahkan??...Walaupun harga dia murah tapi kesan dia tu luar biasa... kebabooommm!! HKCC ni ada ramuan tersendiri di mana ia menggunakan rempah ratus warisan nenek moyang kita...Kalau dah sebut warisan, dah sah2 la terbaik kan?!



Sayang2... meh sini dekat sikit lagi, saya nak bagitahu rempah ratus apa yang terdapat dalam HKCC ni... HKCC ni boleh dikatakan 11 dalam 1 sebab terdapat 11 kandungan iaitu Biji kopi terpilih, Krimer bukan tenusu, Gula, Collagen, Vitamin C, Ekstrak guarana, Ekstrak kulit kayu manis, Ekstrak kacip Fatimah, Ekstrak Manjakani, Ekstrak Serapat & Ekstrak mas cotek... So, camna sayang2... berminat nak mencuba ke?.. Kalau berminat boleh PM di HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN... kalau nak lagi mudah, terus je wassap ke nombor 019-616 5258... Eh kejap2... banyak lagi nak story ni... Fungsi segala herba @ rempah ratus dalam HKCC ni tak cerita lagi...

  • COLLAGEN berfungsi untuk kurangkan kedutan & garis2 halus dekat wajah kita selain mencantikkan tisu kulit               
  • VITAMIN C ni dah terlalu familiar, mesti semua dah tahu kan... ianya berfungsi sebagai antibiotik untuk mempertahankan sistem imunisasi
  • GUARANA pulak untuk memperbaiki sistem penghadaman & awet muda... Oh, awet muda itu penting...!! Biar anak segerombolan pun tapi ibu tetap maintain seolah2 adik beradik dengan anak2... muahhahah
  • KAYU MANIS pulak untuk melancarkan pengaliran darah serta mengurangkan glukos dalam darah & kolestrol
  • KACIP FATIMAH dapat meningkatkan aura wajah, melambatkan proses penuaan serta mengembalikan kecerdasan tubuh
  • MANJAKANI melicin & memelihara kulit, mengecut & mengetatkan rahim serta peranakan wanita... Bab ketat ni memang betoi pun... manjakani ni, macam2 part yang dia boleh ketatkan... yang mana longgar, semua akan kembali ketat... (^_^)
  • SERAPAT pulak berfungsi untuk memperbaiki dan menegangkan tisu badan, menegang & mencantikkan kulit serta menguatkan otot & sendi

Cerita bab isi kandungan HKCC dah habis, sekarang meh baca pulak pasal kelebihan HKCC ni... antara kelebihan jika u all ambik HKCC adalah MERAWAT BUASIR, MENGHASILKAN SUSU BADAN, MENGERATKAN HUBUNGAN SUAMI ISTERI, dengan kata lain, yang mana longgar tu, akan ketatlah... MEMUDARKAN STRECHMARK, MENGANJALKAN KULIT WAJAH, MENGURANGKAN KENCING MANIS & DARAH TINGGI, MENGHILANGKN PARUT, MENGURANGKAN BERAT BADAN, MENGEKALKAN TENAGA SEPANJANG HARI, MERAWAT MASALAH DALAMAN WANITA SEPERTI KEPUTIHAN, MENGURANGKAN SAKIT SENDI & KEBAS, MELAWASKAN PEMBUANGAN AIR BESAR... Tapi untuk entry ni, saya nak fokus pada kelebihan yang satu ini, iaitu HKCC DAPAT MEMBANTU KITA UNTUK HAMIL @ PREGNANT... Macamana saya boleh kata HKCC ni dapat membantu wanita hamil? Actually HKCC ni jugak berfungsi untuk MENSTABILKAN HORMON & MENINGKATKAN TAHAP KESUBURAN SELAIN DARI MELANCARKAN PERJALANAN HAID... InsyaAllah.... Tapi satu kita kene ingat, ianya hanya sekadar usaha kita... yang menentukan tetap jugak Tuhan...



Saya nak fokus pada yang ni sebab saya tahu ramai lagi rakan2 di luar sana yang masih berusaha untuk ada zuriat... tak kiralah samada untuk anak pertama atau yang keberapa sekali pun... Berkaitan anak ni, setiap orang dah tertulis rezeki masing2... dah tertulis, bila kita akan ada anak... berapa orang anak kita.. samada kita akan ada anak atau tak... semua dah ditentukan, tapi kita sebagai hamba ni, kenelah jugak berusaha... USAHA, DOA & TAWAKAL... Sebab tu saya buat entry ni, nak bagitahu u all antara salah satu produk yang boleh digunakan sebagai ikhtiar untuk mengandung iaitu SET ZURIAT KOPISUSU.. 

Dalam SET ZURIAT KOPISUSU ni ada 3 benda iaitu sekotak HKCC, sekotak SKBP & sekotak CCFM... U all tengok dekat gambar atas tu haa.. yang kotak warna kuning tu susu kambing manakala yang kotak warna purple menegak tu untuk kita yang perempuan ni minum, yang lagi satu kotak warna purple yang melintang tu untuk kegunaan lelaki... Harga untuk SET ZURIAT yang mempunyai 3 kotak minuman yang sangat2 berkhasiat ni cuma rm150...!! Murahkan.... Jika berminat apa lagi, laju2lah PM HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN @ wassap ke nombor 019-616 5258...   

Haaa kalau tak tunjuk testimoni kan tak nak caya, meh sini nak tunjuk testimoni pulak dekat u all.... Alhamdulillah sejak bulan Julai 2012 hingga November 2014, dah ada 380 kehamilan... Semuanya atas keizinan dari Tuhan atas usaha mereka untuk mengandung dengan mengamalkan HKCC...



U all baca satu persatu testimoni dekat atas ni tau... Nampak tak yang paling last tu, 14 TAHUN MENANTI UNTUK HAMIL AKHIRNYA HAMIL JUGAK SELEPAS KEGUGURAN.... Ahamdulillah... syukur sangat2... Tuhan bagi jugak rezeki untuk dia merasai nikmat bergelar seorang ibu... Itu rezeki yang telah tertulis untuk dia setelah ikhtiar dengan HKCC... U all pun yang tengah berusaha untuk dapatkan zuriat, bolehlah cuba ikhtiar dengan HKCC ni jugak... Jika dah tertulis rezeki u all, InsyaAllah Tuhan makbulkan... tapi andaikata tak, jangan salahkan sesuatu produk tapi redha & yakin bahawa ada hikmah tersembunyi yang Tuhan dah rancangkan untuk kita... Sesungguhnya perancangan Tuhan adalah yang terbaik...!!


Selain dari tu, ada 35 pengguna HKCC yang turun berat badan dan selebihnya dapat manfaat lain termasuk kesuburan dan berat badan ideal... TAPI... ada jugak tapinya, HKCC ni tak semua boleh minum. Orang yang ALERGIK KAFEIN & SUMBER MARINE, MASALAH BUAH PINGGANG, TIROID tidak digalakkan untuk ambil HKCC... Kalau u all NAK USAHA DAPATKAN BABY @ ANAK  & U ALL TAKDA MASALAH ALERGIK, SAKIT BUAH PINGGANG, TIROID... go on... u all boleh minum HKCC... LEBIH2 LAGI UNTUK U ALL YANG BERUSAHA UNTUK DAPATKAN ANAK... Cuma satu pesan saya, bila dah minum apa2 je yang berkaitan KOLAGEN, syarat dia kene MINUM BANYAK AIR MASAK...!!!



Kalau u all nak tahu lebih lanjut lagi pasal SET ZURIAT KOPISUSU ni, U all boleh PM ke HKCC CAPPUCINO COLLAGEN TAMPIN/NEGERI SEMBILAN... or terus je wassap ke nombor 019-616 5258.... (",)


*PERHATIAN : COLLAGEN ADALAH DARI SUMBER MARINE IAITU RUMPAI LAUT BUKAN DARI HAIWAN

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pilihan Dr HALINA isteri angkasawan negara

U all pernah dengar tak pasal produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN..?? Alaa produk collagen yang duta dia DR HALINA ISTERI KEPADA ANGKASAWAN tu.... SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN adalah produk keluaran Syarikat Zofea Beauty.. Patutlah Dr Halina ni semakin lama nampak semakin cantik.. Rupa2nya rahsia dia SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN... Lepas ni sape2 antara u all nak jelita macam Dr Halina jugak, bolehla beli SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN di Syiela d'beauty..
Datin Dr. Halina Mohd Yunos - Pengguna Produk
Tapi sebelum tu, meh saya cerita serba sedikit dekat u all berkaitan produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni... Dalam proses pembuatan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN teknologi terbaru dari Japan & France digunakan.. Tujuannya sebab untuk menghasilkan produk yang berkualiti tinggi, pantas diserap ke salur darah, ia juga menggunakan teknologi nano untuk menghasilkan butiran halus molekul nano supaya badan kita dapat serap dengan cepat selain dapat memberikan kesan yang diingini seawal 3 hari.. Wah, hebat tu, 3 hari dah nampak kesan... bagus betoi teknologi Japan & France ni yer..


Sebelum u all tanya apa bahan2 yang ada dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni, baik saya bagitahu dulu... Bahan2 yang terkandung dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni memang banyak & setiap bahan2 tu mempunyai khasiat tersendiri.. Antara bahan2 yang ada dalam SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni adalah 14X STEM CELL (wild blueberry stem cell, blueberry stem cell, raspberry stem cell, green apple stem cell, apple stem cell, snow lotus stem cell, green tea stem cell, tomato stem cell, swiss red grape stem cell, grape stem cell, argan fruit stem cell, roselle stem cell, cranberry stem cell, blackberry stem cell), 36X ANTI-OXIDANT, 20X SUPER FRUITS & PITERA RICH EXTRACT.. kiranya SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni terhasil daripada sumber buah-buahan terpilih yang takda bahan kimia.. Dengan kata lain, ianya sesuai diminum oleh mereka2 yang ada darah tinggi or sakit jantung sebab ia tidak mempunyai sebarang gula tambahan..    


Setiap produk kolagen di pasaran mesti ada kebaikan or kelebihan yang tersendiri, macam tu jugak dengan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni.. Di sini saya bahagikan kebaikan or kelebihan guna f ni kepada 3 bahagian yer...

KULIT

Merangsang kolagen kulit, Menghalang sinar UV matahari, Mengaktifkan penghasilan kolagen, Melambatkan penuaan, Meningkatkan stem cell kulit, Pemutihan kulit lebih pantas, Kulit lebih anjal & muda, Menghilangkan kedutan, Menghilangkan kulit sun-burn, Menghilangkan jerawat, Menghilangkan parut hitam, Mengurangkan jeragat, Mengatasi kulit bersisik, Kulit kering menjadi lembap, Kulit kasar menjadi halus, Mengatasi penyakit kulit, Mengatasi masalah kulit rosak, Mengatasi masalah tumit kaki pecah, Mengatasi masalah kulit merekah, Kulit celah-celah badan yang gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha).

KESIHATAN

Mengatasi sakit sendi tulang, Mengatasi sakit senggugut, Mengatasi masalah mata, Sesuai untuk ibu mengandung, Sesuai untuk ibu menyusu, Mengurangkan stretchmark, Mengurangkan selulit, Menurunkan kolestrol, Mengatasi rambut gugur, Mengatasi bibir mengelupas, Memberi tenaga kepada badan yang letih, Membuang toksin, Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis, Tingkatkan pengeluaran susu ibu, Melangsingkan badan.

PARA IBU

Menambahkan susu badan, Menaikkan HB wanita hamil, Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu, Memberi tenaga kepada ibu hamil & ibu menyusu, Memberi nutrien penting yang diperlukan oleh ibu hamil & menyusu.

Camne, banyak kebaikan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni... Dah banyak testimoni pengguna SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN.. semua pakat duk berpuas hati dengan keberkesanannya... Nak tahu apa kata mereka, baca dekat bawah yer sayang2...



Yang saya tempek dekat sini hanya 2 testimoni.. nak tahu lebih lanjut lagi keberkesanan produk SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni, u all kene tanya sendiri orang yang jual produk tersebut iaitu owner Syiela d'beauty.. Nanti dia akan terangkan dekat u all dari A sampai Z.. Nak tahu or nak tengok lain2 testimoni pun boleh terjah Syiela d'beauty ni yer u all.. 


Sekarang ni ADA PROMOSI UNTUK SET BERKEMBAR.. Kalau u all berminat untuk mencuba SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN ni bolehlah beli time tengah promosi ni.. Siap ada free gift lagi... tapi free gift tu bergantung pada stok la..

2 Jar 70 Sachet x 15gram (1 jar ada 35 saket)
Free Gift (bergantung pada pertukaran HQ)
tablet kunyah + Pil Ibu Jerawat

Ohya, kalau u all nak baca pasal komen DR HALINA pasal SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, KLIK SINI & KLIK SINI... Kalau dah baca & berkenan, nak beli sila lah terjah FANPAGE Syiela d'beauty.. Selain tu u all boleh jugak wassap ke nombor 012-400 3624. 

Secret Laxing produk kuruskan badan tanpa diet dan bersenam..!!


U all pernah dengar tak produk kuruskan badan SECRET LAXING keluaran LEGACY SECRET TRADING?? Apa dia?? Tak pernah dengar.. Kalau camtu, nak tanya u all pernah dengar tak HARUM MALAM?? Yang ni confirm pernah kan... Untuk pengetahuan u all, SECRET LAXING & HARUM MALAM ni adik beradik la lebih kurang... Keluaran syarikat yang sama... Di entry ni saya tak nak cerita pasal HARUM MALAM tapi nak cerita pasal SECRET LAXING.. Nak tambah sikit pengetahuan u all pasal SECRET LAXING ni, mana tahu kot2 u all berkenan ke boleh beli kan.. Ohya, untuk pengetahuan u all, SECRET LAXING TIDAK SESUAI UNTUK IBU MENGANDUNG, MENYUSU ANAK SERTA MEMPUNYAI PENYAKIT SEPERTI GASTRIK, TEKANAN DARAH TINGGI & GANGGUAN JANTUNG.

Bahan utama dalam penghasilan SECRET LAXING ni adalah HONEY, PRUNE CONCENTRATE, DELIMA CONCENTRATE, GOJI, SIREH, BEET ROOT, L-CARNITINE, SENNA, GARCINIA CAMBOGIA, GREEN TEA, ACAI BERRY, DANDELION, WHITE KIDNEY BEAN & GRAPE EXTRATE.. SECRET LAXING ni boleh terus diminum, setiap hari u all kena minum 2 x 20ml jangan pulak minum lebih dari yang disyorkan tau.. Macam biasalah, bila u all dah minum apa2 je suppliment mesti KENA MINUM BANYAK AIR MASAK..!! Haa lagi satu, dah minum SECRET LAXING ni, sebolehnya u all hindarkan diri dari minum minuman bersoda & beralkohol... kang nanti bila kurang efek dia, u all salahkan produk yang tak berkesan pulak.. (^_^) SECRET LAXING ni boleh diminum oleh lelaki & perempuan yang berusia 18 hingga 50 tahun... 

Antara KELEBIHAN SECRET LAXING ni adalah ia dapat membakar kalori u all dengan lebih banyak, meningkatkan metabolisme, mengecilkan saiz badan & meningkatkan tenaga dengan membakar lemak dalam badan, membantu mengawal rasa lapar, membaiki sistem pencernaan & lain2... SECRET LAXING NI SEBENARNYA MEMBANTU U ALL BUANG LEMAK2 DALAM BADAN TU DENGAN MUDAH, TANPA DIET & BERSENAM TAPI DENGAN SYARAT U ALL KENA MINUM AIR BANYAK..!! Saya ada baca TESTIMONI PENGGUNA SECRET LAXING ni, ramai jugak yang cakap berjaya turunkan berat badan... Kalau u all nak baca jugak, boleh search TESTIMONI SECRET LAXING di google..


Ini serba sedikit pasal SECRET LAXING... Sekarang ni saya nak cerita pulak dekat u all macamana u all nak kenal SECRET LAXING yang tiruan or original... Maklumlah sekarang ni kan dekat pasaran, banyak sangat produk tiruan... Cara u all nak kenal keaslian produk SECRET LAXING ni senang je... Baca info dekat bawah ni yer..


CARA PERTAMA
PENGESAHAN MELALUI VISUAL

Dekat botol SECRET LAXING tu ada label macam gambar atas ni tau


U all perlu serongkan botol SECRET LAXING tu lebih kurang 15 darjah, lepas tu u all akan nampak kemunculan huruf LS.. Huruf tu duduk di sebelah gambar sekuntum bunga, mesti u all nampak huruf LS tu kan...

CARA KEDUA
PENGESAHAN MELALUI SENTUHAN



Bila u all sentuh label yang ada sekuntum bunga tu, u all akan rasa seperti ianya timbul @ cetakan timbul

CARA KETIGA 
PENGESAHAN MELALUI QR WECHAT


U all boleh imbas KOD QR melalui applikasi WeChat, lepas tu u all akan dapat info... WeChat ID : harummalam

PERINGATAN..!!!

Kod QR hanya boleh diimbas sebanyak 5 kali sahaja, kalau u all imbas lebih dari 5 kali, u all kena telefon LEGACY SECRET untuk dapatkan pengesahan produk... U all kena pastikan u all beli produk yang ORIGINAL tau... Yela, yang tiruan ni risau takut nanti ada kesan sampingan..


Kalau u all nak lebih jelas lagi cara nak tahu original atau tak, u all boleh tengok video dekat atas ni lebih mudah...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright Reserved to IntaNBerliaN l Designed by DayangDeno