Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label My Giveaway. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label My Giveaway. Papar semua catatan

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014

Alhamdulillah... ini tahun ketiga IntaNBerliaN Mega Giveaway @ Giveaway tahunan di blog saya diadakan.. Giveaway yang diadakan setiap bulan Februari sempena bulan kewujudan blog IntaNBerliaN & bulan kelahiran saya... Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim secara rasminya saya lancarkan IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014.. Moga IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 berjalan dengan lancar & mendapat sambutan yang menggalakkan... Aamiin.. (",)


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)

TARIKH TUTUP : 16 FEBRUARI 2014
KLIK SINI JIKA NAK TENGOK HADIAH 
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA YANG AKAN CABUT UNDI (",)

P/s : Terima Kasih sebab sudi join IntaNBerliaN Mega Giveaway 2014 (",)

Pemenang Mini Giveaway #17

Terus kepada pengumuman la yer.. Ada 3 cabutan yang dilakukan oleh Alisha.. Pemenangnya adalah..

24 : http://shirashafrida.blogspot.com/
5: http://miaduniaku.blogspot.com
16: http://haslizalizz.com/

So, kepada pemenang, sila bagi NAMA & ALAMAT dekat kotak komen pun boleh je.. Saya tunggu respon u all sehingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika takda, saya akan suruh Alisha cabut undi baru.. Btw, TAHNIAH untuk pemenang.. (",)

Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Cara yang saya lakukan untuk buat MEGA GIVEAWAY..

Saya ada dapat komen dari YATI tanya tentang macamana nak buat MEGA GIVEAWAY... Emmm saya rasa maksud yati mesti macamana nak dapatkan SPONSOR kot... Sebabnya perjalanan sesebuah GIVEAWAY tu sama je dengan GIVEAWAY yang lain2.. (",)

Saya dah pernah buat entry pasal camna nak dapat sponsor ni pada tahun lepas.. U all boleh BACA DI ENTRY INI... Cumanya kalau tahun lepas, saya ada letak syarat untuk peserta LIKE & FOLLOW SPONSOR.. tapi kali ni.. semua tu takda.. just buat entry je... (",)

Saya tunjukkan dekat u all antara contoh emel yang saya hantar dekat sponsor...

As salam,

Saya zarina @ blogger IntaNBerliaN

Saya ingin tanya,
Sudi tak sponsor untuk Giveaway yang akan saya anjurkan awal bulan depan..
Hadiahnya terpulang dekat (nama sponsor) ..

Saya akan buat satu entry review untuk (nama sponsor) & akan letak link (nama sponsor) di sidebar saya sepanjang giveaway berlangsung..
Untuk pengetahuan (nama sponsor), UV harian di blog saya average 1000++...  Setiap entry saya mempunyai purata jumlah komen 30 komen
Selain tu, saya jugak dah ada pembaca setia..
so, secara tak langsung, jika saya buat review pasal apa2 produk (nama sponsor)
InsyaAllah mana tahu ada yang berkenan.. :-) Jika (nama sponsor) nak tengok entry review yang pernah saya buat, boleh pergi link ni..  dekat situ ada entry review untuk sponsor ga saya yang lepas & entry review yang berbayar... :-)


GA ni akan saya lancarkan pada 01/02/2013 hingga 28/02/2013
Satu Entry review untuk sponsor, saya akan up kan dalam tempoh GA berlangsung..

Terima kasih

Senang cakap, dalam emel tu, u all kene lah bagitahu apa kelebihan blog u all bagi sponsor tertarik untuk sponsor GA u all.. (",) Semuanya saya dah tulis Di ENTRY TAHUN LEPAS.. U all pergi baca balik tau.. Entry ni, just tambahan dari entry tahun lepas jer (",)


Pemenang Mini Giveaway #11

Tak tahu nak buat pendahuluan entry ni apa, so, terus umum pemenanglah yer... hihii.. So, pemenangnya adalah... 


Sila bagi saya alamat sebelum pukul 12 tengah malam ni.. Jika terlepas, esok saya akan umum pemenang yang baru... (",) Bagi je alamat dekat kotak komen entry ni... (^_^) Pada yang tak menang, nantikan kemunculan IntaNBeriaN Mega Giveaway 2013 pada hari Jumaat ni yer.. mana tau rezeki u all dekat situ.. (^_^)

Mini Giveaway #11 : Tinggalkan link blog di entry ini sebelum pukul 12 tengah malam (28/01/2013)





Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #11.. hadiahnya EAU DE PARFUME 1.8ML (DREAMS UNLIMITED)..

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (28/01/2013)

2) (29/01/2013), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (30/01/2013), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI RABU @ 30/01/2013, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

6) HARAP SANGAT2 U ALL ALERT.. SAYA TAKKAN PERGI INFORM U ALL JIKA U ALL MENANG.. THATS Y SAYA SURUH ALERT... (^_^)

P/s : Tulisan dekat blog saya, u all nampak kecik ke besar yer? (Tulisan biasa, bukan  tulisan yang saya besarkan or saya bold or highlight) (",)

Senarai peserta Mini Giveaway #9

U all boleh semak samada link blog u all ada or tak... Jika takda, inform saya sebelum pukul 7 malam ni.. sebab malam nanti, alisha dah nak cabut undi.. (",)
  1. http://senyumangadisgerimis.blogspot.com 
  2. http://mamaaryan.blogspot.com  
  3. http://mamaieyda86.blogspot.com 
  4. http://norumara.blogspot.com
  5. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/  
  6. http://budakmanja94.blogspot.com/
  7. http://mawarmialah92.blogspot.com/ 
  8. http://piecesofbrown.blogspot.com 
  9. http://miaduniaku.blogspot.com 
  10. http://nyzaa.blogspot.com 
  11. http://normj1001.blogspot.com/
  12. http://msvelentine.blogspot.com
  13. http://dakeiza.blogspot.com/ 
  14. http://indahitukamu.blogspot.com/
  15. http://norziehany.blogspot.com/ 
  16. http://permatabiru2010.blogspot.com 
  17. http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/ 
  18. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/ 
  19. http://maszmadi.blogspot.com 
  20. http://ummitieha8384.blogspot.com 
  21. www.naniey.com
  22. http://nusha1706.blogspot.com
  23. www.auntummawar.blogspot.com 
  24. http://iduraz.blogspot.com
  25. http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com 
  26. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com 
  27. http://imalonergirl.blogspot.com/ 
  28. htp://segalaluahanhati.blogspot.com 
  29. http://ourkizuna.blogspot.com 
  30. http://soyarisu.blogspot.com
  31. http://my-adam.blogspot.com
  32. http://aizuslife.blogspot.com 
  33. http://foolishlovevictim.blogspot.com 
  34. http://kisahsinenot89@blogspot.com 
  35. http://anakenciksalamat.blogspot.com/ 
  36. http://nanakimie.blogspot.com/
  37. http://khairunnisa3020.blogspot.com/ 
  38. http://shimasall.blogspot.com/
  39. http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/
  40. http://mamakerry.blogspot.com/ 
  41. http://winkwinkwinky.blogspot.com 
  42. http://www.nieyxzha.com 
  43. http://zakiepurvit.blogspot.com 
  44. http://sikecilaina.blogspot.com
  45. http://queenofbutterfly.blogspot.com 
  46. http://sumesakan.blogspot.com 
  47. http://zairidanfifi.blogspot.com 
  48. http://sayanuranis.blogspot.com/ 
  49. http://syawalsimpsons.blogspot.com 
  50. www.ibulala.blogspot.com 
  51. http://mymatatajam.blogspot.com/ 
  52. http://kamihardsman.blogspot.com/ 
  53. http://babyblueheartpink.blogspot.com/ 
  54. http://hananhadila.blogspot.com/ 
  55. http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/ 
  56. http://sapeeja89.blogspot.com/ 
  57. http://chien-puterirahsia.blogspot.com 
  58. http://yayabunga.blogspot.com 
  59. http://mylovely-fieda.blogspot.com/ 
  60. http://akuayut.blogspot.com/ 
  61. http://syuhadaelmi.blogspot.com/ 
  62. http://salya07.com 
  63. http://coratcoretkuini.blogspot.com 
  64. http://screaminglovelala.blogspot.com/ 
  65. http://aziazidah.blogspot.com 
  66. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/ 
  67. http://onlyanawiwitt.blogspot.com/ 
  68. www.ecadwinkyasha.com
  69. http://www.mizruha.com
  70. http://nugrulsakura.blogspot.com
  71. http://www.eiyfacyunk.blogspot.com/
  72. http://www.siezuka.com 
  73. http://idazaidi.blogspot.com/ 
  74. http://cahayacita2.blogspot.com 
  75. http://shiemacma.blogspot.com
  76. http://kesumaangsana.blogspot.com 
  77. http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com 
  78. http://zitaomar.blogspot.com 
  79. http://onitsukahana.blogspot.com 
  80. http://nazirahnyerr.blogspot.com/
  81. http://sicomel06.blogspot.com/ 
  82. http://sitikektus.blogspot.com
  83. http://shahida-mysweetlife.blogspot.com
  84. http://www.mummycute.com/
  85. http://supergirlshortstory.blogspot.com/
  86. http://konspirasiteori.blogspot.com
  87. http://faridah4646.blogspot.com/

Mini Giveaway #9 : Komen entry ni sebelum pukul 12 tengah malam ini (26/11/2012), untuk dapatkan Tudung Aidijuma


Ok, seperti yang saya janjikan sebelum ni, hari ni saya ingin lancarkan MINI GIVEAWAY #9.. Hadiahnya, TUDUNG AIDIJUMA macam gambar dekat atas yer... 2 ORANG PEMENANG yang alisha akan pilih.. (",)

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (26/11/2012)

2) Esok (27/11/2012), saya akan keluarkan senarai nama peserta, sila semak sebelum pukul 7 malam yer.. sebab malamnya, Alisha dah nak cabut undi (",)

3) Lusa (28/11/2012), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI RABU @ 28/11/2012, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

6) HARAP SANGAT2 U ALL ALERT.. SAYA TAKKAN PERGI INFORM U ALL JIKA U ALL MENANG.. THATS Y SAYA SURUH ALERT... (^_^)

7) Jika u all pernah menang sebelum ni, jangan anggap saya simpan alamat u all yer.. andaikata saya simpan pun, u all tetap kena 'serah diri' dekat saya sebagai tanda u all alert (^_^)

P/s : Kan dah tak pasal2 banyak perkataan ALERT yang saya guna.. hihii


Pemenang Mini Giveaway #8

Semalam sebelum Alisha terlena, dia telah melakukan cabutan secara telus... Memang dia seronok bab2 cabut undi ni.. hihi.. Aktiviti bulanan dia lah katakan.. muahahahha.. Malas nak taip panjang2, terus umum pemenang... (",)


Macam biasa, sila lapor diri sebelum pukul 12 tengah malam ini... Jika tak, esok saya akan keluarkan senarai nama pemenang yang baru... (^_^)


Peserta Mini Giveaway #8

U all boleh semak samada link blog u all ada or tak.. Jika takda, inform saya sebelum pukul 7 malam nanti.. Selepas tu, Alisha akan cabut undi & pemenang akan diumumkan esok.. HARAP ALERT DENGAN ENTRY PENGUMUMAN PEMENANG ESOK YER... (^_^)
  1. http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/
  2. http://farra-izzaty.blogspot.com/
  3. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com
  4. http://adamnigina.blogspot.com
  5. http://my-adam.blogspot.com/
  6. http://hezrina83.blogspot.com/
  7. http://mamaieyda86.blogspot.com
  8. http://mamaaryan.blogspot.com
  9. http://mazarashop.blogspot.com/
  10. http://gadisbiasebiase.blogspot.com/
  11. http://kisahsinenot22@blogspot.com
  12. http://idazaidi.blogspot.com/
  13. http://starfleet2208.blogspot.com/
  14. http://www.ajumohit.com/
  15. http://mimialya1.blogspot.com/
  16. http://attuffahumairah.blogspot.com
  17. http://hunnycoolz.blogspot.com/
  18. http://zakiepurvit.blogspot.com
  19. http://akillaibrahim.blogspot.com
  20. http://nusha1706.blogspot.com
  21. http://duniaanita74.blogspot.com/
  22. http://winkwinkwinky.blogspot.com
  23. http://www.atiehilmi.blogspot.com
  24. http://nugrulsakura.blogspot.com/
  25. http://dakeiza.blogspot.com/
  26. http://chintahati81.blogspot.com/
  27. http://yayabunga.blogspot.com
  28. http://sheila-radzi.blogspot.com/
  29. http://aimiadilahkamarruddin.blogspot.com/
  30. http://bilaupttestmulapositif.blogspot.com/
  31. http://miaduniaku.blogspot.com
  32. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
  33. http://faridah4646.blogspot.com
  34. http://diariummi.blogspot.com
  35. http://sayadisinibukansaya.blogspot.com
  36. http://segalaluahanhati.blogspot.com/
  37. http://aziazidah.blogspot.com/
  38. http://kesumaangsana.blogspot.com
  39. http://nurazizahyahaya.blogspot.com
  40. http://rienahaiqal.blogspot.com/
  41. http://www.lindarosman.com/
  42. http://jaakechik-e-niaga.blogspot.com/
  43. http://ayudzul.blogspot.com
  44. http://www.mummycute.com/
  45. http://www.myadyna.com
  46. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  47. http://ayuejean.blogspot.com
  48. http://mamakerry.blogspot.com/
  49. http://shiemacma.blogspot.com
  50. http://mumble-bubble-talk.blogspot.com
  51. http://norumara.blogspot.com
  52. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com
  53. http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com
  54. http://cahayacita2.blogspot.com/
  55. http://saifulnida.blogspot.com
  56. http://indahitukamu.blogspot.com/
  57. http://dialoguda.blogspot.com
  58. http://dewqracintakita.blogspot.com/
  59. http://www.ecadwinkyasha.com
  60. http://kawaiidyshastudio.blogspot.com/
  61. http://shimasall.blogspot.com/
  62. http://angellovesoldier.blogspot.com/
  63. http://geeazielove4eva.blogspot.com
  64. http://nazirahnyerr.blogspot.com/
  65. http://ieedaz.blogspot.com
  66. http://sayangkudinadania.blogspot.com/
  67. http://haryatifaizal.blogspot.com
  68. http://www.duniashida.com
  69. http://slight-fat.blogspot.com/
  70. http://akuayut.blogspot.com/
  71. http://chien-puterirahsia.blogspot.com/
  72. http://sayanuranis.blogspot.com/
  73. http://foolishlovevictim.blogspot.com
  74. http://shahida-mysweetlife.blogspot.com
  75. http://konspirasiteori.blogspot.com
  76. http://syazuani89sss.blogspot.com/
  77. http://ciknisa89.blogspot.com/
  78. http://normj1001.blogspot.com/
  79. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  80. http://mymatatajam.blogspot.com/
  81. http://karimahsgsiput.blogspot.com/
  82. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/
  83. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  84. http://bazilahramly.blogspot.com
  85. http://iedaimmi.blogspot.com
  86. http://cintahati-dielamanja.blogspot.com
  87. http://opzzpinky.blogspot.com/
  88. http://beloggieda.blogspot.com/
  89. http://norziehany.blogspot.com/
  90. http://daydreamingdreamer.blogspot.com
  91. http://ummuainries.blogspot.com
  92. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/
  93. http://intanwandalaara.blogspot.com/


Mini Giveaway #8 : Siapa nak PERFUME ESCADA, komen entry ni sebelum pukul 12 tengah malam (17/10/2012)


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all semalam.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #8.. hadiahnya PERFUME ESCADA..

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (17/10/2012)

2) Esok (18/10/2012), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) Lusa (19/10/2012), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI JUMAAT @ 19/10/2012, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

6) HARAP SANGAT2 U ALL ALERT.. SAYA TAKKAN PERGI INFORM U ALL JIKA U ALL MENANG.. THATS Y SAYA SURUH ALERT... (^_^)


Pengumuman & Hadiah Mini Giveaway #8

Untuk Mini Giveaway #8 @ Mini Giveaway bulan ni, saya akan lancarkan esok... Kiranya awallah kan.. pertengahan bulan saya dah anjurkan.. Normally, akhir bulan.. Memandangkan minggu depan dah nak sambut raya haji + saya akan balik bersalin @ berpantang di Chemor, Perak, so, eloklah saya anjurkan minggu ni.. takut tak sempat nak pos pulak nanti.. hihii

Mini Giveaway bulan depan, tak pasti ada or tak, sebab time tu saya dalam pantang.. apa2 pun, saya akan inform kemudian.. (",) Untuk Mini Giveaway bulan ni, saya akan bagi hadiah PERFUME JENAMA ESCADA untuk mereka yang bertuah... 


Actually ni perfume saya dapat hadiah daripada penaja IntaNBerliaN's First Giveaway yang dianjurkan awal tahun baru ni... Saya tak guna pun perfume ni.. sekadar ambik bau dekat penutup dia je... Ermmm kalau saya ada guna pun, maybe sekali spray je la kot... Ntah la, saya pun dah tak berapa ingat sebenarnya... hihii


Isi kandungan perfume ni pun banyak lagi tau.. tak caya tengok gambar dekat atas ni...  (",) 100ML lagi tau... puaslah u all guna nanti.. hihii... Mana tau rezeki u all, boleh guna time raya haji nanti.. hihiii

Saya saja je nak hadiahkan perfume ni untuk Mini Giveaway kali ni.. bukan apa u all, seperti yang saya pernah bagitahu sebelum ni, saya memang peminat minyak wangi.. tapi tu la, bila dah tak kerja ni, dah kurang guna.. Lebih baik bagi dekat u all kan.. heheh.. Lagipun saya baru dapat hadiah perfume dari rakan blogger.. (^_^) 

So, jika u all berminat untuk dapatkan PERFUME ESCADA ni, jangan lupa join Mini Giveaway #8 yang saya akan lancarkan esok tau.. (",).. macam biasa, Mini Giveaway tu bermula pada pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam sahaja... Seorang pemenang yang di cari... Jari jemari alisha yang akan cabut undi.. (",)


Cabutan ketiga untuk pemenang MINI GIVEAWAY #5

Alahaiiii sampai 3 kali alisha kene cabut ni.. nasib si budak kecik tu suka... asal saya hulur je tupperware berisi nombor tu.. bukan main sengih lagi.. heheh.. yela, dah tiap2 bulan dia cabut undi.. dah tau apa ibu dia suruh buat.. muahhahah

Taknak cite panjang, hope pemenang kali ni cepat2 "menyerah diri"... lagipun dia selalu singgah blog saya.. (",)


Datang bagi maklumat sebelum pukul 12 tengah malam ini yer.. (",)

Maksud mengidam apa yer...

Saya sebenarnya tak berapa nak paham dengan maksud mengidam bagi ibu2 mengandung ni... Saya tahulah kalau ibu2 mengandung nak makan sesuatu je, orang mesti kata mengidam... bukan main lagi berusaha nak mencari makanan tu.. tapi kalau yang tak mengandung teringin nak makan macam2 jugak.. tu camne, kita panggil mengidam gak ke?

Macam saya sendiri... pantang tengok gambar2 makanan.. mulalah rasa nak makan jugak.. nampak makanan semuanya rasa sedap.. tapi masalahnya, bukan time mengandung je camni... time tak mengandung pun sama jugak.. hahahha... So, ni nak panggil apa ni?... mengidam ke mengada2?... kikikiii

Tapi masa saya pregnant kan alisha dulu, lagi pelik... sebabnya, masa alisha dulu, kalau bab2 makanan ni.. saya mimpi tau... mimpi nak pelam telur lah.. mimpi nak pizza lah... hahahhahha... bangun pagi terus bagitahu my dear... last2 dapat makan apa yang dimimpikan tu.. hehehhe

Apa yang u all paham dengan maksud mengidam bagi ibu2 mengandung ni yer?... (",) Macamana nak tahu yang kita mengidam or saja suke2 nak makan?.. (^_^)
 
 P/s : Hadiah pemenang Mini Giveaway #3, saya dah pos semalam
 

Pemenang Mini Giveaway #3

Semalam alisha dah pun buat undian yer... dengan bagusnya alisha memberi kerjasama.. hihiii... Taknak cerita panjang, terus nak umum je.... Pemenang untuk Mini Giveaway #3 adalah no 28....


So, macam biasa, kepada pemenang, cepat2 bagi detail kepada saya sebelum pukul 12 tengah malam ni (25/05/2012)... jika saya tak terima, akan ada cabutan baru yer.... :-) 

Senarai peserta Mini Giveaway #3

Sila semak senarai nama u all @ peserta Mini Giveaway #3 dekat bawah ni yer... jika ada yang nama takda, inform saya sebelum pukul 7 malam ni...
  1. http://salya07.com
  2. http://normj1001.blogspot.com/  
  3. http://cempakakuningku.blogspot.com/ 
  4. http://www.myadyna.com
  5. http://sikecilaina.blogspot.com  
  6. http://www.ajumohit.com/ 
  7. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com  
  8. http://nanakimie.blogspot.com/ 
  9. http://mrsfadzlyana.blogspot.com/
  10. duniakebahagiaanku.blogspot.com  
  11. http://sumesakan.blogspot.com 
  12. thelegendofmerepek.blogspot.com  
  13. http://nusha1706.blogspot.com
  14. http://syawalsimpsons.blogspot.com  
  15. http://duniakushida.blogspot.com 
  16. http://aimiadilahkamarruddin.blogspot.com/
  17. http://cintahati-dielamanja.blogspot.com  
  18. http://winkwinkwinky.blogspot.com/ 
  19. http://indahitukamu.blogspot.com/  
  20. http://greenyhouse.blogspot.com/ 
  21. http://beloggieda.blogspot.com/  
  22. http://sayanuranis.blogspot.com/ 
  23. http://farra-izzaty.blogspot.com/
  24. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/  
  25. http://sofiyahasya.blogspot.com 
  26. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/  
  27. http://prettywrite.blogspot.com/ 
  28. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/  
  29. http://juneaina.blogspot.com/ 
  30. www.ecadwinkyasha.com
  31. http://aziazidah.blogspot.com  
  32. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  33. http://buatgapo.blogspot.com  
  34. http://ladyane79.blogspot.com 
  35. http://fyzzeva81.blogspot.com/  
  36. http://cahayacita2.blogspot.com/ 
  37. http://mylovely-fieda.blogspot.com  
  38. http://hafizila.blogspot.com 
  39. http://iamsuperduperfieyqa.blogspot.com  
  40. http://nazayiena76.blogspot.com 
  41. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/  
  42. http://suterasyifa.blogspot.com 
  43. http://arolpunyeblog.blogspot.com  
  44. http://madieygadis98.blogspot.com/
  45. http://ayut-akumanusiabiasa.blogspot.com
  46. http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com
  47. http://nureenasir.blogspot.com  
  48. http://zitaomar.blogspot.com
  49. http://aenvanilla.blogspot.com

Mini Giveaway #3 : Komen entry ni sebelum pukul 12 tengah malam untuk dapatkan SHOWER GEL DKNY @ DONNA KAREN NEW YORK

STICKY MODE 

Jika u all adalah pengikut setia blog saya, mesti u all dah tahu tentang Mini Giveaway ni kan... Mini Giveaway ni akan diadakan setiap akhir bulan... Sebelum ni dah ada Mini Giveaway #1 & Mini Giveaway #2.. Hadiah kali ni adalah SHOWER GEL DKNY @ DONNA KAREN NEW YORK tapi saya dah guna sikit tau.. alaaa guna secoet je pun, tu pun sekadar untuk ambik bau dia... tak guna buat mandi pun.. kikikiii


Cara2 nak join sangat senang... baca bawah ni yer... (",)


1) TAK PERLU BUAT ENTRY.. JUST BAGI LINK BLOG U ALL SAHAJA DI ENTRY NI
2) SUBMIT LINK U ALL SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM NI (23/05/2012)
3) ESOK SAYA AKAN KELUARKAN LIST NAMA PESERTA + MALAM SURUH ALISHA CABUT UNDI
4) INSYAALLAH LUSA @ JUMAAT, SAYA AKAN KELUARKAN NAMA PEMENANG
5) JIKA HARI JUMAAT, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI.. (^_^)
6) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH LIST NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG

Maklumat untuk pemenang Mini GA & Teka-teki


Saya nak inform kepada pemenang Mini Giveaway - Ole2 dari Pulau Pangkor & teka-teki "Apa yang Alisha takutkan.."... Saya dah pos semua hadiah u all petang tadi tau.. 16 orang semuanya.. Bila dah dapat inform saya yer.. (",)

Mini Giveaway - Ole2 dari Pulau Pangkor

31. http://my-adam.blogspot.com/ 
73. http://put3na79.blogspot.com
21. http://diariummi.blogspot.com 
11. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/ 
85. http://misszuera1715.blogspot.com/
77. http://aimiadilahkamarruddin.blogspot.com 
41. http://miaduniaku.blogspot.com/ 
63. http://angahsyg.blogspot.com/
59. http://idazaidi.blogspot.com
3.   http://nanakimie.blogspot.com/
33. http://zitaomar.blogspot.com
56. http://masrinasidek.blogspot.com/
46. http://sweetlizafaliza.blogspot.com/
24. http://thelegendofmerepek.blogspot.com
49. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com

Teka-teki "Apa yang Alisha takutkan.."

http://sayanuranis.blogspot.com/

Pemenang Mini Giveaway #2 - Ole2 dari Pulau Pangkor

STICKY MODE

Alhamdulillah.. mampu jugak saya keluarkan entry pemenang  untuk Mini Giveaway #2 pada hari ni.. So, saya taknak lengah2kan masa.. terus nak umum pemenang je lah... Ohya, ada 15 orang pemenang yer.. 

31. http://my-adam.blogspot.com/ 
73. http://put3na79.blogspot.com
21. http://diariummi.blogspot.com 
11. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/ 
85. http://misszuera1715.blogspot.com/
77. http://aimiadilahkamarruddin.blogspot.com 
41. http://miaduniaku.blogspot.com/ 
63. http://angahsyg.blogspot.com/
59. http://idazaidi.blogspot.com
3.   http://nanakimie.blogspot.com/
33. http://zitaomar.blogspot.com
56. http://masrinasidek.blogspot.com/
46. http://sweetlizafaliza.blogspot.com/
24. http://thelegendofmerepek.blogspot.com
49. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com

Saya bagi tempoh pada pemenang selama 3 hari sehingga 09/05/2012 pukul 12 tengah malam untuk bagi detail.. Jika tak muncul jugak, 10/05/2012, alisha akan cabut undi lagi sekali yer... Ohya, walaupun alamat u all dah ada dengan saya, u all tetap kena 'serah diri' untuk confirmation alamat u all.. sekurang2nya saya tahu u all alert.. Lagipun, saya dah inform awai2 tarikh umum pemenang kan... (",)


Inilah hadiah untuk u all.. semuanya ada 15... saya akan bagi secara random je dekat pemenang.. tapi kalau u all nak pilih, boleh je.. siapa cepat dia dapat..hihii

Alamat boleh bagi kat komen box je.. Saya takkan publish (",)

P/s : Mini Giveaway #3 akhir bulan ni, jangan lupa join tau... Mana tau ada rezeki u all.. (",)

Senarai nama peserta Mini Giveaway #2 - Ole2 dari Pulau Pangkor

STICKY MODE

Alhamdulilllah saya dapat tunaikan janji saya untuk senaraikan semua peserta Mini Giveaway #2 pada hari ini.. So, u all boleh semak link u all ada or tak yer... Saya bagi tempoh sehingga hari Ahad pukul 7 malam.. Jika tiada apa2 komplen, saya anggap semua link u all dah tersenarai yer... Sebab malam tu, Alisha dah nak cabut undi.. hihii (",)

  1. http://mimialya1.blogspot.com/ 
  2. http://www.ucualong.com  
  3. http://nanakimie.blogspot.com/
  4. http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/  
  5. http://www.ajumohit.com/
  6. http://whinxe.blogspot.com/
  7. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/  
  8. http://fiesyazana3059.blogspot.com/ 
  9. http://cekpipahlifestory.blogspot.com/  
  10. http://attuffahumairah.blogspot.com/ 
  11. http://budakpendekberblogging.blogspot.com/  
  12. http://azatiesayang.blogspot.com/ 
  13. http://jemariasmara.blogspot.com  
  14. http://eddysyrol.blogspot.com 
  15. http://www.myadyna.com  
  16. www.ecadwinkyasha.com
  17. http://ctrie.blogspot.com/
  18. http://nurainin-sofia.blogspot.com/  
  19. http://normj1001.blogspot.com/ 
  20. http://mujadafewa.blogspot.com/
  21. http://diariummi.blogspot.com  
  22. http://mylovely-fieda.blogspot.com 
  23. http://arolpunyeblog.blogspot.com  
  24. http://thelegendofmerepek.blogspot.com
  25. http://shahida-mysweetlife.blogspot.com  
  26. http://madieygadis98.blogspot.com/
  27. http://umikasum.blogspot.com/  
  28. http://mamakerry.blogspot.com/ 
  29. http://faralalalala.blogspot.com/
  30. http://tiefazatie.blogspot.com/
  31. http://my-adam.blogspot.com/  
  32. http://karimahsgsiput.blogspot.com/ 
  33. http://zitaomar.blogspot.com  
  34. http://nishadiary.blogspot.com
  35. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/  
  36. http://sallyyatiey.blogspot.com/ 
  37. http://sofiyahasya.blogspot.com  
  38. http://syakirahusna.blogspot.com 
  39. http://syahmipower.blogspot.com/  
  40. http://acapconga.blogspot.com/ 
  41. http://miaduniaku.blogspot.com/  
  42. http://sayangkudinadania.blogspot.com/ 
  43. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/  
  44. http://nurazizahyahaya.blogspot.com 
  45. http://karukordjagaus.blogspot.com/  
  46. http://sweetlizafaliza.blogspot.com/ 
  47. http://aziazidah.blogspot.com  
  48. http://storycikhoneybee.blogspot.com 
  49. http://inilahcoretankehidupankami.blogspot.com  
  50. http://nurshahfamily.blogspot.com/ 
  51. http://syawalsimpsons.blogspot.com  
  52. http://sumesakan.blogspot.com
  53. http://jaajahat.blogspot.com/  
  54. http://mrsfadzlyana.blogspot.com/
  55. http://nusha1706.blogspot.com
  56. http://masrinasidek.blogspot.com/  
  57. http://winkwinkwinky.blogspot.com/ 
  58. http://greenyhouse.blogspot.com/
  59. http://idazaidi.blogspot.com  
  60. http://duniaanita74.blogspot.com/
  61. http://princessaliessa.blogspot.com/
  62. http://duniakebahagiaanku.blogspot.com 
  63. http://angahsyg.blogspot.com/ 
  64. http://hairuliza-anakku.blogspot.com/  
  65. http://semekarartie.blogspot.com 
  66. http://nurainin-sofia.blogspot.com/  
  67. http://nitashidi.blogspot.com/ 
  68. http://faiezamaddaru.blogspot.com/  
  69. http://suterasyifa.blogspot.com 
  70. http://sayanuranis.blogspot.com/  
  71. http://ranorhahaha.blogspot.com 
  72. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com  
  73. http://put3na79.blogspot.com
  74. http://nazayiena76.blogspot.com  
  75. http://jemarisuri1001.blogspot.com 
  76. http://ummi-iman.blogspot.com 
  77. http://aimiadilahkamarruddin.blogspot.com 
  78. http://nazirah-pieceofmind.blogspot.com 
  79. http://sanisahsabu.blogspot.com/  
  80. http://suhadarazman.blogspot.com
  81. http://www.emarieys.com 
  82. http://www.salya07.com  
  83. http://cempakakuningku.blogspot.com/
  84. http://iedaimmi.blogspot.com/ 
  85. http://misszuera1715.blogspot.com/
Hari isnin InsyaAllah saya akan umum pemenang.. So, jangan lupa datang sini hari isnin ni tau.. Ohya, lebih 10 pemenang yang alisha cari yer.. hihii (",)


Mini Giveaway #2 : Komen entry ni sebelum pukul 12 tengah malam (03/05/2012) untuk dapatkan ole2 dari Pulau Pangkor

STICKY MODE

Mini Giveaway #2 telah pun bermula.. Kami bertiga sekarang ni dalam perjalanan ke Pulau Pangkor.. hihiii.. So, sebagai penghargaan untuk u all yang sudi singgah di blog saya, sepanjang percutian saya ni... saya nak anjurkan Mini Giveaway #2.. (",)

Baca dekat bawah ni yer... (",)

1) TAK PERLU BUAT ENTRY.. JUST BAGI LINK BLOG U ALL SAHAJA DI ENTRY NI
2) SUBMIT LINK U ALL SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (03/05/2012)
3) 04/05/2012 OR 05/05/2012, SAYA AKAN KELUARKAN LIST NAMA PESERTA 
4) INSYAALLAH, 06/05/2012, ALISHA AKAN CABUT UNDI..
4) INSYAALLAH 07/05/2012, SAYA AKAN KELUARKAN NAMA PEMENANG
5) DISEBABKAN MINI GA #2 NI BERLANGSUNG SELAMA 3 HARI, SO, 3 HARI JUGAKLAH SAYA BAGI TEMPOH KEPADA PEMENANG UNTUK BAGI DETAIL.. JIKA 10/05/2012, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI.. (^_^)
6) WALAUPUN ALAMAT U ALL DAH ADA DENGAN SAYA, TAPI TETAP KENA "SERAH DIRI" JUGAK YER..HIHII


P/s : Harap u all alert dengan tarikh list nama dikeluarkan + tarikh pengumuman pemenang... (",)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...