Tudung instant kanak-kanak yang berkualiti & murah

Siapa ada anak perempuan? Kalau u all ada anak perempuan, u all memang patut terjah website TudungSicomel.com ni... Saya yang ada anak solehah 3 orang ni haa, rambang mata bila masuk website tersebut.. Mahunya tak, semuanya cun melecun, harga tu pulak mampu milik.. tambah2 lagi dah nak raya ni haa... mestila kita yang ada anak perempuan ni, duk usha tudung atau shawl instant nak bagi anak pakai kan.. takkanlah kita je nak cantik, kasi lah anak cantik jugak... gitu kekdahnya... (",)


Kalau u all terjah website TudungSicomel.com ni, pasti u all akan cuci mata sambil tersenyum.. tersenyum sebab memandang model2 yang memakai tudung2 tersebut alahaiiiii tersangatlah comel... Selain dari tu, u all akan tersenyum sebab membayangkan anak2 solehah u all pun pasti akan comel jugak dengan memakai tudung tersebut... Eh, ada lagi satu senyum, senyum sebab melihat harganya yang mampu milik, setanding dengan kualiti dia.. (",)      
U all tahu tak apa yang best jika u all membeli belah di website TudungSicomel.com ni??? Ianya mempunyai JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN dalam tempoh 180 hari dari tarikh penerimaan.... Bagus ke tak bagus?? Best ke tak best??.. Betapa TudungSicomel.com ni menjaganya hati anak2 solehah u all.. Kalau anak u all tak suka @ tak berpuas hati, boleh pulangkan atau ditukar... Tapi janganlah pulak u all dah pakai lunyai lepas tu tiba2 u all hantar bagitahu anak u all tak suka...


Kat sini saya nak tunjuk dekat u all antara contoh tudung yang TudungSicomel.com jual... Macam, gambar atas ni, ini tudung 2 muka... Tudung terbaru akan sentiasa update di website TudungSicomel.com... Lagi satu, dekat2 nak raya ni, baik u all pergi terjah & beli cepat2.. Nanti kang warna yang u all nak habis... lagi satu, TudungSicomel.com ni dia menjalankan urusan pengeposan mengikut sistem giliran... contohla, pada hari tersebut, u all orang yang ke 100 buat pembelian & pembayaran.. Makanya barang u all tu akan dipos untuk bungkusan yang ke 100 la yer... Sape cepat order, dia punya barang akan di pos terlebih dahulu... sebab tu boleh berlaku kejadian, hari ni buat bayaran tapi 3 4 hari baru mereka pos barang kita tu...

Eh jangan cakap, ianya pernah berlaku dekat saya tau u all.. tahun lepas punya cerita.. saya beli tudung dalam bulan puasa, bukan beli dengan TudungSicomel.com tapi dengan company lain... Mereka pun buat sistem macamni tau... Sekarang ni saya tengok ramai dah buat sistem macam ni.. Bagus jugak kan, adil.. tapi tu la, kalau dah tergedik2 nak guna... mana nak boleh tahan kalau lambat dapatkan... lebih2 lagi nak raya, takut dapat lepas raya... SEBAB tu saya kata, u all harus terjah TudungSicomel.com sekarang..!! Supaya tak berlaku kes sedemikian...       


Tudung instant kanak2 yang dijual oleh TudungSicomel.com ni ada macam2 saiz tau u all.. saiz baby pun ada... Saya tengok anak2 solehah atas ni pakai tudung, dan2 terbayang 3 orang anak solehah saya ni haa... Susunan ketinggian tu, elok je macam susunan anak2 saya.. hahhaha..  


Kalau u all nak beli inner pun ada jugak tau.. Macam2 warna & design ada...


Selain dari tu, jika u all nak tudung sedondon dengan anak u all pun ada jugak tau... Macam gambar atas ni haaa.... tapi yang dekat atas ni factory reject punya la... Harga dia hanya RM15.50 je untuk kanak2 & untuk ibu kena tambah RM5..


Factory reject yang saya maksudkan tu, macam gambar atas ni haa... jahitan dia kurang kemas & tidak sempat gosok atau sukar digosok... Alaaa dia punya reject tu takdalah reject beria sangatkan.. kiranya kalau kita pakai pun, orang tak tahu ianya yang reject punya.. (",)


TudungSicomel.com jugak ada jual telekung solat kanak2 tau u all.. warna dia pun menarik, kain dia pun selesa je untuk pemakaian anak2 kita...    


Ini antara jubah yang TudungSicomel.com jual.. nak tahu saiz, boleh terjah website yer...  


Selain dari tudung2 yang cantik2 tu, tudung sekolah pun TudungSicomel.com ada jual tau... U all nak warna apa, tudung pengakap, tudung puteri islam.. semua ada... So, apa lagi sayang2... terjahlah TudungSicomel.com, tak terjah rugi... Nak dekat raya dah ni u all.. orang dah mula mencari tudung2 ni haa.. U all baik beli sekarang jugak, nanti tak payah kelam kabut dah sebab persiapan raya u all dah siap.. (",)     

Ohya, jika u all tak tahu cara nak beli, u all boleh PM saya di FB & printscreen gambar tudung yang u all nak tu, nanti saya boleh order untuk u all...

"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

2 comments.. read them below or add one

Norhayati Mohd Isa Norhayati Mohd Isa May 17, 2016
Cantik lah Diana...
Akak nak terjah juga lah :)