Wajah2 Alisha yang menghiburkan hati KAMI

Hari ni saya rasa nak letak gambar Alisha yang sentiasa menceriakan kehidupan saya & my dear.. Sekadar untuk tatapan saya di masa akan datang.. selain untuk tatapan Alisha jugak.. :-)

Alisha sangat suka buat muka macam ni tau.. bila dia buat pastu kita ikut cara dia buat, lagi dia excited buat.. Lebih2 lagi kalau panggil dia baby... hahaaa Opsstt sejak 2 menjak ni, Alisha cukup suka ibu & abah dia panggil dia baby... muahahaaa
Ini muka Alisha tengah marah hokay.. takut tak? takut tak? jangan main2 kening sebelah kanan terangkat tau... muhahhahah.. Serius, u all pun akan tergelak bila Alisha dah start berleter mengalahkan mak nenek.. reaksi muka dia seolah2 tengah berleter tau.. Yang si ibu & abah dia ni sakit perut gelak tapi dia takda perasaan.. tak tergelak maintain dengan berleter dia tu.. hahhahhahahh so sweet la my babeh..!!               



 Ini gambar Alisha sedang mengeluarkan bunyi "aaargghhhhh".. konon marah lah sebab ambil gambar dia.. yela, mana taknya, dah takda privacy Alisha dekat rumah, ibu Alisha ni asyik ambil gambar dia je.. nak sepahkan rumah pun tak senang.... hahhahhah

 

Aksi Alisha yang ni tak pasti sebab apa.. aksi perasan comel kot... hahhahha tapi memang comel pun.. saya cukup "geram" bila tengok dia buat macam ni... hihii

 

 Gambar ni saje je selitkan.. nampak tak lesung pipit Alisha sebelah kanan pipi dia tu?.. hahhaha tapi dalam gambar ni tak clear sangat la pulak... huhh! lesung pipit Alisha ni, ada sebelah je pun.. Kalau tak nampak, buat2 je lah nampak ek.. hahhahah
 
Inilah mimik muka alisha apabila menangis.. time ni dia menangis sebab saya letakkan dia atas kerusi yang opah dia belikan untuk dia sedangkan time tu saya dah bersiap nak balik sungai petani.. kiranya dia takut kena tinggal la tu... hihiii
Wajah mulus Alisha yang sedang tidur... :-)
Lastly, ibu Alisha pun nak tumpang sekaki jugak dalam entry ni... hahahaaa

{ 14 comments.. read them below or add one }

asiah_najihah asiah_najihah August 02, 2011
comelnya Alisha,,kecik2 lagi dah suke bergambar yer..
Jaa Jaa August 02, 2011
tomei2...ibu idlan xleh letak pic lagi nih..aiii....
ummu muhammad ummu muhammad August 02, 2011
cantekkknye gadis kecil ni...suke tgk mate yang ikut tersenyum tu..muhammad pun ade 'mate senyum' mcm alisha..mate mengecil ikut senyuman.. ;D
Ross... Ross... August 02, 2011
ala comei nye Alisha...bape bln nih? mcm anak akak je si Raissha tu..sebaya kot?anak akak dh 10bln...
IntaNBerliaN IntaNBerliaN August 02, 2011
ross : alisha lagi 3 hari nk 11 bulan.. tua sebulan je la... hihii
juanita juanita August 02, 2011
anak ni ibarat dia la racun dia la penawar :)
Cik Puan Zura Cik Puan Zura August 02, 2011
comelnya alisha..
pandai bergaya plak tu...
Cik Puan Zura Cik Puan Zura August 02, 2011
comelnya alisha (nama anak kita sama lar..hehe)...

pandai pulak tu dia bergambar kan...
Ross... Ross... August 02, 2011
ooo ye..anak ross lahir 9/10/10..sama jugak ke bln 10?
Nisa' Azman Nisa' Azman August 02, 2011
byknye aksi muke Alisha nie, macam2 ade, hehe.. Muke marah die tue xnmpk cam marah pun~.. ^_^

Agaknye Alisha nngis tue coz tkut ngan krusi tgn tue x? Suke la pic last Ina & Alisha tue..comel, sedondon purple lak tue. Pic abahnye mane? *wink2*
IntaNBerliaN IntaNBerliaN August 02, 2011
ross : alisha lahir 5/9/10.. alaa xjauh pun beza ank kita ni.. blh jd kwn ni.. hihi

nisa : hahaa nk kene tgk real2 kot.. nanti br blh tgk muka alisha mrh.. hihii.. lgpun pic tu amik dr ats.. hahaa

pic abhnya?.. hahaaa abah jarag bgambar.. tu yg xda gambar dia tu.. hihii
Puan Kutu Puan Kutu August 02, 2011
alisha comel!suka tgok muka budak bila tido..suci jer!
Cik Azizah Cik Azizah August 03, 2011
ibunya dah cantik. msti lah anak comey! hehe akak alisha nak ade kawan tu kak...ngeee~~