Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway. Papar semua catatan

Pemenang Mini Giveaway #46 & #47

Pemenang sila bagi NAMA & ALAMAT KE FACEBOOK SAYA yer... Saya bagi tempoh sehingga pukul 12 malam ni.. Jika tak, esok saya umum pemenang yang baru..

Mini Giveaway #46 - BATANG AISKRIM
4 : http://nusha1706.blogspot.my

11 : http://kathyrbain.blogspot.com

Mini Giveaway #47 - BATANG MANCIS

19 : http://zitaomar.blogspot.com

20 : Msvelentine.blogspot. my


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Senarai peserta Mini giveaway #46 & #47

U all semak link u all ada or tak. Jika takda, inform saya sebelum pukul 7 malam hari ini.

  1. http://www.munirahizzan.com
  2. http://yangbaik.blogspot.my
  3. http://puankutu.blogspot.com/
  4. http://nusha1706.blogspot.com
  5. http://permatabiru0310.blogspot.com
  6. http://cammylia.blogspot.com
  7. http://mummyayu.blogspot.com
  8. nassnisa84@yahoo.com
  9. http://jaajahat.blogspot.com/
  10. http://cikilamenari.blogspot.my/
  11. http://kathyrbain.blogspot.com
  12. www.ayuzan.com
  13. https://storymoryluahank.blogspot.com
  14. http://jombercontest.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-46-47.html
  15. www.dianarashid.com
  16. http://kasihkuamani.blogspot.my/
  17. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/04/mini-giveaway-46-47.html
  18. http://itsmelyya.blogspot.my/
  19. http://zitaomar.blogspot.com
  20. Msvelentine.Blogspot. My
  21. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/

"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Mini Giveaway #46 & #47


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #46 & #47.. akan ada dua orang pemenang untuk setiap mini giveaway.. Ohya, semua yang join akan tersenarai ke dalam 2 mini giveaway ini... Cara cabutan macam biasa... eh, meh saya terang lebih lagi... contoh A & B dah menang untuk mini giveaway #46.. tapi masih tetap akan tersenarai dalam cabutan untuk mini giveaway #47... Kalau mereka menang lagi sekali itu dikira sebagai rezeki mereka yer... sebab setiap peserta yang join automatik tersenarai untuk 2 mini giveaway...

MINI GIVEAWAY #46 : BATANG AISKRIM
MINI GIVEAWAY #47 : BATANG MANCIS
 
Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI (26/04/2016), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (27/04/2016), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (28/04/2016), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI KHAMIS @ 28/04/2016, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ANAK SAYA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN & TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..



"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pengumuman Mini Giveaway #46 & #47

Mini giveaway #46 & #47 ni adalah untuk bulan 3 & 4 punya giveaway... hari Jumaat baru ni saya ajak my dear keluar pergi beli barang untuk homeschool anak2 saya ni... Alang2 tu saya terus beli untuk buat Mini giveaway jugak... Oh tapi hadiah kali ni untuk u all guna sebagai bahan pembelajaran anak2 u all... hadiahnya tak seberapa tapi saya harap ianya dapat membantu u all.. Mana nak tahu asbab dari hadiah kecik ni buat u all menjadi seorang ibu yang bersemangat untuk homeschool anak2... Ajar anak2 u all di rumah tanpa mengharapkan cikgu seratus peratus di sekolah..


Hadiahnya adalah batang aiskrim yang colourful & batang mancis colourful kot nama dia... kegunaan kedua2 barang ni banyak tau u all.. Antaranya adalah u all boleh ajar anak u all berkaitan warna.. lepas tu u all boleh suruh anak u all asingkan setiap warna tersebut, kuning letak dalam bekas kuning, merah dalam bekas merah dan lain2... Selain tu jugak u all boleh guna untuk ajar anak u all mengira, ajar matematik tambah tolak... Untuk motor halus ni pun bagus tau u all... Antaranya u all boleh suruh anak2 u all cucuk2 batang mancis tu dekat polisterin, ini antara aktiviti motor halus la ni... Eh, banyak lagilah aktiviti yang u all boleh buat dengan 2 barang ni.. U all cuma perlu kreatifkan diri sahaja...

Untuk Mini Giveaway #46, hadiahnya adalah BATANG AISKRIM untuk 2 pemenang manakala Mini Giveaway #47, hadiahnya adalah BATANG MANCIS untuk 2 orang pemenang... MINI GIVEAWAY #46 & #47 AKAN DILANCARKAN PADA 26/04/2016 PUKUL 8 PAGI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM...


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pemenang Mini Giveaway #44 & #45

Pemenang sila bagi NAMA & ALAMAT KE FACEBOOK SAYA yer... Saya bagi tempoh sehingga hari Ahad.. Jika tak, hari Isnin saya umum pemenang yang baru..

Mini Giveaway #44 - DIY WARNA PASIR

2 : http://nusha1706.blogspot.my

14 : http://dilazfamily.blogspot.my/

Mini Giveaway #45 - MAGNET

13 : http://izyanyancinnamon.blogspot.my/

9 : nassnisa84@yahoo.com

"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Iman itu tidak diwarisi sekalipun ayah kita seorang yang bertakwa... maka, usahalah diri kita sendiri mencari ilmu untuk menjadi insan yang bertakwa"

Senarai peserta Mini Giveaway #44 & #45

U all semak link u all ada or tak. Jika takda, inform saya sebelum pukul 7 malam hari ini.

  1. msvelentine.blogspot.my
  2. http://nusha1706.blogspot.my
  3. http://murnialysa.blogspot.com/
  4. http://syawalsimpsons.blogspot.my
  5. http://puankutu.blogspot.my
  6. http://bicaraummi.blogspot.my/2016/02/mini-giveaway-44-45.html
  7. http://cikjelita899.blogspot.my/
  8. piep1911@yahoo.com
  9. nassnisa84@yahoo.com
  10. http://www.sihatitunikmat.com
  11. nur.13.nasa@gmail.com
  12. iniblogke.blogspot.com/
  13. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/
  14. http://dilazfamily.blogspot.my/
"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Iman itu tidak diwarisi sekalipun ayah kita seorang yang bertakwa... maka, usahalah diri kita sendiri mencari ilmu untuk menjadi insan yang bertakwa"

Mini giveaway #44 & #45

 

Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #44 & #45.. akan ada dua orang pemenang untuk setiap mini giveaway.. Ohya, semua yang join akan tersenarai ke dalam 2 mini giveaway ini... Cara cabutan macam biasa... eh, meh saya terang lebih lagi... contoh A & B dah menang untuk mini giveaway #44.. tapi masih tetap akan tersenarai dalam cabutan untuk mini giveaway #45... Kalau mereka menang lagi sekali itu dikira sebagai rezeki mereka yer... sebab setiap peserta yang join automatik tersenarai untuk 2 mini giveaway...

MINI GIVEAWAY #44 : DIY WARNA PASIR
MINI GIVEAWAY #45 : MAGNET
Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI (17/02/2016), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (18/02/2016), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (19/02/2016), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI JUMAAT @ 19/02/2016, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ANAK SAYA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN & TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

#Sorry lambat publish.. Saya terpaksa guna hp untuk entry ni.. Tu yang lambat publish... Duk terkial2... Ni pun tak taula menjadi or tak entry ni...

"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Tuhanku, Aku tak layak ke syurgaMU namun tak pula aku sanggup ke nerakaMU"



Pengumuman Mini Giveaway #44 & #45

Bulan 1 yang lepas saya tak sempat buat Mini Giveaway, maka bulan 2 ni, saya gabung teruslah sekali dengan bulan 1... Ini giveaway pertama untuk tahun 2016.. Alhamdulillah jugak dah hampir 4 tahun saya anjurkan mini giveaway bulanan di blog saya ni... Mini Giveaway ni saya buat khas untuk anak2 syurga.. Hadiah yang saya bagi takla mahal tapi saya sangat seronok bagi hadiah dekat anak2 syurga... Anak2 syurga ni sangat menghargai pemberian kita tanpa memikirkan berapa harga barang tersebut... Mereka bila suka dengan hadiah pemberian kita, seminggu berlalu pun masih lagi ucap terima kasih.. AllahuAkbar... mulianya hati anak2 syurga ni...

Saya beli hadiah untuk mini giveaway ni ketika saya beli barang untuk anak2 saya... Boleh dikatakan setiap bulan saya beli barang untuk anak2 saya... Tapi bukanlah barang merapu2 tu.. Barang untuk HOMESCHOOL anak2 saya... Saya suka mengajar anak2 saya sambil bermain... Aktiviti mereka sentiasa bertukar tiap2 bulan.. Habis je aktiviti ni, saya akan beli aktiviti nun... Macam mewarna ni, biasanya aktiviti BEBAS untuk mereka.. Satu peel saya, anak saya reti guna atau tak, saya tetap beli jugak... Sebagai contoh, saya beli dekat anak solehah Alisha buku mewarna sebab Alisha suka mewarna dalam masa yang sama, saya tetap jugak beli buku mewarna untuk anak solehah Aqilah sekalipun dia tak pandai mewarna... Hasilnya?? Sekarang ni Aqilah pun dah pandai mewarna tidak keluar garisan... Nampak tak apa yang saya cuba sampaikan dekat u all???


Untuk Mini Giveaway 44 & Mini Giveaway 45 ni, saya akan bagi hadiah DIY WARNA GUNA PASIR dengan MAGNET..


DIY WARNA GUNA PASIR ni sebenarnya saya nak beli dekat anak2 saya ni tau.. tapi bila mereka sampai dekat kedai, jadi rambang bijik mata pulak dah.. Last2 dia beli yang lain... Makanya untuk memuaskan hati sendiri, saya belilah untuk buat Mini Giveaway dengan beli untuk anak2 buah saya... Bila tengok sepupu mereka pun ada, dan2 anak2 saya request lepas ni mereka nak yang ni pulak... 


Magnet ni kalau u all yang HOMESCHOOL anak2 u all, pasti u all 'nampak' apa fungsi magnet ni...


Ini antara contoh yang saya guna magnet untuk mengajar anak solehah saya dekat rumah... Kiranya macam memancingla... saya letak suku kata tu di lantai & saya suruh anak saya memancing suku kata yang saya sebut.. Mereka dapat memancing dengan betul, u all bagilah hadiah... Alaa hadiah ciuman je pun u all.. Itu pun mereka dah rasa seronok yang amat..!! rasa diri mereka dihargai & disayangi... Mudah kan untuk menarik minat anak belajar?? 

Untuk Mini Giveaway 44, hadiahnya adalah DIY WARNA PASIR untuk 2 pemenang manakala Mini Giveaway 45, hadiahnya MAGNET untuk 2 pemenang... MINI GIVEAWAY 44 & 45 AKAN DILANCARKAN PADA 17/02/2016 PUKUL 8 PAGI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM...


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Iman itu tidak diwarisi sekalipun ayah kita seorang yang bertakwa... maka, usahalah diri kita sendiri mencari ilmu untuk menjadi insan yang bertakwa"

Pemenang baru Mini Giveaway #43

Ada seorang pemenang yang tidak bagi detail dekat saya semalam.. So, hari ni saya umum lagi satu nama yer... Pemenang untuk mini giveaway #43, hadiahnya sticker..


14 : http://cikilamenari.blogspot.com


Sila bagi NAMA & ALAMAT KE FB SAYA yer... Saya tunggu sehingga pukul 12 tengah malam ini... 


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Tuhanku, Aku tak layak ke syurgaMU namun tak pula aku sanggup ke nerakaMU"

Pemenang Mini Giveaway #41, #42 & #43

Pemenang sila bagi NAMA & ALAMAT KE FACEBOOK SAYA yer... Saya bagi tempoh sehingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika tak, esok saya umum pemenang yang baru

MINI GIVEAWAY #41 : COLOURING MURALS

4 : http://juliajamaludin.blogspot.my
16 : nassnisa84@yahoo.com

MINI GIVEAWAY #42 : BUKU LATIHAN ABC

1 : http://adna2029.blogspot.my/
18 : http://izyanyancinnamon.blogspot.my/

MINI GIVEAWAY #43 : STICKER

9 : http://cintayuyue.blogspot.my/
8 : http://fififizahresepi.blogspot.my/


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Tuhanku, Aku tak layak ke syurgaMU namun tak pula aku sanggup ke nerakaMU"

Senarai peserta Mini Giveaway #41, #42 & #43

U all boleh semak link u all ada or tak yer.. Jika takda inform saya sebelum pukul 7 malam ini
  1. http://adna2029.blogspot.my/
  2. http://aryanazra.blogspot.my
  3. http://aziazidah.blogspot.com
  4. http://juliajamaludin.blogspot.my
  5. http://msvelentine.blogspot.my
  6. http://syawalsimpsons.blogspot.my/
  7. http://mizztina.blogspot.com
  8. http://fififizahresepi.blogspot.my/
  9. http://cintayuyue.blogspot.my/
  10. http://penselduabee.blogspot.my/
  11. http://thesecretsofleonerz.blogspot.com/
  12. http://iolacaviarofficial.blogspot.my/
  13. nurfaz123@gmail.com
  14. http://cikilamenari.blogspot.com
  15. piep1911@yahoo.com
  16. nassnisa84@yahoo.com
  17. www.dianarashid.com
  18. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/
"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Tuhanku, Aku tak layak ke syurgaMU namun tak pula aku sanggup ke nerakaMU"

Mini Giveaway #41, #42 & #43


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #41, #42 & #43.. akan ada dua orang pemenang untuk setiap mini giveaway.. Ohya, semua yang join akan tersenarai ke dalam 3 mini giveaway ini... Cara cabutan macam biasa... eh, meh saya terang lebih lagi... contoh A & B dah menang untuk mini giveaway #41.. tapi masih tetap akan tersenarai dalam cabutan untuk mini giveaway #42 & #43... Kalau mereka menang lagi sekali itu dikira sebagai rezeki mereka yer... sebab setiap peserta yang join automatik tersenarai untuk 3 mini giveaway...

MINI GIVEAWAY #41 : COLOURING MURALS
MINI GIVEAWAY #42 : BUKU LATIHAN ABC
MINI GIVEAWAY #43 : STICKER

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI (03/12/2015), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (04/12/2015), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (07/12/2015), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI ISNIN @ 07/12/2015, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ANAK SAYA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN & TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Tuhanku, Aku tak layak ke syurgaMU namun tak pula aku sanggup ke nerakaMU"

Pengumuman Mini Giveaway 41, 42 & 43

Last saya buat Mini Giveaway awal bulan 10, itu pun untuk giveaway bulan 9 punya... Sekarang ni dah bulan 12, nampak tak, dah 2 bulan saya tertangguh buat Mini giveaway... Kali ni saya nak buat 3 giveaway sekaligus... Nak selesai hutang Mini giveaway 41 (bulan 10), Mini giveaway 42 (bulan 11) & Mini giveaway 43 (bulan 12)... Hari Sabtu baru ni, kami keluar pergi DIY... U all tahu je la, bila dah masuk DIY tu gak, dah macam kena "rasuk" la.. itu nak ini nak... bukan setakat ibu yang kene "rasuk", anak pun 2 x 5 jugak... abahnya je yang tak kene "rasuk"... duduk atas kerusi luar kedai DIY.. Oh, sendiri beli, sendiri bayar yer... kikikiii


Apa yang anak saya nak, itulah jugak yang saya beli dekat anak2 syurga u all... kalau ikut kehendak anak saya, banyakkkkk lagi yang mereka nak... kalau boleh dengan kedai DIY tu mereka nak angkut balik rumah sekali.. hahahha... Alisha punya alasan tu yang paling tak boleh tahan, "Ibu, kawan kakak ada ni... kakak takda pun ibu"... "ibu, kakak nak yang ni, dekat rumah kita takda pun lagi benda ni ibu"... Bila saya tak bagi beli, Alisha cakap "Ibu niiiiii... itu tak boleh, ini tak boleh" (nada manja ala2 merengek)... Anak anak... ginilah gayanya bila dah pandai memilih @ meminta... tapi Alhamdulillah anak2 solehah saya ni jenis memahami... takda nak memberontak ke apa... 


Untuk Mini Giveaway 41, hadiahnya adalah COLOURING MURALS untuk 2 pemenang, Mini Giveaway 42, hadiahnya BUKU ABC untuk 2 pemenang manakala Mini Giveaway 43, hadiahnya STICKER untuk 2 pemenang... Aktiviti guna sticker ni pun bagus tau... aktiviti ni salah satu aktiviti untuk kemahiran motor halus... MINI GIVEAWAY 41, 42 & 43 AKAN DILANCARKAN PADA 03/12/2015 PUKUL 7 PAGI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM...


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Tuhanku, Aku tak layak ke syurgaMU namun tak pula aku sanggup ke nerakaMU"

Pemenang Mini Giveaway #40

Pemenang sila bagi NAMA & ALAMAT KE FACEBOOK saya yer... Saya bagi tempoh sehingga pukul 12 tengah malam ini..

CABUTAN PERTAMA : AQILAH
HADIAH BUKU ABC


CABUTAN KEDUA : ALISHA
HADIAH BUKU MEWARNA


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright Reserved to IntaNBerliaN l Designed by DayangDeno