Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway. Papar semua catatan

Pemenang Mini Giveaway #32

Pemenang sila bagi nama & alamat ke FB saya yer.. Saya tunggu sehingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika tak, saya akan cari pemenang yang baru... Tahniah untuk pemenang..




"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Senarai peserta Mini Giveaway #32

U all tengok link blog u all ada tak yer.. Jika takda inform saya sebelum pukul 7 malam ni..

  1. http://www.cikimm.com 
  2. http://aryanazra.blogspot.com
  3. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/
  4. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
  5. http://mamapapaamir.blogspot.com
  6. http://sumysya.blogspot.com
  7. http://adna2029.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-32.html
  8. http://cintayuyue.blogspot.com/
  9. http://nuqis-ismail.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-32.html
  10. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
  11. http://permatabiru0310.blogspot.com
  12. http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-32.html
  13. http://nusha1706.blogspot.com
  14. http://satujanjikita.blogspot.com
  15. http://syawalsimposons.blogspot.com
  16. http://dilazfamily.blogspot.com/
  17. http://mama3farhanah.blogspot.com
  18. http://www.mummysupplementshop.blogspot.com
  19. http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/
  20. http://mizztina.blogspot.com
  21. http://iamaproudmama.blogspot.com/
  22. eyeshield21sagun@gmail.com
  23. http://www. Ibulala.blogspot.com
  24. http://sweetlittlemom.blogspot.com/
  25. http://luahansikhilaf.blogspot.com/
  26. http://maiatiqah.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-32.html
  27. http://msvelentine.blogspot.com
  28. http://zairidanfifi.blogspot.com/
  29. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/
  30. http://nazirahnyerr.blogspot.com
  31. http://mdm7781.blogspot.com

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Mini Giveaway #32


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #32.. Hadiah untuk Mini Giveaway #32 macam gambar atas tu yer... Akan ada 3 orang pemenang..

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (17/12/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (18/12/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (19/12/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI JUMAAT @ 19/12/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA OR AQILAH CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pengumuman Mini Giveaway #32

Baru ni kami keluar pergi beli botol air untuk Alisha bawak bekal pergi sekolah nanti... Bila dah nak bayar tu, boleh pulak mata ni terpandang buku mewarna frozen macam gambar bawah tu haaa... Saya pun apa lagi, teruslah ambik.. sekali my dear nampak & dia kerutkan kening sambil cakap nak buat apa beli... Saya pun apa lagi, takut kene berleter panjang, terus cakap, ni untuk GA @ giveaway... hahhah... Dari ada niat nak beli dekat anak2, terus tak jadi... kikikiii


Bukan apa u all... my dear tak bagi sebab dah tahu dekat rumah saya ni dah banyak buku mewarna & dah berkotak pensil warna... Nak buat apa lagi kan... Fitrah mata saya ni haaa... pantang nampak, nak beli ajer kojenya.... Tapi takpala, tak dapat beli untuk anak sendiri, beli untuk anak u all... anggap je la macam bagi dekat anak sendiri jugak... anak2 orang lain happy, kita pun happy sama.. (",)


Benda alah ni dia bagi buku & krayon... Krayon tu ada 6 batang je...


Buku tu pulak ada 72 muka surat... Yang muka sura awal2 ni je untuk mewarna... yang lain tu untuk tulis nota.... Untuk Mini Giveaway #32 ni, saya mencari 3 orang anak solehah or soleh untuk dapat hadiah ni...

Mini Giveaway #32 akan dilancarkan pada 17/12/2014 (RABU) dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam... Semua boleh join yer... tak kira blogger or tak..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

Pemenang Baru Mini Giveaway #31

Pemenang untuk cabutan pertama @ hadiah kotak pensil tidak "serah diri" semalam, so, hari ni saya umum pemenang yang baru... Sila bagi nama & alamat ke FB saya yer... Tahniah & Thanks


Pemenang Mini Giveaway #31

Pemenang sila bagi detail di FB saya sebelum pukul 12 tengah malam... Jika takda, esok saya umum pemenang yang baru... Btw, TAHNIAH... (",)

CABUTAN PERTAMA (ALISHA)



CABUTAN KEDUA (AQILAH)

Senarai peserta Mini Giveaway #31

U all semak link blog u all ada tak yer... Jika takda sila inform saya sebelum pukul 7 malam ni... 

  1. http://www.munirahizzan.com
  2. http://adna2029.blogspot.com/
  3. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/
  4. http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/
  5. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
  6. http://www.ziezah.com/
  7. http://nusha1706.blogspot.com
  8. https://jassnani.blogspot.com
  9. http://mysweetzlife.blogspot.com/
  10. http://sumysya.blogspot.com
  11. http://ibunoey.blogspot.com
  12. http://iamaproudmama.blogspot.com/
  13. http://anilwanina.blogspot.com
  14. Tifaanvar@gmail.com

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Mini Giveaway #31


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #31.. Hadiah untuk Mini Giveaway #31

CABUTAN PERTAMA = KOTAK PENSIL ANAK

CABUTAN KEDUA = SECRET LAXING IBU

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (25/11/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (26/11/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (27/11/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI KHAMIS @ 27/11/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA OR AQILAH CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pengumuman Mini Giveaway #31


Untuk Mini Giveaway #31 ni, saya nak bagi hadiah kotak pensil... Sekarang ni bila keluar shopping, dorang dah start buat ruangan barang2 sekolah... Anak baru nak masuk tadika umur 5 tahun, tapi si ibu ni dah terlebih excited plak... tak beli apa pun lagi, just usha2 je dulu... Budak2 masuk sekolah bulan 1 kan?... Tadika dekat area sini pun kami tak survey lagi... tapi dengar2 orang cerita dalam taman ni ada tadika kemas, tapi tak tahulah dekat mana... nanti baru usha... kalau boleh memang nak tadika yang dalam taman ni je... senang nak ambik nak hantar..


Selain dari kotak pensil, saya jugak nak bagi satu hadiah SECRET LAXING untuk ibu2... Actually SECRET LAXING ni saya dapat ketika saya buat entry berbayar hari tu... Dapat 2 botol, sebotol nak bagi dekat biras saya & sebotol lagi takda orang... so, bagi dekat u all je la... Untuk Mini Giveaway #31 ni akan ada 2 cabutan..

CABUTAN PERTAMA = KOTAK PENSIL ANAK

CABUTAN KEDUA = SECRET LAXING IBU

Mini Giveaway #31 akan dilancarkan pada 25/11/2014 (SELASA) dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam... Semua boleh join yer... tak kira blogger or tak..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

Pemenang Mini Giveaway #30

Pemenang Mini Giveaway #30, sila bagi NAMA & ALAMAT di petak komen entry ini atau di FB saya yer... Saya bagi tempoh hingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika tak "serah diri", esok saya umum pemenang yang baru.. 

CABUTAN PERTAMA : 10


&

CABUTAN KEDUA : 15

tifaanvar@gmail.com

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Senarai peserta Mini Giveaway #30

U all semak link u all ada or tak yer... Saya bagi tempoh hingga pukul 7 malam.. Lepas tu saya akan cabut undi..

  1. http://cintayuyue.blogspot.com/
  2. http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com
  3. http://adna2029.blogspot.com/
  4. http://msvelentine.blogspot.com
  5. http://iamaproudmama.blogspot.com/
  6. http://nurul-izwa.blogspot.com
  7. http://syeedasaniey.blogspot.com
  8. http://sweetlittlemom.blogspot.com/
  9. http://sitizawiah95.blogspot.com/
  10. http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/
  11. http://storymoryluahanku.blogspot.com
  12. http://www.ziezah.com
  13. http://aryanazra.blogspot.com
  14. http://www.healthybeauty.my
  15. tifaanvar@gmail.com

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Mini Giveaway #30


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #30.. Hadiah untuk Mini Giveaway #30

CABUTAN PERTAMA = PEMBARIS, PENSIL & PENGASAH PENSIL

CABUTAN KEDUA = PENSIL SAHAJA

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (11/11/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (12/11/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (13/11/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI KHAMIS @ 13/11/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA OR AQILAH CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 





Pengumuman Mini Giveaway #30


Baru ni kami keluar.. Saya beli pencil untuk 2 orang anak solehah saya ni.. mula2 nak ambik upin ipin punya... sekali terpandang frozen... terus ambik yang ni... lagipun Alisha ni memang minat habis cite frozen.. siap dia lakonkan semula sorang2... hahaa.. saya beli macam dalam gambar atas ni.. tapi saya beli lebih sebab nak bagi untuk anak2 soleh & solehah yang bertuah dalam mini giveaway #30.. Ohya, ini mini giveaway yang bulan 10 punya.. bulan 11 tunggu akhir bulan nanti yer.. InsyaAllah... Untuk Mini Giveaway #30 ni, saya akan cari 2 pemenang... 

CABUTAN PERTAMA = PEMBARIS, PENSIL & PENGASAH PENSIL

CABUTAN KEDUA = PENSIL SAHAJA

Mini Giveaway #30 akan dilancarkan pada 11/11/2014 (SELASA) dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam... Semua boleh join yer... tak kira blogger or tak..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

Pemenang Mini Giveaway #28 & Mini Giveaway #29

Sorry ye u all... tak sempat nak buat auto publish entry ni semalam... tido awai... (^_^)... Terus umum pemenang la yer

Mini Giveaway #28


Mini Giveaway #29


Pada pemenang, SILA BAGI NAMA & ALAMAT DEKAT FB OR DI KOTAK KOMEN ENTRY INI SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI...


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Senarai peserta Mini Giveaway #28 & Mini Giveaway #29

Sila semak link u all ada or tak... Jika takda, sila inform saya sebelum pukul 7 malam ini..

  1. http://mamapapaamir.blogspot.com
  2. http://satujanjikita.blogspot.com/
  3. http://anakperak.com
  4. http://www.mamaniza.com
  5. https://www.facebook.com/khadijahadibah
  6. http://adna2029.blogspot.com/
  7. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  8. http://cammylia.blogspot.com
  9. http://cintayuyue.blogspot.com/
  10. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/
  11. http://eirza.blogspot.com
  12. http://kesahceriterachenta.blogspot.com/
  13. http://ema82red.blogspot.com/
  14. http://indahitukamu.blogspot.com/
  15. http://www.salya07.com
  16. http://akmahakira.blogspot.com/2014/09/mini-giveaway-28-mini-giveaway-29.html
  17. http://cahayaalammaya.blogspot.com/
  18. http://msvelentine.blogspot.com
  19. http://jaajahat.blogspot.com/
  20. http://khairunnisa3020.blogspot.com/
  21. http://ka0rist0ry.blogspot.com/
  22. http://sitizawiah95.blogspot.com/
  23. http://www.ayuzan.com
  24. http://greenyhouse.blogspot.com
  25. http://justforfund.blogspot.com/
  26. http://www.ziezah.com/
  27. http://Shiemacma.blogspot.com
  28. http://puankutu.blogspot.com/
  29. http://haryatifaizal.blogspot.com
  30. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Mini Giveaway #28 & Mini Giveaway #29


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #28 & MINI GIVEAWAY #29.. 

Hadiah untuk Mini Giveaway #28 : MARI MENULIS JAWI

Hadiah untuk Mini Giveaway #29 : BABY'S BIG BOOK

P/S : SEMUA PESERTA AUTOMATIK AKAN JOIN 2 MINI GIVEAWAY... SAYA BUAT UNDIAN SECARA 2 KALI YER... CONTOHNYA ADA 20 ORANG PESERTA, MULA2 SEKALI SAYA AKAN CABUT UNDI UNTUK MINI GIVEAWAY #28, PEMENANGNYA PESERTA NO 1... PESERTA YANG MENANG UNTUK MINI GIVEAWAY #28 NI PUN AKAN TERSENARAI JUGAK UNTUK CABUTAN MINI GIVEAWAY #29... DENGAN KATA LAIN, PESERTA NO 1 NI MASIH BERPELUANG UNTUK MENANG MINI GIVEAWAY #29..


Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (17/09/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (18/09/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (19/09/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI JUMAAT @ 19/09/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA OR AQILAH CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pengumuman Mini Giveaway #28 & #29


Untuk Mini Giveaway #28 & Mini Giveaway #29 ni saya gabungkan terus la yer... tak sempat nak buat bulan lepas... Hadiahnya dari bulan lepas lagi dah beli.. Beli buku Alisha & Aqilah, teruslah saya beli untuk anak2 bertuah dalam Mini giveaway ni sekali..

Untuk Mini Giveaway #28 = Hadiahnya adalah MARI MENULIS JAWI

manakala

Untuk Mini Giveaway #29 = Hadiahnya BABY'S BIG BOOK

Mini Giveaway #28 & Mini Giveaway #29 akan dilancarkan pada 17/09/2014 (RABU) dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam... Semua boleh join yer... tak kira blogger or tak..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

Pemenang BARU Mini Giveaway #27

Ada 6 nama anak2 soleh & solehah yang saya tak dapat nak bagi duit raya semalam sebab tak dapat detail sehingga pukul 12 tengah malam tadi... Ermmmm bukan rezeki mereka nampaknya... so, saya dah suruh Alisha & Aqilah cabut undi lagi... Saya harap kakak, ibu or makcik mereka alert dengan entry ni seterusnya bagi detail dekat saya... bukan apa, hari ni dah hari Rabu... Esok saya dah nak balik kampung, susah untuk saya online... Btw, SILA BAGI NOMBOR AKAUN MAYBANK & NAMA ANAK OR ANAK SEDARA OR ADIK KE FACEBOOK SAYA YER... Saya bagi tempoh sehingga pukul 12 tengah malam ini, jika tak, esok saya umum pemenang yang baru..

CABUTAN OLEH ALISHA

31 : Haziqah Ufairah (2 Tahun) - tak dapat detail sebelum 12 tengah malam, so duit raya diberi kepada pemenang yang diumumkan sebelum ini yang datang bagi respon

CABUTAN OLEH AQILAH



"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...