Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway. Papar semua catatan

Pemenang Mini Giveaway #35

Pemenang sila bagi nama & alamat ke FB saya yer.. Saya tunggu sehingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika tak, saya akan cari pemenang yang baru... Tahniah untuk pemenang..

CABUTAN OLEH ALISHA 

16 : http://www.ajumohit.com


P/S : BLOG SAYA SEDANG DALAM PROSES PENGUBAHSUAIAN, SO, U ALL REDHAKAN DIRI JE LA YER TENGOK BLOG SAYA YANG KELAM KABUT NI... HEHEH

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

Senarai peserta Mini Giveaway #35

U all boleh semak link blog u all ada or tak yer... Jika takda, inform saya sebelum pukul 7 malam ni yer..

  1. http://www.sheilashahfiekry.blogspot.com
  2. http://adna2029.blogspot.com/
  3. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/
  4. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  5. http://chentadea.blogspot.com
  6. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/
  7. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
  8. http ://nusha1706.blogspot.com
  9. http://lilyecah.blogspot.com/
  10. http://cikcandysour.blogspot.com
  11. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/
  12. http://cikpurplecomel.blogspot.com/
  13. http://sigilerceloteh.blogspot.com/
  14. http://aienlieyrusli.blogspot.com/
  15. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/
  16. http://www.ajumohit.com

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Mini Giveaway #35



Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #35.. Hadiah untuk Mini Giveaway #35 macam gambar atas tu yer... Akan ada seorang pemenang..

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (25/03/2015), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (26/03/2015), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (27/03/2015), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI JUMAAT @ 27/03/2015, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA OR AQILAH CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pengumuman Mini Giveaway #35

Mini Giveaway #35 ni memang Mini Giveaway untuk bulan 3 ni punya... Nak settle Mini Giveaway dulu, sebab bulan depan saya tak buat Mini Giveaway tapi akan beri laluan untuk Giveaway tahunan saya iaitu IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015..


Untuk Mini Giveaway #35 ni saya nak bagi hadiah CHEWABLE VITA-C PLUS SHAKLEE.... Tapi sebelum tu saya nak bagitahu awal2, CHEWABLE VITA-C PLUS SHAKLEE ni dah guna tau.... tak banyak pun, lebih kurang 5 bijik je rasanya... Anak2 solehah saya ni tak nak makan sebab Vitamin C ni rasa lemon.... saya bagi anak2 saya makan, dorang masuk mulut terus buang semula... adehhh... Rugi je tau... So, saya nak bagilah CHEWABLE VITA-C PLUS SHAKLEE dekat sape2 yang memang betoi2 makan... saya taknak membazir tau.. Kalau u all rasa anak u all makan @ boleh telan perasa lemon, u all join lah Giveaway ni... saya taknak kalau u all join & u all menang tapi anak u all tak nak telan & u all pun tak telan.. Kalau anak2 u all tak makan tapi u all makan, itu boleh tahan... takdalah rugikan... heheh... saya bukan taknak makan, tapi saya ada yang saya punya sendiri cumanya brand lain la kan... ohya, kalau u all rasa anak u all tak makan, u all pun tak makan tapi anak2 sedara u all makan, apa salahnya kan.. boleh je join giveaway ni, janji motif saya tercapai... iaitu CHEWABLE VITA-C PLUS SHAKLEE dimakan... (",)


MINI GIVEAWAY #35 ni akan dilancarkan pada 25/03/2015 (RABU) DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM... Saya akan cari seorang pemenang... 

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"  

Pemenang baru Mini Giveaway #34

Pemenang no 10 tak datang "serah diri"... So, seperti yang telah saya bagitahu sebelum ni, saya akan pilih pemenang yang baru...

11 : http://www.facebook.com/khadijahadibah

Sila bagi nama & alamat di FACEBOOK saya yer...

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pemenang Mini Giveaway #34

Pemenang sila bagi nama & alamat ke FB saya yer.. Saya tunggu sehingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika tak, saya akan cari pemenang yang baru... Tahniah untuk pemenang..

CABUTAN OLEH AQILAH 

10 : yul_iela90@yahoo.com

CABUTAN OLEH ALISHA

5 : http://nusha1706.blogspot.com

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

Senarai peserta Mini Giveaway #34

U all boleh semak link u all ada or tak yer... Jika takda, inform saya sebelum pukul 7 malam ini...

  1. http://puankutu.blogspot.com/
  2. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/
  3. http://juliajamaludin.blogspot.com
  4. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
  5. http://nusha1706.blogspot.com
  6. http://adna2029.blogspot.com/
  7. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  8. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/
  9. http://cintayuyue.blogspot.com/
  10. yul_iela90@yahoo.com
  11. http://www.facebook.com/khadijahadibah
  12. http://teratakcassia.blogspot.com/
  13. http://tengkuputeraputeri.blogspot.com/
  14. http://mardiahdiana.blogsport.com
  15. http://cikcandysour.blogspot.com/
  16. http://akukaudansesuatu.blogspot.com/
  17. http://sicelotehgiler.blogspot.com
  18. http://msvelentine.blogspot.com
  19. http://storymoryluahanku.blogspot.com/
  20. www.dianarashid.com
  21. http://umikasum.blogspot.com/
  22. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Mini Giveaway #34


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #34.. Hadiah untuk Mini Giveaway #34 macam gambar atas tu yer... Akan ada 2 orang pemenang..

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (10/03/2015), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (11/03/2015), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (12/03/2015), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI KHAMIS @ 12/03/2015, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA OR AQILAH CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pengumuman Mini Giveaway #34


Mini Giveaway #34 ni untuk bulan 2 punya yer... hadiahnya adalah baju macam dalam gambar atas tu saiz 3T... 3T ni bukan 3 tahun tau... tapi saya tak pasti pulak baju ni untuk budak besar mana... lebih kurang besar Aqilah la kot... Saya sekarang memang suka bagi Afrina pakai baju takda lengan camgini... stail singlet... bukan apa, sekarang kan panas nya semacam je... ditambah pulak Afrina ni ekzema... memang pakai baju yang takda lengan or berlubang je... Tak kira siang malam, memang pakai baju stail gini..

MINI GIVEAWAY #34 ni akan dilancarkan pada 10/03/2015 (SELASA) DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM... Saya akan cari 2 orang pemenang... Satu undi akan dicabut oleh Alisha & satu undi lagi akan dicabut oleh Aqilah...

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pemenang Mini Giveaway #33

Pemenang sila bagi nama & alamat ke FB saya yer.. Saya tunggu sehingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika tak, saya akan cari pemenang yang baru... Tahniah untuk pemenang..

CABUTAN OLEH AQILAH 


CABUTAN OLEH ALISHA


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

Senarai peserta Mini Giveaway #33

U all tengok link blog u all ada tak yer.. Jika takda inform saya..

  1. http://mamatisya.blogspot.com
  2. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/
  3. http://mardiahdiana.blogspot.com
  4. http://ibunoey.blogspot.com
  5. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
  6. http://nusha1706.blogspot.com
  7. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/
  8. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  9. http://puankutu.blogspot.com
  10. http://shidasyakirin.blogspot.com
  11. http://www.cantiksihatsemulajadi.com/
  12. http://nazirahnyerr.blogspot.com
  13. http://jaajahat.blogspot.com/
  14. http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html
  15. http://syeedasaniey.blogspot.com
  16. http://zazanizam.blogspot.com
  17. http://ainnurnisazul2.blogspot.com
  18. http://sweetlittlemom.blogspot.com
  19. http://www.mariafirdz.com
  20. http://aidahjamiran.blogspot.com/
  21. http://lobaksusue.blogspot.com
  22. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html
  23. http://izzeyda.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html
  24. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html
  25. http://uyoii.blogspot.com/2015/02/mini-giveaway-33.html
"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

Mini Giveaway #33


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #33.. Hadiah untuk Mini Giveaway #33 macam gambar atas tu yer... Akan ada 2 orang pemenang..

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (05/02/2015), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (06/02/2015), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (09/02/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI ISNIN @ 09/02/2015, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA OR AQILAH CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pengumuman Mini Giveaway #33


Mini Giveaway #33 ni sepatutnya dibuat pada bulan 1, tapi tu la, time tu banyak sangat halangannya.. sekali tengok kalendar, rupanya dah masuk bulan 2... haihh... Masa keluar jejalan hari Sabtu baru ni, saya berkenan dengan OIL PASTEL ni... nak beli dekat anak sendiri tak dapat.. bukan tak dapat pasal apa, takut kene berleter... hahhahha.. modal my dear untuk tak nak bagi saya beli, "dekat rumah dah berlambak2 pensel warna"... so, saya decide beli untuk buat Mini Giveaway je la...


MINI GIVEAWAY #33 ni akan dilancarkan pada 05/02/2015 (KHAMIS) DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM... Saya akan cari 2 orang pemenang... Satu undi akan dicabut oleh Alisha & satu undi lagi akan dicabut oleh Aqilah...

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Pemenang Mini Giveaway #32

Pemenang sila bagi nama & alamat ke FB saya yer.. Saya tunggu sehingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika tak, saya akan cari pemenang yang baru... Tahniah untuk pemenang..




"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 

Senarai peserta Mini Giveaway #32

U all tengok link blog u all ada tak yer.. Jika takda inform saya sebelum pukul 7 malam ni..

  1. http://www.cikimm.com 
  2. http://aryanazra.blogspot.com
  3. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/
  4. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
  5. http://mamapapaamir.blogspot.com
  6. http://sumysya.blogspot.com
  7. http://adna2029.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-32.html
  8. http://cintayuyue.blogspot.com/
  9. http://nuqis-ismail.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-32.html
  10. http://dapurjirankuberasap.blogspot.com
  11. http://permatabiru0310.blogspot.com
  12. http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-32.html
  13. http://nusha1706.blogspot.com
  14. http://satujanjikita.blogspot.com
  15. http://syawalsimposons.blogspot.com
  16. http://dilazfamily.blogspot.com/
  17. http://mama3farhanah.blogspot.com
  18. http://www.mummysupplementshop.blogspot.com
  19. http://nadzarahal-habsyi.blogspot.com/
  20. http://mizztina.blogspot.com
  21. http://iamaproudmama.blogspot.com/
  22. eyeshield21sagun@gmail.com
  23. http://www. Ibulala.blogspot.com
  24. http://sweetlittlemom.blogspot.com/
  25. http://luahansikhilaf.blogspot.com/
  26. http://maiatiqah.blogspot.com/2014/12/mini-giveaway-32.html
  27. http://msvelentine.blogspot.com
  28. http://zairidanfifi.blogspot.com/
  29. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/
  30. http://nazirahnyerr.blogspot.com
  31. http://mdm7781.blogspot.com

"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku" 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
© Copyright Reserved to IntaNBerliaN l Designed by DayangDeno