Memuatkan ...
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label Mini Giveaway. Papar semua catatan

Pemenang Mini giveaway #23

Pemenang untuk Mini Giveaway #23 adalah..


Sila bagi nama & alamat dekat kotak komen or emel saya yer... Saya bagi tempoh sehingga pukul 12 tengah malam ini, jika tak, saya cabut undi baru... TAHNIAH.. Pada yang tak menang, boleh cuba lagi akhir bulan ni (",)


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

Senarai peserta Mini Giveaway #23

U all boleh semak link blog u all ada tak yer.. jika takda, sila inform saya sebelum pukul 7 malam ni..

  1. http://www.munirahizzan.com
  2. http://www.jaakechik.com
  3. http://aku-saya-alam.blogspot.com/
  4. http://my-adam.blogspot.com/
  5. http://permatabiru0310.blogspot.com/
  6. http://msvelentine.blogspot.com
  7. http://lobaksusue.blogspot.com
  8. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com
  9. http://miszsheyla.blogspot.com
  10. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  11. http://mysweetzlife.blogspot.com/
  12. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
  13. http://suhadarazman.blogspot.com
  14. http://fiqahhamed.blogspot.com/
  15. http://norumara.blogspot.com
  16. http://rusukiri.blogspot.com
  17. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  18. http://walkstatic.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-23.html
  19. http://shiemacma.blogspot.com
  20. http://iamtifa.blogspot.com/
  21. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/
  22. http://juneaina.blogspot.com/
  23. http://egieazira.blogspot.com/
  24. http://www.karimahsgsiput.blogspot.com/
  25. http://akubudakcutez.blogspot.com/
  26. http://sofiyahasya.blogspot.com
  27. http://syakirahusna.blogspot.com
  28. http://puankutu.blogspot.com/
  29. http://thekeding.blogspot.com/
  30. http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com
  31. http://nurulnhaa.blogspot.com/
  32. http://norshafikahaf.blogspot.com/
  33. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-23.html
  34. http://firzanahazhar1.blogspot.com/
  35. http://sweetsmilensweetlife.blogspot.com
  36. http://yusranorzan.blogspot.com/


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

Mini Giveaway #23


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #23.. hadiahnya BAJU SAIZ 6T

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (31/03/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (01/04/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (02/04/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI RABU @ 02/04/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

Pengumuman Mini Giveaway #23

Alhamdulillah saya masih diberi kesempatan untuk buat MINI GIVEAWAY... Sebelum tu, saya nak bagitahu, MULAI MINI GIVEAWAY #23, HADIAH YANG SAYA TAWARKAN SEMUANYA BERKAITAN DENGAN ANAK2 JE YER... Opsttt jangan salah paham, u all yang belum kahwin or belum dikurniakan anak pun boleh jugak join.. mana tahu jadi rezeki u all, boleh jugak bagi hadiah tu dekat anak2 sedara ke kan... Tapi jika saya ada rezeki lebih, InsyaAllah saya akan bagi jugak hadiah untuk kita yang besar2 ni, tapi sebagai hadiah sampingan je la, untuk anak2 tu adalah menjadi keutamaan... contohnya camni, jika bulan depan saya ada rezeki lebih, so, saya beli sesuatu untuk kita yang besar ni.. kiranya untuk bulan depan, akan ada 2 cabutanla, satu cabutan untuk anak & satu cabutan untuk kita yang dah besar ni... Saya saja nak buat pembaharuan ni... entahla kenapa.. tapi saya rasa kalau anak2 dapat hadiah, kegembiraan mereka melebihi dari kegembiraan kita dapat hadiah... saya suka tengok anak2 gembira.. seperti mana anak2 saya gembira dapat hadiah walaupun sekadar hadiah yang hanya beberapa hengget tapi kegembiraan anak2 saya tunjukkan tu dah gaya macam saya bagi hadiah yang beratus harganya.. terharu saya melihat keikhlasan mereka menerima hadiah.. InsyaAllah, jika anak2 ahli syurga saya ni gembira, pasti anak2 ahli syurga u all jugak gembira... (",)


Semalam kami ke TESCO, alaa TESCO kan port favorite kami..hihii.. Niat di hati saya nak beli baju untuk buat HADIAH MINI GIVEAWAY #23.. Bila dah sampai area baju, saya belilah 3 helai, 2 helai untuk anak 2 solehah saya ni & sehelai untuk dijadikan hadiah MINI GIVEAWAY #23.. 


Ini gambar baju yang untuk dijadikan hadiah MINI GIVEAWAY #23... Baju T-shirt saiz 6T.. Ohya, 6T ni bukan untuk anak2 umur 6 tahun yer tapi itu hanya sekadar saiz... Baju ni rasanya lebih sesuai untuk anak perempuan sebab baju ni, bukan jenis T-shirt lurus tu tapi di pertengahan jalan ada bengkok sikit.. Untuk Alisha yang berumur 3 tahun lebih, baju ni tak muat tau.. eh, bukan tak muat tapi ngam2 je, maklumlah, dah dia pun dah makin membolatkan.. Mini Giveaway #23 ni nanti, siapa2 pun boleh join, tak kira u all blogger or tak.. u all ada anak or tak.. anak u all lelaki ke perempuan ke, semua tu saya tak kisah.. seperti yang saya bagitahu awal tadi, jika u all menang, baju ni boleh je u all hadiahkan dekat anak2 saudara u all.. InsyaAllah (",)


Ni pulak gambar Alisha & Aqilah menggayakan baju baru dia.. tak basuh lagi tau ni u all.. Aqilah boleh pergi ambik dari dalam bakul baju kotor, suruh bagi pakai.. Dah bagi pakai, bukan main seronok.. bukan main teruja.. tu yang saya terus ubah pikiran, lepas ni semua hadiah Mini Giveaway akan diberi kepada anak2.. InsyaAllah... 

MINI GIVEAWAY #23 AKAN BERLANGSUNG PADA 31/03/2014 DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM HARI YANG SAMA...


"Ya Allah,Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"
"Ya Allah, sesungguhnya aku (Noorzarina binti Ahmad Tazari) namakan anak yang berada dalam kandunganku ini dengan nama Muhammad. Maka jadikanlah dia anak lelaki dengan kebenaran empunya nama yang mulia ini, iaitu penghulu kami Muhammad s.a.w."

Siapa pemenang Mini Giveaway #22?

Dah 3 kali saya buat cabutan untuk pemenang Mini Giveaway #22 ni.. Tapi ketiga2 pemenang tak serah diri jugak.. Malas dah nak cabut undi.. Keputusan yang saya buat sekarang adalah, SIAPA PESERTA MINI GIVEAWAY #22 YANG KOMEN PALING PANTAS DI ENTRY INI dialah yang akan saya bagi hadiah tersebut... Bila saya nampak je sape yang komen paling pantas tu, saya sendiri akan inform dia..

UPDATE :

Saya dah jumpa pemenang.. http://www.ibulala.blogspot.com

Pemenang baru Mini Giveaway #22 PART 2

Dah 2 kali saya umumkan pemenang untuk Mini Giveaway #22 ni.. Tapi kedua2 pemenang tidak menyerah diri.. So, saya umum pemenang yang baru


4 : http://notaonlinesimamaqayyum.blogspot.com/

Harap serah diri sebelum pukul 12 tengah malam ni yer.. Ohya, saya nak mintak maaf dekat pemenang yang walaupun kita "geng", tapi saya kene berlaku adil jugak... Jika tak serah diri seperti waktu yang ditetapkan, saya anggap pemenang tak alert.. Bukan apa, tak nak bias, nanti disebabkan kita "geng", saya sendiri g inform pemenang serah diri, sedangkan yang bukan "geng" takda plak buat camtu... So, nampak macam tak adil kan.. Untuk berlaku adil, tak kiralah kita "geng" or tak.. semuanya kene serah diri dekat saya.. (",)

Pemenang baru Mini Giveaway #22

Pemenang yang sebelum ni tak serah diri.. So, hari ni saya umum yang baru lah yer...

20 : http://lobaksusue.blogspot.com

Harap pemenang serah diri sebelum pukul 12 tengah malam ni yer.. (",)


Pemenang Mini Giveaway #22

Pemenang untuk Mini Giveaway #22 adalah

17 : http://athirahsafarudin.blogspot.com/

Nanti bagi detail dekat saya yer.. Bagi dekat ruangan komen entry ni pun takpa.. (",)

Senarai nama peserta Mini Giveaway #22

U all semak nama u all ada tak yer.. Jika takda, inform saya sebelum pukul 7 petang ni yer
  1. http://fiqahhamed.blogspot.com/
  2. http://budakshumort.blogspot.com/
  3. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
  4. http://notaonlinesimamaqayyum.blogspot.com/
  5. http://petakbunga-diari.blogspot.com/
  6. http://mylovely-fieda.blogspot.com/
  7. http://mylovekasih.blogspot.com
  8. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com
  9. http://imaniiwani-myprincess.blogspot.com
  10. http://shiemacma.blogspot.com
  11. http://coratcoretpinkummi.blogspot.com
  12. http://www.sna-aai.blogspot.com
  13. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  14. http://www.nurfuzie.com
  15. http://iamtifa.blogspot.com/
  16. http://masyaamiraaimie.blogspot.com/
  17. http://athirahsafarudin.blogspot.com/
  18. http://ourkizuna.blogspot.com
  19. http://kanokino.blogspot.com
  20. http://lobaksusue.blogspot.com
  21. http://mamaaryan.blogspot.com
  22. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/
  23. http://akuvsdiashadhira.blogspot.com
  24. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
  25. pykanaja@yahoo.com
  26. http://norumara.blogspot.com
  27. http://semekarartie.blogspot.com
  28. http://www.ibulala.blogspot.com
  29. http://afiqahanaktapa.blogspot.com
  30. http://misspaiepal.blogspot.com/
  31. http://haryatifaizal.blogspot.com
  32. http://jantungk.blogspot.com/
  33. http://mamakerry.blogspot.com/
  34. http://puankutu.blogspot.com/

Mini Giveaway #22

Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #22.. hadiahnya MAIXARA C-SENTIAL

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (15/01/2014), jika takda blog, boleh tinggalkan emel..

2) (16/01/2014), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (17/01/2014), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI JUMAAT @ 17/01/2014, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Jumaat ni cuti Thaipusam ek?

Kat Mini Giveaway #22 tu saya tulis tarikh umum pemenang hari Jumaat ni.. Tapi rupa2nya Jumaat ni CUTI THAIPUSAM ek.. Alaaa ni la cerita orang bergelar suri rumah.. selalu ada masalah dengan tarikh cuti.. hahahaaa... Takpa, saya bagi kelonggaran bagi pemenang Mini Giveaway #22 nanti untuk serah diri hingga hari Isnin minggu depan pukul 12 tengah malam, kalau takda jugak, hari Selasa saya umum pemenang yang baru... Eh, ke hari Isnin pun u all Public Holiday jugak ni...


Pengumuman Mini Giveaway #22

Untuk bulan Januari 2014 ni, saya nak buat MINI GIVEAWAY awal sikit.. pertengahan bulan dah nak buat... tak boleh buat akhir bulan sebab saya dah start busy sekarang ni... Alaaa kalau u all pembaca setia blog saya, pasti u all tahu apa yang buat saya busy kan.. Ianya akan berlaku tiap2 tahun.... Ingat tak apa ni?.. Bulan depan kan bulan February.. Kalau lupa, pergi godek apa yang berlaku di blog saya setiap tahun di bulan Februari... (",)

Hadiah untuk MINI GIVEAWAY #22 adalah MAIXARA C-SENTIAL... Actually ni saya punya... mak saya bagi dekat saya tahun lepas.. bagi 2 kotak tapi lagi sekotak tak guna.. 
Memang belum guna lagi.. siap kotak masih berbalut plastik lagi haaa... Harga asal RM125.. Expired pun lambat lagi.. tahun depan bulan 4... So, jika u all nak join... saya kan buat MINI GIVEAWAY #22 ni pada hari Rabu.. Eh, esok cuti kan.. Rabu u all kerja kan? So, saya akan lancarkan pada hari RABU @ 15/01/2014 DARI PUKUL 7 PAGI HINGGA 12 TENGAH MALAM...
P/s : Alhamdulillah syukur kepada Tuhan sebab masih mampu berkongsi rezeki dengan u all.. tak sangka dah sampai Mini Giveaway ke 21...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Pemenang Mini Giveaway #21 yang baru

Pemenang asal tak serah diri sampai pukul 12 tengah malam tadi.. so, hari ni saya umum pemenang yang baru

25 : http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/

Saya bagi tempoh hingga pukul 12 tengah malam ni.. Jika tak serah diri jugak, saya akan buat cabutan lagi sekali... Bagi nama & alamat dekat kotak komen entry ni...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Pemenang Mini Giveaway #21

Pemenang untuk Mini Giveaway#21 adalah

2 : http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

Tahniah untuk pemenang.. Saya bagi tempoh hingga pukul 12 tengah malam ni untuk serah diri. Jika tak, esok saya umum nama pemenang yang baru. Bagi nama & alamat dekat kotak komen entry ni pun boleh..

Senarai peserta Mini Giveaway #21

U all semak link blog u all ada or tak yer.. Saya bagi tempoh sampai pukul 7 malam ni.. Lepas waktu tu saya akan suruh Alisha cabut undi (",)
  1. http://sweetsmilensweetlife.blogspot.com
  2. http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/13/mini-giveaway-2013-vegetables-chips.html
  3. http://www.salya07.com
  4. http://ayuzan.blogspot.com
  5. http://nanakimie.blogspot.com/
  6. http://petakbunga-diari.blogspot.com
  7. http://ibuaqif.blogspot.com/
  8. http://nasamulia.blogspot.com/
  9. http://lazymenaip.blogspot.com
  10. http://sayasyiera.blogspot.com
  11. http://rosniemilindamatyamin.blogspot.com
  12. http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/
  13. http://syeedasaniey.blogspot.com
  14. http://www.ibulala.blogspot.com
  15. http://afiqahanaktapa.blogspot.com/
  16. http://mamafarah4.blogspot.com
  17. http://syawalsimpsons.blogspot.com
  18. http://nazirahnyerr.blogspot.com/
  19. http://sususegarrr.blogspot.com
  20. http://haryatifaizal.blogspot.com
  21. http://norumara.blogspot.com
  22. http://sallyyatiey.blogspot.com/
  23. http://mamaaryan.blogspot.com
  24. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/
  25. http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/
  26. http://lynndamya.blogspot.com/2013/12/giveaway-vegetable-chips.html
  27. http://nurazizahyahaya.blogspot.com/
  28. http://www.opzzpinky.my
  29. http://cahayacita2.blogspot.com/
  30. http://sweetlittlemom.blogspot.com
  31. http://ainimrashihah.blogspot.com
  32. http://iamtifa.blogspot.com/
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Mini Giveaway #21


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #21.. hadiahnya VEGETABLE CHIPS

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (24/12/2013), jika takda blog, boleh tinggalkan emel..

2) (25/12/2013), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (26/12/2013), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI KHAMIS @ 26/12/2013, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Pemenang Mini Giveaway #20

Pemenang untuk Mini Giveaway #20 adalah

5 : http://nazirahnyerr.blogspot.com


Sila bagi saya nama & alamat dekat kotak komen ni pun boleh... Saya tunggu pemenang "serah diri" hingga pukul 12 tengah malam ini.. Jika takda, esok saya umum pemenang yang baru...

untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Mini Giveaway #20

1.5ml tapi saya dah guna lebih kurang 0.5ml, so baki lebih kurang 1ml
Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #20.. hadiahnya EAU DE PARFUM SPRAY 1.0ML - DKNY

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (25/11/2013), jika takda blog, boleh tinggalkan emel..

2) (26/11/2013), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (27/09/2013), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI RABU @ 27/11/2013, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Pengumuman Mini Giveaway #20

Untuk Mini Giveaway #20 ni, saya nak bagi hadiah EAU DE PARFUM SPRAY 1.5ML - DKNY... Actually ianya saya dapat sebagai gift masa saya beli perfuma DKNY yang botol bentuk apple warna hijau tu...


Perfume ni saiz dia kecik je.. sesuai untuk letak dalam handbag...


Saya nak buat sebagai hadiah Mini Giveaway #20 sebab saya tak guna sangat perfume ni.. so, rasa macam rugi je terbiar camgitu.. Bau dia sangat wangi..!!.. Guna sikit je tak payah banyak2.. wangi & tahan lama...


TAPI PERFUME NI SAYA DAH GUNA TAU... Isi kandungan asal 1.5ML tapi anggaran yang dah saya guna 0.5ML, so, baki lebih kurang lagi 1ML... Jika u all tak kisah dengan isi kandungannya hanya sikit + saya dah pernah guna.. u all boleh join Mini Giveaway #20 yang saya akan lancarkan pada hari Isnin minggu depan @ 25/11/2013 dari pukul 7 pagi hingga 12 tengah malam...
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.

Mini Giveaway #19

Sorry, dekat lengan baju ada kotor warna hitam... maybe terkene something dalam troli kot.. time nak ambik gambar ni baru saya perasan..

Hari ni hari terakhir bulan 10, baru nak buat Mini Giveaway #19.. dah terlambat sikit dilancarkan.. Hadiah baru beli malam tadi.. hihii.. Btw, hadiah untuk MINI GIVEAWAY #19 ADALAH BAJU TIDUR UNTUK KANAK2 SAIZ 3T.. Memandangkan bulan 10 ni bulan kelahiran Aqilah, so, bagi meraikannya.. hadiah Mini Giveaway #19 ni pun bertukar jadi hadiah untuk anak2 la yer.. (",)

Untuk pengetahuan u all, saiz 3T ni bukan bermaksud untuk umur 3 tahun yer.. jangan salah paham.. 3T tu hanya sekadar saiz... Kalau dengan Alisha maybe baju ni ngam2 je kot.. Apa2 pun, semua orang boleh join.. KALAU ANAK SENDIRI TAK MUAT, BOLEH JE BAGI DEKAT ANAK SEDARA.. (",)

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM (31/10/2013), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (01/11/2013), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (04/11/2013), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI ISNIN @ 04/11/2013, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ALISHA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN + TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

6) SEMUA ORANG BOLEH JOIN..

P/s : Saya tak keluarkan nama pemenang pada 02/11/2013 @ hari Sabtu sebab kebanyakannya tak online pada hari tersebut
Ya Allah Ya Tuhanku... Kau kuatkanlah semangat MOHAMAD NAZREN BIN AHMAD TAZARI untuk berusaha kembali pulih seperti sediakala.. kau ampunilah dosa beliau & seluruh hambaMu di muka bumi ini. Sesungguhnya hanya kepadaMu aku memohon.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...