Mini giveaway #44 & #45

 

Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #44 & #45.. akan ada dua orang pemenang untuk setiap mini giveaway.. Ohya, semua yang join akan tersenarai ke dalam 2 mini giveaway ini... Cara cabutan macam biasa... eh, meh saya terang lebih lagi... contoh A & B dah menang untuk mini giveaway #44.. tapi masih tetap akan tersenarai dalam cabutan untuk mini giveaway #45... Kalau mereka menang lagi sekali itu dikira sebagai rezeki mereka yer... sebab setiap peserta yang join automatik tersenarai untuk 2 mini giveaway...

MINI GIVEAWAY #44 : DIY WARNA PASIR
MINI GIVEAWAY #45 : MAGNET
Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI (17/02/2016), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (18/02/2016), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (19/02/2016), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI JUMAAT @ 19/02/2016, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ANAK SAYA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN & TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..

#Sorry lambat publish.. Saya terpaksa guna hp untuk entry ni.. Tu yang lambat publish... Duk terkial2... Ni pun tak taula menjadi or tak entry ni...

"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Tuhanku, Aku tak layak ke syurgaMU namun tak pula aku sanggup ke nerakaMU"



{ 16 comments.. read them below or add one }

Mrs Velentine Mrs Velentine February 17, 2016
join msvelentine.blogspot.my
nuyui a.k.a miss YUI nuyui a.k.a miss YUI February 17, 2016
yui join.

http://nusha1706.blogspot.my
Murni Alysa Murni Alysa February 17, 2016
Assalamualaikum..Murni cuba nasib untuk Alysa & Danish

http://murnialysa.blogspot.com/
syawalsimpsons syawalsimpsons February 17, 2016
nak join la...

http://syawalsimpsons.blogspot.my
Puan Kutu Puan Kutu February 17, 2016
sy join ye ina

http://puankutu.blogspot.my
Fizah Mohd Fizah Mohd February 17, 2016
Saya Join

http://bicaraummi.blogspot.my/2016/02/mini-giveaway-44-45.html
Aimi Muhamad Aimi Muhamad February 17, 2016
join. http://cikjelita899.blogspot.my/
Loviey_Fiey Loviey_Fiey February 17, 2016
Bismillah. harap2 ada rezeki kali ini. piep1911@yahoo.com
suhailah hamid suhailah hamid February 17, 2016
Assalamualaikum.

Saya nak join.

http://www.sihatitunikmat.com
Ucing Ucing February 17, 2016
Hi Ucing datang sini .Selamat bersegmen ;)
AnonymousAnonymous February 17, 2016
Join jgk..
nur.13.nasa@gmail.com
Osman Osman February 17, 2016
iniblogke.blogspot.com/
Izyan Yan Cinnamon Izyan Yan Cinnamon February 17, 2016
Mencuba ^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/
dilazfamily dilazfamily February 17, 2016
http://dilazfamily.blogspot.my/