Mini Giveaway #41, #42 & #43


Seperti yang saya dah janjikan dengan u all.. hari ni saya nak lancarkan MINI GIVEAWAY #41, #42 & #43.. akan ada dua orang pemenang untuk setiap mini giveaway.. Ohya, semua yang join akan tersenarai ke dalam 3 mini giveaway ini... Cara cabutan macam biasa... eh, meh saya terang lebih lagi... contoh A & B dah menang untuk mini giveaway #41.. tapi masih tetap akan tersenarai dalam cabutan untuk mini giveaway #42 & #43... Kalau mereka menang lagi sekali itu dikira sebagai rezeki mereka yer... sebab setiap peserta yang join automatik tersenarai untuk 3 mini giveaway...

MINI GIVEAWAY #41 : COLOURING MURALS
MINI GIVEAWAY #42 : BUKU LATIHAN ABC
MINI GIVEAWAY #43 : STICKER

Cara nak join sangat mudah :-

1) Tinggalkan link blog u all di entry ini SEBELUM PUKUL 12 TENGAH MALAM INI (03/12/2015), jika takda blog, boleh tinggalkan emel or link FB..

2) (04/12/2015), saya akan keluarkan senarai nama peserta

3) (07/12/2015), saya akan umumkan nama pemenang

4) JIKA HARI ISNIN @ 07/12/2015, PEMENANG TIDAK MELAPORKAN DIRI SEHINGGA PUKUL 12 TENGAH MALAM, SAYA AKAN SURUH ANAK SAYA CABUT UNDI LAGI...

5) HARAP U ALL ALERT DENGAN TARIKH SENARAI NAMA DIKELUARKAN & TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG..


"Ya Allah, Terima kasih atas rezeki anak yang kau kurniakan kepadaku, aku memohon moga kau kurniakan rezeki anak untuk rakan2 ku seperti mana kau kurniakan untukku"

"Tuhanku, Aku tak layak ke syurgaMU namun tak pula aku sanggup ke nerakaMU"

{ 20 comments.. read them below or add one }

Aryan azra Aryan azra December 03, 2015
Assalamualaikum ina...

akak nak join

http://aryanazra.blogspot.my
aziazib aziazib December 03, 2015
nak join dah lama tak join giveaway2 ni...:-)

aziazidah.blogspot.com

Kasih Juju Kasih Juju December 03, 2015
wow..harap2nya bertuah la saya kali ni :)

http://juliajamaludin.blogspot.my
Mrs Velentine Mrs Velentine December 03, 2015
join msvelentine.blogspot.my
syawalsimpsons syawalsimpsons December 03, 2015
http://syawalsimpsons.blogspot.my/
MizzTina MizzTina December 03, 2015
Assalamualaikum, sy join ye..

http://mizztina.blogspot.com
Unknown Unknown December 03, 2015
mdh mudahan ada rzeki.. ^_^
http://fififizahresepi.blogspot.my/
Unknown Unknown December 03, 2015
yuyu join ;)

http://cintayuyue.blogspot.my/
Radhia Razali Radhia Razali December 03, 2015
http://penselduabee.blogspot.my/
Liyana Anuar Liyana Anuar December 03, 2015
nak join :)

http://thesecretsofleonerz.blogspot.com/
Iola Iola December 03, 2015
hai !

http://iolacaviarofficial.blogspot.my/
Cik Ila Menari Cik Ila Menari December 03, 2015
Salam...nak join juga

http://cikilamenari.blogspot.com
Loviey_Fiey Loviey_Fiey December 03, 2015
selama ni jadi silent reader aje.. in sha Allah kalau ad rezeki untuk ank saya Riezky.. huhu..

piep1911@yahoo.com
lynndAmya lynndAmya December 03, 2015
Salam, wahhh comelnye2 hadiah...lagi2 part sticker tu..hihi, all the best utk yg join :D salam singgah kak, lama gila xBW blog akak :D hope sihat ye..hehe
Nisa Nisa December 03, 2015
Assalam..
nassnisa84@yahoo.com
Diana Rashid Diana Rashid December 03, 2015
kali ni saya tak terlepas..;)

www.dianarashid.com
Izyan Yan Cinnamon Izyan Yan Cinnamon December 03, 2015
Nak join mencuba nasib mana taw ada rezeki amin..:D

http://izyanyancinnamon.blogspot.my/
Unknown Unknown December 07, 2015
maaf kak..xsempat join